Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz wwenigma #45813 üzenetére

    "ugye azt nem komolyan mondod hogy pár embert erinto hiba miatt megszivatnál többszázezer masikat, akik gond és hiba nelkul hasznaljak a szolgaltatast"

    Ez megint valami párhuzamos univerzumból jön? Milyen többszázezer másikat "szivatnék meg"? Mondjuk pláne én nem tudom mivel, de tényleg, ezt fejtsd már ki légyszi, mert tökre úgy érzem magam, mint aki kihagyott egy-két epizódot egy sorozatból és most nem tudja, hogy miről szól a sztori.

    Bogyi007: "Ilyen esetben lehet írni e-mailben is és még a facebookos felület is működhet."
    Oké, postai levelet is lehet nekik írni, vagy következő héten beballagni, de szerintem egy telekommunikációs cég ügyfélszolgálatánál alap, hogy el lehet érni őket telefonon. Persze gáz lvl_2, ha a saját maguk által üzemeltetett telefonvonalon nem lehet elérni őket. Ha mondjuk megy egy fontos meccs a tévében, és valakit ez érdekel, akkor annak nem nagy segítség, hogy majd a fb-on vagy e-mailben visszaválaszolnak, vagy esetleg megoldják a hibát. Olyankor - ilyen az emberi természet - valami azonnali válasz kell. De kisebb dolgok esetén persze működhet a mai és a fb.

    sityupityu: ismerem másik topikból a srácot, tudom milyen, nem húzom fel rajta magam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák