- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- Arch Linux
- Bitcoin topic
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Microsoft Edge
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
garga01
őstag
Nem hinném, hogy az új ONT miatt emeltek volna árat, az amúgy is megvolt többször is.
A cserének meg nem tudom a részleteit, de nyilván nem fognak egyszerre mindenkihez rohanni cserélni mert arra nincs keret sem itt, sem sehol máshol. Gondolom ahol sok a panasz, vagy lejárt az előző eszköz tervezett ideje, mennek cserélni. Ismerősöknél is így mentek ki több helyen, holott nem kérték, de sok éves eszközt leváltották.Az egész csere engem amúgy sem érdekel, nekem akkor szóljanak ha adnak egy pár centis buta ONT-ot, aminek egy darab WAN portja van, amire a saját routerem dugom
Vagy B verzió, regisztrálják fel az OLT-ben egy saját SFP modultPersze ilyet ne kérjen senki, tudom kompatibilitás meg egyéb szerődés/jogi maszlag. Nem tudom az optikán hogy megy, de koaxon Németországban meg Szerbiában is vehetsz teljesen saját modemet és berögzítik a MAC címét a szolgáltatók...
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Formula-1
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gitáros topic
- Gaming notebook topik
- Lexus, Toyota topik
- Nissan klub
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- Eladó vált!!
- Kivételes áron DELL G15 5530 Gamer Laptop /I5-13450HX/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3050 6GB/144Hz/Gari
- Új Alienware m16 R2 Ultra 9/32GBRAM/1TBSSD/NVIDIAGeForce RTX4070 16,1"2560x1600 240Hz
- Eredeti HP Kensington zárak
- Inter-Tech IM-1 Pocket (SAMA IM01 klón) - egyszer használt, új, gyári állapotban és csomagolással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512 3 hónap garancia
- 40AS Lenovo Thinkpad Gen2 USB-C dokkoló
- Apple Magic Keyboard MAGYAR billentyűzet (A2450, Lightning) Alza Gari - 2026.07.26-ig!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest