Új hozzászólás Aktív témák

  • mcfly82

    tag

    válasz PeterPH #46616 üzenetére

    Oké, elolvastam. Bár nem egészen értem, hogy jön ide a tervezet, semmi köze nem lett a végleges szöveghez...

    Tervezet: "(6) Ha a felek a határozott időtartamú előfizetői szerződésben megállapodtak a szerződés lejártát követő új előfizetői szerződés feltételeiről, az új, határozatlan idejű szerződésben meghatározott, az előfizetői szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak az új előfizetők részére határozott időtartamra kínált szerződési feltételeknél, ide nem értve a korábban internet-előfizetéssel nem rendelkező előfizetők részére kínált kedvezményes szerződési feltételeket."

    Végleges szöveg: "(6) A határozott időtartamú előfizetői szerződés helyébe lépő új, határozatlan idejű szerződésben meghatározott, az előfizetői szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak a korábbi határozott idejű szerződésben szereplő szerződési feltételeknél."

    Nem a tervezetet nem értem, hanem a végleges szöveget.
    Magyarul, sokak véleménye szerint ugyanúgy fölmehet listaárra a hűség után a havidíj, mint eddig. Kérlek, ezt magyarázd meg, hogy hol lett EBBEN a dologban változás?
    (Amúgy elolvastam az egész módosítást, és látom, hogy mik változtak.)

    Ennek az egésznek akkor lenne értelme, ha a hűség lejárta után nem emelhetnék meg a havidíjat. Mert ha megemelik (értsd: elveszik a kedvezményt), az az "előfizetőre nézve hátrányos"... nem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák