-
IT café
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grimm2015
senior tag
válasz
ProEvoFan #26074 üzenetére
A boss matikkal is kellene valamit csinálniuk, egységesíthetnék, lenne 2fajta, 1 a kisebbekhez, azok meg dobnák a nagyobbakhoz, mert baromira aránytalan...
Szerintem van vagy ~500 aránytojásom... a többiből meg szinte semmi.A másik a tárgyhúzás. Pár dolgot a D3ból is átvehetnének, főleg a Kanai's Cube-ot,
-
grimm2015
senior tag
Rápróbáltam... De nagyobb nem megy... ha Fastbloddal tolom későn érek oda, ha nélküle, akkor a bossnál túl sok időm megy el semmire.
-
grimm2015
senior tag
válasz
Janusz001 #26020 üzenetére
Csak már a Corpse Tendrils is ki kellett venni a buildból, a Piranhado-t sem érdemes annyira használni, mert mindkettő előhozza azt sok mobnál, hogy nem sebez a bloodwave, hiába figyeled a stackket.
Nem is látom, hogy videóban is azok akik sebeznek, mivel másabbak. Mert van, hogy én "túl jól" sebzek... -
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84 #26013 üzenetére
Ezt mondtam én is, aránytalan az egész, nem mindenki streamer, hogy milliószámra farmolja az obducite-t. Az arany a mostani szezonban csak azért jobb, mert a whisperre épül a szezon, de csak cucc forgatásra/húzásra elment már közel 3milliárd.
És akkor a barbárnak + 3 tárgya van...A 4-5. bónt sem tudod végtelenszer forgatni, 2db 2GA-s cuccot el is kellett dobni.
-
grimm2015
senior tag
válasz
jozefgucci1 #26011 üzenetére
Csak akkor látod, ha letoltad a karakterrel a szezon questet, tehát új karakterekkel nem látod. (minden karakterrel le kell, amivel látni akarod)
-
grimm2015
senior tag
-
grimm2015
senior tag
válasz
SQX_Barto #25926 üzenetére
Tudom, de ez is 50K volt, és ez egyetlen tárgy, de a 3ugyanarra, pl vért stb.
Csak a tárgyhúzás az, amit nem lehet hatékonyan csinálni. Kb minden esetben az Obducite fog elfogyni, nem más! Most a whisperes szezonban minden esik, ezen kívül ad mindent! És keveset ad a többihez képest arányában ráfordított idő/teljesítmény. -
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey #25921 üzenetére
Nekem egyetlen karakterre kell, de a szezonban még nem volt 3rollom ugyanarra a bónra.
Csak a nyakláncra elment olyan ~50k Obducite, mire megkaptam ezt.
Az Obducite tributok is csak 2K adnak, amik a horde keytől ritkábbak, a NM dungeonokban, meg hagyjuk is...Én azt nem értem, hogy ha még az infernal horde key-ből is keveset kapsz, akkor hogy kaphatsz tonna számot Obducite-ból? Na de mindegy...
-
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey #25910 üzenetére
Lehet, hogy neked néhány ezer tonnának felel meg, de a valóságban nem.
Tegyük fel, hogy 1óra alatt letolsz 5x10, ahol mindnél hozod az ~1400, az 30k.
Így lenne 10óra alatt 300k obol, ami messze a realitás felett van, még ha minden órában le is tolsz 5x10szintet, akkor sem lesz 150 ezer obolod.
150 ezer 10óra alatt, ami nem feltétlen elég egy 12tárgy max bónra forgatására. -
grimm2015
senior tag
válasz
Beretvás #25893 üzenetére
Azért tényleg az látszik, hogy te vagy ennek a játéknak az egyik legnagyobb vesztese, de van még itt pár ember
.
Közel azonos paragonon lehettek ~250... És nektek abszolút semmi sincs... cucc, aspekt, head, tribute, spark, rúna etc...
Én 250 para szinten, a 480% blood wave 476%, ezen felül a maxroll és rob build aspektjei is maxosak, van tributom amiből 99pack van (többször is). A minden cuccon megvan az összes olyan bónusz, ami kell... Nektek meg semmi sem jön össze.
Én csak az Obducite-t keveslem, ez az egyetlen dolog jelenleg, amiből keveset lehet beszerezni idő arányában. Amit problémának látok még (kényelmi funkció), hogy a maxos aspektes tárgyakat nem jelzi a játék. -
grimm2015
senior tag
válasz
Beretvás #25885 üzenetére
A tribal mellé 50milla gold, és dobni fog, lehet elmegy pár milliárd (mint nálam), de minden körben 100% eséllyel esik olyan amulett, amiben van passzív skill. Ezen kívül máshol közel a nullához az esély, hogy kapsz. De egy nem anci jó bónnal sokkal jobb, mint egy anci mással.
-
grimm2015
senior tag
válasz
whitezo88 #25868 üzenetére
Nem kell a 3as
Nyomni kell a szezoncuccot, viszonylag sűrűn ad a wisper anci dobozt, meg amit írtál sűrűn is esik. van hogy csak GA cucc és whisper ládával van tele a leltár.
Meg ott van a tribute is, bár az nem túl sűrű tárgy. Ettől függetlenül persze kell a szerencse. -
grimm2015
senior tag
Hát azért elég sok minden bugos a wave necronál..
Ha sok ellenfelet szedsz össze (még a corpse trendirls nélkül is) szinte nem sebezel, a bossoknál a bloodorb szedése nem csökkenti a cd-t.
Ez a cd-s dolog azóta nem működik, hogy ezt a két aspektet maxra fejlesztettem (a bone stormos óta biztos) -
grimm2015
senior tag
Jó néhányszor 50millió, meg szerintem annál többször 3.7, de azért sikerült
-
grimm2015
senior tag
válasz
stevve #25850 üzenetére
De gyenge, meg bugos a gyűrű is (ami miatt még gyengébb
). Lehet vele bohóckodni, de t4re gyenge, lassú.
A Blood wave-vel kezdem az új karaktert, mert a későbbi dobozok semmire nem jók, és ugyanúgy megyek vele T4en 0-1es gylpekkel az infernalba 1300+, a Tributokat maxra viszem rövid idő alatt, minden farmolás könnyű.
Csak egy lv8 CD-s Kessime elég ahhoz, hogy gyűjtés nélkül hamarabb betöltsön a skill, mint ahogy azt használni lehet.És akkor csodálkoznak sokan, hogy kevés fugitive head esik, közben meg hatékonytalanul játszanak.
#25852 ChromeX
A Sorc farmolásban S tier a Lightning Spear, Meteor, Fireball a legjobb build a többi fölött is, a minion nekro meg C. -
grimm2015
senior tag
válasz
Lokids #25808 üzenetére
Valószínűleg kevés a wave cd-d. Ha nem akarsz 110-120+ piteket menni, illetve farmolni akarsz, akkor akkor a kessime-be a wave cd-t kell tolni.
Nekem annyira gyors, hogy hamarabb betölt, mint hogy újra tudjam használni.
Igazából meg kell várni, még az előző wave lemegy.... -
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey #25748 üzenetére
Ezeket nem tudod megvenni, ez a 4 elveszett witchcraft. Miután ezek megvannak, az utána lévő oltárok mindig ezeket fejlesztik. Az lehet, hogy amíg nincs meg mind a 4 mást fejleszt, de utána csak azokat (kellene).
Egyébként 5% spawnolnak, és 10% potival, a root dungeonokba elvileg nagyobb esély van. -
grimm2015
senior tag
válasz
Beretvás #25720 üzenetére
Nem értem hogyan, T4en a Boss spawnok alatt percenként lehet akár ~100 rootot szerezni. 10percenként elég váltani, ez idő alatt a könnyű whisperek simán megvannak, közben elég jól jönnek a rúnák is.
Mondjuk ha előtte nem farmoltátok a rootot, akkor nincs mihez viszonyítanotok. -
-
grimm2015
senior tag
Azért babaromi jó, hogy most 8-10X több root esik, mint előtte, mert panaszkodás volt...
Másfél óra alatt olyan 3k+ simán kiesett + a fejek még 2k+ (potival), ami eddig fél nap volt.
-
grimm2015
senior tag
Gyertek érte, 1-1 anci!
Am jól gondolom, hogy a 300% lenne jó a buildba, vagy az nem annyira számít sokat? -
grimm2015
senior tag
Esett egy nagypapa...
-
grimm2015
senior tag
Tud valaki megoldást arra, hogy a hex of whispert miért nem tudom felrakni a wichcraftoknál? Minden mást feltudok, azt az üresbe sem engedi. (Eddig volt fent)
-
grimm2015
senior tag
Baromi gyengének érzem a minionos nekrot, T3 nem az igazi... de T2 az 1000+ már megy.
-
grimm2015
senior tag
Ezek a Roothold Dungeonok hol vannak? Mert egyet sem találok. (küldetésen kívül)
-
grimm2015
senior tag
Remélhetőleg majd megint kezdéskor jön a patch.... nem értem miért nem legalább 12órával előtte tolják be.
-
grimm2015
senior tag
Van olyan valahol, ahol azt is írja, mennyire könnyen játszható a build?
Mert oké, hogy valami S... de ha körülményes vele játszani, akkor nem mindenki tudja maxra hajtani. -
grimm2015
senior tag
Azért lehet, hogy most is a spiritborn lesz az OP
.
Kb mindenki buggal sebzett jól -
grimm2015
senior tag
-
grimm2015
senior tag
Most akkor jól kib@sztak azokkal, akik előtte a bugot bugra halmozva kinyögték a 150et napok, hetek alatt!
Csak erény a türelem, nekem volt olyan érzésem, hogy lesz még majd valami bug, ami tovább "segít", de ez már szerintem tényleg csak szándékos lehet. -
grimm2015
senior tag
Azért azzal legyél tisztában, hogy ezt nem a játékosok farmolják ki
.
Igazából szerintem tönkre is vágja a játékot a kereskedés, a duplikálás, meg a pénzért gold/item.
Szerintem kellene egy másik seasonal is egyidőben, ahol nem lehet kereskedni, ahol a versenyelőny nem a fentiek. -
grimm2015
senior tag
Nincs valakinek véletlen toxic skin ga cípője eladóba?
-
grimm2015
senior tag
Jó ez az új Speed Troll build.
Végre van mit kezdenem a 4GA Wound Drinkerrel
Működés közben -
grimm2015
senior tag
Irónia ebben a bugos környezetben, hogy pont azok jönnek ezzel, akik itt fórumon is azt keresték, hogyan tudják minél jobban kihasználni.
-
grimm2015
senior tag
Ez mennyit érhet?
-
grimm2015
senior tag
Akkor most melyik az a Quil Voley, ami a "legjobb", és stabilan lehet használni?
Remélem olyan, ahol mindent cserélhetek. -
grimm2015
senior tag
Eddig innen kaptam legtöbb ubert (3), és mind ugyanaz volt
.
-
grimm2015
senior tag
válasz
malacka87 #23999 üzenetére
Leírás alapján ugyanazt csinálom, persze nem elsőre futok ilyenbe bele, hogy valakinek ugyanaz sokkal jobban megy. Csak hát nem akarom megérteni
Spam Volley + állandóan fent tartani a 4 zöld csíkot + vertex.
A vigor 296nálam úgy, hogy a kepelekébe csak 53 a tibaultba 35, tehát úgy sacc még 21-22 megtudom növelni, ha lesz aranyam annyi.
Pontosan melyik buildot használod? -
grimm2015
senior tag
válasz
malacka87 #23983 üzenetére
Feltudod venni, hogyan játszol? (Vagy a program nevét megtudod adni?
)
Mert valamit én sem csinálok megfelelően... Pedig látom a zöld csíkokat a skilleken.
A durielt is van, hogy 1hitelem, megvan, hogy 4-5secig meg sem mozdul a hpja .
Pit 100 is 3-8 perc között megy -.- -
grimm2015
senior tag
-
grimm2015
senior tag
Csak jött egy kis sikerélmény .
Ice beast küldetés kidobta.
-
grimm2015
senior tag
válasz
Beretvás #23900 üzenetére
Én nem értem hogy van nektek ekkora szerencsétek... csak jelzem, hogy a fenti boss matiból egyetlen darab ubert sem kaptam (4csillagost uniqot már 4et).
Rúnából is egy raklapot be kellett áldozni.
A 4 GA-s botot id dobom a kukába a passzívja majdnem a legkissebb, 1 GA-sból kiesett a maxos. -
grimm2015
senior tag
Csak összejött
-
grimm2015
senior tag
Kellene nekem 3 vállalkozó szellemű ember, T4 Duriel és Andarielhez.
Nem kell 1hitelni... nekem 2 Lith rúna a cél.
Ha most nincs is idéző cuccod, azért elvár(om/nám) hogy visszahívj majd.
-
grimm2015
senior tag
Akinek lenne kedve T4 bossozni, az szóljon, vagy hívjon be. Jó lenne ha 4en lennénk és mindenkinél legalább ~10-15 duriel idéző, nálam most van 25, Andarielhez is ~20 + az összes többi bosshoz, + még ledarálom a maradék Trributot. Nem 1 hit, de azért ledaráljuk
.
-
grimm2015
senior tag
Azért a Tribute-okat is jól megcsinálták, kb minden ~5-nél épp hogy teljesíthető, de inkább nem, az összes mob leölésével a 4/4 drop, a következő körben meg már az utolsó kör szinte felesleges, mert tele van.
-
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84 #23773 üzenetére
Lilith nem ad(ott) S6ba. Valószínűleg a másik szezonos láda Zarbinetben is azt ad. (Ezt nem tudom, még nem értem a végére).
De a rúnát sokkal nehezebb beszerezni. Nekem ami kell az uberhez a sárgából van meg 5 a 6ból, amiért a többit 3/1re random forgattamLegendásból is kell 2x6, amiből nekem még egy sincs. Csak Duriel, Andariel etc is még dobálja a kék rúnákat t4en.
A Tribut of harmony-nál is kétszer kaptam legendást... -
grimm2015
senior tag
Szerintem a Rúna az ami nagyon fontos, ez közvetlen azután volt elsőre, hogy a második rúna kombót is összetudtam rakni. A legendás rúnák túlságosan ritkák.
Tegnap láttam egy videót... 200 durielt mentek, csak nagyjából nézegettem beletekergettem. Nem nagyon láttam ubert, biztos esett, de 10full leltárba biztos nem volt t4en. -
grimm2015
senior tag
válasz
savior #23719 üzenetére
Keveset ad nagyon, T4 1000 Aeather ~10+mill gold (Lehet van 15 is
).
Az uberek dropja is jócskán vissza lett véve. A Runák meg katasztrófák! A legendás rúnák baromi ritkák, ráadásul 3 egyformából tudsz egy új osztálynak megfelelőt forgatni. T4 WBtől a kék rúnák is jönnek -.-
Kb lehetetlen kategória lecraftolni az ubereket... -
grimm2015
senior tag
A rúnák baromi sokat dobnak... végre meglett a XOL rúna.
-
grimm2015
senior tag
válasz
Reinhardt #23686 üzenetére
Akinek kell az vegyen fel Grimm#22690, jó 1órát vagyok még.
Ennyi minden? Ez csak a tegnap esti, de über semmi.
Én T4en (is) vagyok, de elég rosszak a szinteltérések. Minden T-ről a felfelé váltásnál az van, hogy az előző már túl könnyű, a következő meg nehéz, különösen a bossoknál.
De T3 még a tormentedek elég kevés cuccot dobnak. -
grimm2015
senior tag
Nem csalódtam, azért persze reménykedtem
, de legalább egy Sun is volt mellette.
-
grimm2015
senior tag
A rúnák farmolására nincs valami jó megoldás? Baromi kevés jön, és még azok is eltűnnek út közben
-
grimm2015
senior tag
válasz
Sunrider987 #23622 üzenetére
Ez meg szimpla ostobaság, visszamenőleg többször is Rob buildja jobbak voltak mint a maxrollosok. P100 al T3 megyek rob builddal, maxrollos t2 már gyenge volt.
Rob nekem sem szimpi, de a buildja működnek. -
grimm2015
senior tag
Akkor már értem, miért vannak ilyen kevesen a játékban
Lekopogom, nekem semmi bajom sincs eddig, ami érdekes, mert nekem különösen sok bajom volt, a betöltéssel, a beállt képpel, a random szaggatással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest