- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
-
Daelion
őstag
válasz
boeing #116214 üzenetére
Nekem ~1500 volt max Seasonbe de én nem is játszom csak soloban+HC és paragon farmot is gyűlölöm.
Amint megvan a full vagy majdnem full augment gear ~értelmes statokkal megyek is GR pushra annyi paragonnal ami addig összejött aztán megy a kari amíg reálisan tud.'utána meg teszem le a játékot'
-
Daelion
őstag
válasz
boeing #115488 üzenetére
Én csak SSFHC 'solo self found'-ot játszom évek óta szal engem ezek szerencsére nem érintenek hogy mi hova kell.
Monkot majd még meglátom milyen build de a Poj az tetszik csak eddig nem vittem el rendes szintre a buildet vagy kifingott a kari addigra
. 'augmentek,stb'
-
-
Daelion
őstag
válasz
boeing #115464 üzenetére
Én úgy tudom, hogy D3-al már egy jó ideje egy kisebb külön csapat foglalkozik Blizzen belül tehát őket nem zavarja be D4 elvileg. 'már ha nem rakják át őket oda'
Gondolom lesznek továbbra is ilyen-olyan season themek azért.Arra leszek kíváncsi, hogy mennyi játékos fog maradni D3-ban D4 után pláne amikor már ott is beindul a Season téma.
-
Daelion
őstag
válasz
boeing #115462 üzenetére
S1 volt a leghosszabb eddig 159 nappal de ha S27-et februárban zárják le akkor már átlépi azt.
https://d3resource.com/seasons/De igen ez jó Season volt, ugyan csak 1 karit játszottam de volt azért pár jó/érdekes build az biztos.
Én is már D2 óta csak Ladderezek/Season-t játszok és D4-ben sem fogom máshogy csinálni.
Ugyan kezdésnek nem lesz Season de akkor úgy is csak sztorit játszom meg ismerkedés lesz a játékkal aztán majd első Seasonbe mehet rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Aláírások a PH!-n
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest