- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Aktív témák
-
vtb
csendes tag
válasz
greenisland1 #7179 üzenetére
-
vtb
csendes tag
válasz
greenisland1 #7176 üzenetére
Már a másik topikban is írtam neked, hogy a műholdas DIGI-t, csak a saját beltérijével tudod nézni. Nem tudod megkerülni.
Fizess elő UPC Direktre! (Vagy HelloHD-ra!) Azt tudod nézni saját beltérivel, amit HDMI-vel össze tudsz kötni a TV-vel. De ahhoz is kell egy HD-s műholdvevőt venned.
Közvetlenűl a TV-ddel csak akkor tudod fogni és a saját modulfogadóját használni, ha a TV-d tud DVB-S-t, de az nagyon ritka, és vagy 60-100 ezerrel drágább a normál verziónál. Annyiért már kapsz egy jobb műholdvevőt.
Ez a TV pl. tudja a műholdas UPC Direktet vagy Hello HD-t fogni:
[link] -
greenisland1
csendes tag
válasz
copperhead #7173 üzenetére
Nekem is a Upc-s tányérra kötötték rá a Digi beltérit., csak tettek fel egy twin fejet!
Mert ugyan azt a műholdat látja.( Thor5-6)
Nem kell új kábelt behúzni! -
greenisland1
csendes tag
Sziasztok !
Tudna valaki segíteni hogy kiiktassam a digi tv beltéri egységet?
Megtudja-e valaki mondani hogy melyik dekóder modul tudja kezelni a nagravision3-at?Szerintem szégyen 2010-ben, hogy a digi tv-s beltérik scarton továbítják a jelet a tv-nek.
http://www.antennawebshop.hu/index.php?entry=dec_mod
köszi a segítséget!
-
Rick4
félisten
válasz
copperhead #7173 üzenetére
Megtennéd a kedvemért, hogy elolvasod a topic címét?
-
copperhead
aktív tag
Most köti be hozzánk a Digitv-t és azt mondták a lakásba nem kell behúzni a koax kábelt, mert rákötik a UPC-s kábelre (mondjuk azt nem tudom, hogy az átállás alatt, hogy lesz adás?). Szerintetek ez jó megoldás vagy inkább külön vezessék be a saját kábelüket is?
-
McClane
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy van egy két kártyás beltéri egység és az egyik TV-n működik az RTL KLUB, TV2 stb. a másikon meg nem... Ilyen esetben mit lehet tenni?
-
szabog74
aktív tag
1165-öst mértem pár hónapja és ha jól emlékszem 20-25W-ot fogyasztott mindegy milyen állapotban. azóta távirányítós dugaljban van az is és éjszakára kikapcsolom. havi kb. 300Ft a spórolás.
OFF: ADSL modemet is érdemes kikapcsolni...
-
Dízeles
aktív tag
Hy
Nem nagyon melegszik az .A pirítóst és a rántottát percek alatt elkészíti.
Nálam a duál és a társbltri billenőkapcsolós hosszabbítón van.Ha nem nézzük a TV, klikk és megszűnik az energia vámpír "üzemmód" .
Más °Egyébként a modemet is kihúzom éjszakára .
Nekünk is gond volt 3-4 csatival .Üfsz elérhetetlen /..várakozás idő több mint 5 perc.../
Küldtem hibabejelentő--muholdas.hibabejelento@hu.digi.tv-- emilt És jött a megoldás is.
Amit pojakcs fórum társ már megírta.Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönettel vettük ügyfélszolgálatunkhoz érkezett megkeresését, amellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk Önt tájékoztatni.
Tájékoztatjuk, hogy amennyiben Hyundai beltéri egységgel rendelkezik és hibajelenségként azt tapasztalja, hogy bizonyos csatornák nem működnek - többek között az rtl klub tv2 viasat3 - úgy megoldást jelent, amennyiben elvégzi a gyári beállítások visszaállítását a beltéri egységen.
A gyári beállítások visszaállítását a következő módon végezheti el.
Nyomja meg a távirányítón a menü gombot, azt követően a telepítés menüpontot, előfordulhat, hogy a beállítás kezdetekor jelszót kér a beltéri ez esetben a jelszó 4 darab nulla. Ezután válassza ki a gyári beállítások visszaállítását. Amint a beltéri egység végzett a művelettel ismét működni fognak az említett csatornák.
Elnézését kérjük, és türelmét köszönjük.
-
__Zs__
tag
válasz
v.attis #7165 üzenetére
Szia!
Hát pont ez az. Elgondolkodtam rajta: a Panasonic hdd-s DVD felvevőm standbyban kevesebb mint 1W-ot fogyaszt, a TV (72 cm CRT) 7-9W-ot.
2 felnőtt + 3 gyerkőc mellet a mosógépem fogyaszt 26KWh/hónapot-t (48 napos méri intervallum alatt)- szemben a Hyundai beltéri 19KW-jával . OK a mosógép szakszos üzem, de nálunk ez napi minimum 1 mosás, de nem egyszer napi több mint 1 és egy 2,6 KW-os fűtőszál, meg egy nem gyenge motor van benne).
A lényeg: egy standby állapottól szerintem 2-3 W (max. 5W) az elfogadható. Hiszen miről van szó, csupán a távirányítóval való bekapcsoláshoz szükséges érzékelő/figyelő elektronikát kell tápolni; semmi nagy(obb) fogyasztású rész nem szabadna, hogy áram alatt maradjon. Persze maga a tápegység (220AC át/lekonvertálása valahova) az ami szerintem egy kalap 0 ezekben a beltérikben (nem vagyok villamos szakember csak tipp).OFF: A pénz mellett, meg környezetvédelem: sok kicsi sokra megy. Ha már szivatják a jónépet az enregiatakarékos izzókkal (érdekes cikk, ajánlom elolvasásra: http://www.nibiru.hu/egeszseg/100117energiatakarekos.htm ), akkor igazán lehetne az elektronikus/elektromos fogyaasztókra is valamilyen max. stand-by fogyasztást előírni. Aki azt nem teljesíti, annak a termékét nem lehet forgalmazni!
Üdv': __Zs__
-
v.attis
őstag
Csak a hunyadi beltérikre tudok mondani bármit is, a humaxot nem tudom, de az előbbiek nem fogyasztanak kevesebbet kikapcsolt állapotban, mert csak elveszik a képet, de nem kapcsolnak ki. Asszem szlovák srácok mérték le őket és valamikor szerepelt már itt ilyen adat. Amúgy ha belegondolsz az két beltéri és szerintem két darab egykártyás stb még többet enne.
-
__Zs__
tag
Szervusztok!
Érdeklődnék, hogy mérte-e már valaki a beltérije áramfogyasztását.
Nálam egy dual _Hyundai (HSC-7160NA) van telepítve és kikapcsolt állapotban is majdnem forrónak mondanám a készüléket. Ezen meglepődve elkezdtem mérni a fogyasztását (konnektorba dugható kütyű) és ez jött ki:191h 45 min alatt 4,92 KWh, ami 0,616 KWh/nap; 19,1 KW/hó. Ami szerintem tetemes, figyelembe véve, hogy pl. a TV-m (72 cm CRT) "csak" 16,6 KWh/hó-t fogyaszt, pedig az is "stand by"-os, amikor meg megy, azért ott van is mire menjen a delej. Persze, lehet, hogy én vagyok tudatlan, de nem igazán látom hogy a beltéri miért kell ennyi hőt termeljen. Ami még furcsa: akár kikapcsolt akár stand by állapotban volt az STB a fogyasztása nem változott (26 W pill. telj felvét 0,11Amp mellett).
Kérdések:
1) Ez a beltéri alapból ilyen, vagy csak az enyémben futkosnak feleslegesen az elektronok valamilyen megfáradt elektronikus alkatrészen/ben?
2) A többi beltéri esetén van-e esetleg bárkinek mért fogyasztása? Nagyon megköszönném.Üdv': _Zsolt_
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest