- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
VGYke
addikt
A helyi ügyfélszolgálat tudhat több infót adni részedre.
A helyi ÜF-nak nincs telefonszáma, csak a 1272, amit már fórumbeli írogatásom előtt hívtam, igaz csak informálódni akartam (feleslegesen), nem hibát jelentettem be.
Írtam is nekik (hiányos digi csatornák+EPG+CI kártya) és megjött a válasz, szerintem érdekes:
Salgótarjáni csatornakiosztásunk frekvenciatáblázata, és a kiosztásban szereplő szabadon fogható digitális adók paraméterei az alábbi címen érhetőek elÁFSZ)
Munkatársaink dolgoznak az Electronic Program Guide-al kapcsolatos jelenség elhárításán, az általunk továbbított adókon a lehető leghamarabb fogható lesz az EPG szolgáltatás.
Jelenleg nem rendelkezünk információval azzal kapcsolatban hogy a közeljövőben várható-e kizárólagosan CI kártyával a csatornák vételének lehetősége. -
VGYke
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ. Megjegyzem, nekem 362-n, 1-el több jön mint zhagyma fórumlakó társunknak
zhagyma splitter: hát ez az, a koax és az elosztók a falban vannak, a nyári nagy lakásfelújítás alatt én tetettem be. Na jó, a splitterek fali dobozban, tetejére ráglettelve, frissen festve.
Amikor beüzemelték a szolgáltatást, csak kb. 5cm-es bekötési feladatuk volt. Számolgatva a csillapításokat gondoltam én arra hogy lehet hogy kell majd egy ilyesmi, de 2 splitter után 67db-t mértek, bár tudom hogy a jó vétel ezer feltételéből ez csak 1.
Dog 11: lehet hogy igazad van, de itt azt írják; Örömmel értesítjük blablabla, hogy a csatornakiosztás táblázatban megjelölt műsorcsatornáinkat már digitálisan, még tökéletesebb képminőségben is foghatják!
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Politika
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- VoIP telefonálás
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Kingston Fury Beast és HyperX Predator 2x2x8Gb 3200Mhz
- Xiaomi A24i 24" monitor megkímélt karcmentes hibátlan állapotban.
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Gtx 750 ti 2gb low profil
- Sk Hynix PC801 512GB PCIe Gen 4.0 NVMe 2280 SSD eladó! Posta az árban!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest