Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz tupijani #43475 üzenetére

    Ha belementem volna, mást írtam volna, megnyugodhatsz. ;)

    " De ha már, akkor a véleményszabadságot figyelembe véve rajtad kívül kevesen látják így. "
    Ezzel erősen lehetne vitázni, tekintve, hogy a fórum néhány felhasználója nem reprezentatív, ergo baromira nem mérvadó, mit az itteni álláspont.

    "És ez nem az én egyedi véleményem, hanem a környezetemben élőké is egyben."
    Erre is tudnék rengeteg (ellen)példát hozni. Egyik eshetőség pl a fizikai elhelyezkedésed az országban. Ha már arányokat nézzünk.

    Amúgy meg az a tapasztalatom, hogy sokan elmennek a dolog mellett, mert nincs értelme végeláthatatlanul vitatkozni, igazuk van végül is.

    "még egyáltalán nem biztos, hogy egyben becsületes is, vagy politikailag korrekt."

    Mondtam ne menjünk bele, de ha nagyon akarsz nehezen találnál olyan időszakot, ami + az ország számára értsd, nem deficites, romló állapotokat mutat.

    - Természetesen senki sem állítja, hogy minden jó minden tökéletes, rengeteg tenni való van még. De egyáltalán nem apokaliptikus a helyzet, max egyes politikai csoportoknak, akiknek érdekei az országgal, nemzettel, lakossággal nehezen egyeztethetőek össze.

    + Érdekes lesz figyelni a nagypolitika változásait, mivel ott is változás áll be. Ennek pedig egyik komoly oka, pont a migránshelyzet lesz, vagy más szóval Európa képtelensége, arra hogy kezdjem magával valamit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák