Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
#35104512 #2519 üzenetére
Így van, igazad van. Mivel 130 a max, azt pl. az én Astrám nagy nehezen el is éri, nincs értelme nagy vasnak, de én nem járnék Swifttel, még ha van olyan jó is, mert nem férek el benne, családnak meg kicsinek tartom.
Mindegy, a téma elcsépelt, h erős autó vs. normális autó, mert hallottam olyan véleményt is, h a 2.5L Pepsi-méretű űrtartalom azért jó, mert... És itt változatos indokok következtek, ami szerintem, nekem nem feltétel egy autónál. Ma azt mondom, h tetszik a normális dízel nyomatéka (nem Skoda Superb kombi 1.6 PDTDI meg Asta H 1.3 CDTI), szívesebben hasznélnék olyat, de nincs lehetőségem rá, úh. 1.4 benzinnel járok, ami motorikusan teljes mértékben ellátja a feladatát és teljesíti az elvárásokat. Jó. Ennyi. (igaz ECU csere után)
-
Cybertrone
veterán
válasz
#35104512 #2519 üzenetére
Felelősségteljes ember családdal a háta mögött nem lépi át... és nylván nem is akkora a kísértés egy családi autóval mint egy sportkocsival
Persze mindenki maga tudja... A hülye gyerekek meg külön kategória... 1.2-es Corsa dobbal, meg felnivel bla bla... az egy külön állatfaj!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel