Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Noda10

tag

válasz Watt25 #37266 üzenetére

Ha végig olvastad volna a hozzászólásomat, láthattad volna, hogy nem azzal kezdtem a problémám megoldását, hogy kinyitottam a számat, és vártam, hogy a számba repüljön a sült galamb. A topik összefoglalón már túl vagyok, némi komment keresésen túl vagyok. Valószínűleg a tv kezelésével nem csinálok valamit jól, vagy szolgáltatói oldalon van hiba (pl mégsem tudtam megcsinálni a koax kábelt). Ezekben kértem volna segítséget.

Mr. Janó köszi, ezt megnézem.
    Flashget szintén köszi, megpróbálom megnézni ezeket is, hol lehet beállítani őket.

[ Szerkesztve ]

• Noda10

tag

Sziasztok!

Nemrég vettem egy Lg 40lf630-as tévét. Korábban még a normál képcsöves volt, azt sem néztem, utoljára még azon használtam csatornakeresést, és az szépen le is ment annak rendje és módja szerint. Most ezt a tévét használnám rendeltetésszerűen is, ezért nekivágtam itt is a beállításnak. Itt már nem olyan egyszerű a dolog... Még a képcsövesnél is észrevettem kábé egy hónapja, hogy miután pár hónap után ismét bekapcsoltam, a legtöbb csatorna rosszul jött be. az LG tv-n is ez volt most a helyzet, az automatikus keresésekkel csak néhány csatornát lehetett szemcsésen kihozni belőle. Koax hibára gondoltam, ezért azt meg is javítottam, szóval elvileg annak fizikai baja most nincs.

A probléma, hogy nem tudok előcsikarni csatornákat a tévén. :) Próbáltam az itteni fórumban fellelhető frekvenciákat, mintavételi adatokat QBM-et megadni (ezek mind szinte ismeretlen fogalmak számomra), de így sem jutottam eredményre.

Előfizetésemet tekintve Digi előfizető vagyok. (Díjcsomag kérdés érdekes, a főbérlő visszamondott egy nagyobb csomagot, de amellett, hogy havi 1000 forintra redukálódott a havi díj, a csatornák nem tűntek el, szóval lapítottunk rendesen, hogy nehogy rájöjjenek. :) Ezért sem hívnánk most ki szakembert emiatt.

Szóval le tudna valaki írni, belinkelni egy teljesen hülyebiztos útmutatót, amit követve be tudom állítani a csatornákat? A topikösszefoglalóban található frekvenciák és egyéb adatok beírására a kézi beállítás állandóan "nincs jel" eredményre vezet.

(Ami furcsa adalék lehet, hogy az automatikus keresésnél a szolgáltató kiválasztásánál UPC digitalt ajánl fel.)

Köszönöm előre is a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák