Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Sziasztok!
Ha minden igaz, ez egy Blackmann ED43 2000 W-os átfolyó vízmelegítő mosogatógépekbe. Pl. az Electrolux csoport (AEG, Zanussi) használ ilyet. Újnak tűnik, de nehéz megmondani, most találtam az egyik szekrény mélyén szépen lezsírozva.Nincs szüksége valakinek ilyenre? Kipróbálás után elcserélném egy pár bambira, vagy ami szóba jön.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Sziasztok!
Rendeltem az edigitalos webshopból egy vákuumfóliázót és 2 tekercs 3 méteres zacsit. Erre kaptam egy másik szettet ajándékba. Még vissza tudom küldeni a 2 héten belül, csak gondoltam, megkérdezem, valakit érdekel-e. Esetleg el is cserélném valami hasznos dologra. Lusta vagyok elvinni a boltjukba vagy a postára…A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Ha valakit érdekel egy újszerű (márkaszerviztől cserében kapott), kb. 2 hetet használt, fekete 128 GB-os iPhone 6, privátban érdeklődjön. Kb. 45e Ft. Esetleg egy fekete, 64-es iPhone 5 is, hibátlanul működik. (12 e?) Tokokat tudok adni mindkettőhöz.
-
erdoke
titán
Van tapasztalatotok régebbi iPhone árakkal kapcsolatban? Mennyit érhet egy 64-es iPhone 5 (elég jó állapot, akksi lassan megint cserés), illetve egy 128-as, gyakorlatilag új iPhone 6? Most jött vissza szervizből, cserélték, tehát minden 100 %-os gyári, beleértve az akksit is. Elvileg még 85 nap garancia is van rá, legalábbis a márkaszerviz ennyit szokott adni a cserélt készülékekre garanciális időn túl. (Mindkettő fekete.)
-
erdoke
titán
Sziasztok!
Találtam pár dolgot, amit nagyon nem használunk:
– Dell M410HD hordozható DLP projektor. 1,3 kg a teljes csomag (táska és távirányító is van hozzá), a lámpában 10 (!) óra van, annak a nagy része is Eco üzemmódban. Egy új lámpa kb. nettó 60e Ft lenne bele... Ajándék hordozható vászon és HDMI kábel. Dell termék honlap Irányára 95e Ft
– ASUS PL-X52P Powerline adapter csomag (elektromos hálózaton történő internet továbbításra). Kétszer próbáltuk ki, évek óta a dobozában hever. Mozgó alkatrész nincs benne. ASUS termék honlap Irányára 12e Ft
– Fellowes P-35C A4 konfettiző/iratmegsemmisítő gép. Egyszer volt kipróbálva, működik. Irányára 9e Ft
A Debrecen-Szolnok vonalon szinte bárhol átvehető.
-
-
erdoke
titán
Kozben találtam a szekrényben egy-egy vadi új, sötétszürke Thule iPhone 6 (6S), és egy kínai,de jó minőségű sötétkék bőr iPad Pro (9,7") covert. Utóbbi mágneses, tehát elvileg nyitja-zárja a kijelzőt. Tévedésből vettem, a Thule tok pedig túl masszív az én ízlésemnek.
Kozben megnéztem a mini médiaszervert, egy Kingston MobileLite G2-ről van szó.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
DVD gyűjteményre van még kereslet? Lehet vagy 250-300 darab, de még a mennyiséget sem tudom. Régen volt róla katalógusom, van köztük néhány díszdobozos, ritkább példány is.
-
erdoke
titán
Samsung külső/hordozható slim BD író érdekel esetleg valakit? A típusa SE-506. Azt hiszem, egyszer írtam vele 1 db DVD-t próbából. Van mellé 1 Fujifilm, 2 Panasonic BD-R és 2 db LG BD-RE lemez is. A fujis nem fóliázott, de szerintem üres.
Dupla USB-s csatlakozása van, nem kell neki külön táp. A teteje enyhén karcos, valami cuccok alól került most elő. Árát nem tudom, de utánanézünk, ha kell.Van még egy hordozható, saját akksis mini média szerverem is. USB port és SD olvasó van benne, telefont is tölt a beépített akkumulátorról. WiFi-re osztja a médiát, de a net is átmegy rajta, bár nem több 100 megabitig... Alig használt.
-
erdoke
titán
válasz dewil666 #99411 üzenetére
Van benne valami, engem már kétszer ütöttek el kerékpárosok a saját házunk előtti járdán, a kapun kilépve. A postások például párban szoktak a járdán tekerni úgy 30-cal, kb. 10-10 centi marad mellettük a járda két szélén.
(#99414) T_chris
Én akkor is indexeltem, amikor 2200-as autóval jártam.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Most jutott eszembe, hogy ha valaki magas és kissé testes is, van egy jó adag minőségi ruhám is eladó. Többnyire XXL-es Camel ingek, 40/34-es nadrágok, teljes sportos öltöny is. Némelyik alig használt/újszerű.
Eladás oka: 30 kiló fogyás pár évvel ezelőtt, amit nem tervezek visszaszedni.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz erdoke #99186 üzenetére
Azt mondja a honlapjuk, hogy minimum Android 4.0 kell, de egyébként kompatibilis.
Itt a Google Play linkA legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Közben találtam egy iHealth BP 5 Bluetooth-os, felkaros vérnyomásmérőt is, amiből kettő van a feleségem szülinapja óta. A bontatlant eladnám, nincs kettőre szükségünk. Apple cuccok vannak a dobozán kiemelve, de szerintem bármilyen BT telefonnal működők, amire írtak megfelelő alkalmazást.
A bolti ára 30-32e Ft, úgyhogy ezért irányozzunk elő 20e Ft-ot. Esetleg új vagy majdnem új külső merevlemez csere érdekel.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Sziasztok!
Régen jártam erre.Eladósorba került a két darab Dell U2414H típusú monitorom (IPS, Full HD, vékony kávás, ideális párban). Külön-külön 45e Ft, együtt 80e Ft.
Emellett van egy bontatlan, lapra szerelt tévés szekrényünk. Barna-bézs színű, kb. 2,5 méter széles és 50 cm magas. Garázsban tartott, még nem volt kibontva, bár az egyik csomag oldalán leszakadt a karton. Elvileg hibátlan, új. Ára 25e Ft.
Van egy alig használt Panasonic BD lejátszóm is, ha valakit érdekel. Régebbi belépő modell, valami 20-as vagy 25-ös széria. Megnézem, ha komoly az érdeklődő.
Van még egy Marley STIR IT UP fejhallgató dobozával, vászon zsákjával, újszerű állapotban. Alig használt. 8e Ft.
Esetleg egy újszerű Plantronics BackBeat Pro zajcsökkentős, BT-os/vezetékes fejhallgató is eladó. Elég jól szól, de nem nagyon használtam.Szerk: Privátot vagy emailt írjon, akit érdekel valami.
[ Szerkesztve ]
-
-
erdoke
titán
válasz Zola007 #56282 üzenetére
Ez az energiadeficit vs. fogyás számítás totál tévút. Az ember nemhogy nem zárt rendszer, de többszörösen szabályozott, tehát beavatkozik idegileg, hormonálisan, stb. Termodinamika törvényei zárt rendszerekre vonatkoznak 1:1-ben.
Mutassak olyan blogot, ahol az illető 3 hétig megduplázta a kalória bevitelét zsírból, majd másik három hétig szénhidrátból? Szerinted mi történt? Annyit elárulok, hogy nem ugyanaz, pedig a te számításod szerint annak kellett volna.
Ennek ellenére a negatív kalória mérleg akár igaz is lehet, de nem ez a lényeg, hanem hogy közben mit érzel, miként reagálsz. Ha állandóan éhes vagy és hiányérzeted van, borítékolhatóan nem működik a dolog hosszabb távon. Arról nem is beszélve, hogy komolyabb kalóriacsökkentés mellett egy átlagos ismeretekkel rendelkező ember könnyen más, nélkülözhetetlen tápanyagok bevitelét is drasztikusan csökkentheti.
Egyébként már sportolok egy ideje, mármint a nagy sétákon túl, és nem tunik úgy, hogy jelentős mennyiségű izmot veszítettem volna a kérdéses 5-6 hónap alatt. Nem is nézek ki úgy.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Nem. Van néhány típus, aki genetikailag némileg máshoz alkalmazkodott, és így kevésbé érzékeny a tipikus mai táplálkozási terhelésre. Ettől még a többség ugyanúgy reagál, és az a pár típus is jól beazonosítható.
Nyilván vannak apróbb különbségek, de a "minden ember totál máshogy reagál" biztosan nem igaz.
Amott offoljunk, ha valakit komolyabban érdekel a téma.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz Laza... #56275 üzenetére
Nem tudom, mennyire látod át a kérdéskör biokémiai hátterét, de éppen most kezdtem el egy blog sorozatot a témában. A második-harmadik részben már ott lesz a megoldás.
Kipróbáltam magamon, működik. Csak sétálgattam fél évig, mindig jóllaktam, és lement 30 kiló. Persze szemetet nem eszek.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz Zola007 #56272 üzenetére
Az elhízás 70-80 %-ban a táplálkozás miatt van, a maradék 20-30 % pedig több tényező között oszlik meg, aminek egyike a mozgáshiány (a többi: stressz, alvás problémák, stb). Amíg a (zacskós, dobozos, mások által készített) szemetet eszik az emberek, akkor is elhíznak, ha napi 20 km-t futnak. Sok mararatonosnak van sajnos lógó pocakja... Természetesen egyénfüggő mindez, nincs mindenkire egyformán érvényes szabály, de a nagy többség bizony ugyanazokra érzékeny, ugyanúgy borul fel a hormonális egyensúlya.
A kerékpározási lehetőség egyébként sokat javult az elmúlt időben Debrecenben és környékén.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz dewil666 #56145 üzenetére
Pár hónapja Poroszlóig mentem rajta, szerintem még elég jó állapotban van. Teljes hosszában talán az M3 polgári szakaszának átadása óta nem gurultam rajta végig, úgyhogy a Poroszló-Füzesabony szakaszt csak tippelni tudom, hogy hasonló a többihez.
-
erdoke
titán
Jó kérdés. Én tévedéből vettem jó drágán a 2. szériás helyett, mert ugyanabban az Árgép listában a legolcsóbb volt, és a neve ill. kinézete is ugyanaz, csak egy fránya kettes van az újabb nevében. Kicseréltetni, visszaküldeni nem tudom, mert már felbontottam, feltöltöttem, ráadásul a másik nem kapható abban a boltban.
Sajnos nem annyival fizettem kevesebbet, mint a 38 ezres II, amivel kevesebbet ér.
Mennyire gondolsz? BT fülesek között még ma is ez a király, kivéve a második szériát, ami ugye A2DP-t is tud. Mondom ezt úgy, hogy nekem van két marék high-end fülesem a már említett hangoskönyvek miatt (Plantronics 4 féle, Jawbone 3, Sennheiser, Nokia, Samsung, 1-1, stb.). Baromi kényelmes, nagyon jó a hangja mindkét irányba.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Elkótyavetyélném az alábbi cuccokat:
Harman/Kardon AVR 630 HM erősítő (még HDMI nélküli, de toroid trafós, zenére is egész jó)
Korának megfelelő állapotban, a távirányítója kicsit leharcolt, de használható. Új korában (10 éve) 300e Ft-os kategória volt.Asus PL-X52P 500 Mbps 4 Gigabit ports powerline adapter kit (elektromos hálózaton továbbított LAN kit)
Egyszer kipróbált, még sok garanciával. Nálunk a 3 fázis között nem gyorsabb, mint a WiFi.Bose Bluetooth headset (Series 1)
Kiváló zajcsökkentéssel és hangminőséggel. Egy napos, nekem a 2. szériás kellett volna, mert A2DP profil muszáj a hangoskönyvekhez.Akit érdekel valamelyik, dobjon egy privátot.
-
erdoke
titán
Szerintem a sógorom vinné, nem én. Nálunk szerencsére mostanában nem tört (kopp-kopp). Egyébként iPad 4.
Mennyi lehet kb? Pesten 24-26e számlásan az érintő panel csere, ha jól láttam a nagyobb szervizek árlistáján. Friss hírek szerint maga az LCD nem sérült, bár árban nem sok a különbség.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Nem tudtok Debrecenben valakit, aki profin cserél iPad érintőképernyőt? Egy ismerősnek sikeresen földhöz csapták a gyerekek. Mostanában egyiken se megyünk Budapestre.
-
erdoke
titán
Olyan redőnyöst keresek, aki nem fél a tetőn szereléstől.
Sajnos az alu redőnyünk madzagja elszakadt, és csak kívülről lehet szerelni a tokot.
Esetleg olyan tetőfedőt, aki látott már redőnytokot, és tudja, hogyan lehet kinyitni, majd a redőnyt felhúzni. A többit már megoldaná egy "igazi" redőnyös is.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Itt egy teszt az erősítőről, illetve egy kép. Kicsit karcos már, illetve a távirányító rozoga, de utóbbi is működik. Én egy Harmony 600-zal használtam, illetve használom a cuccaim most is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Viccrovat
- Jelszókezelők
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Válthatunk a külső és belső nézet között
- Külpolitika
- Linux haladóknak
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Plazma TV topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest