- Linux kezdőknek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Proxmox VE
- Programozás topic
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
#35104512 #2519 üzenetére
Így van, igazad van. Mivel 130 a max, azt pl. az én Astrám nagy nehezen el is éri, nincs értelme nagy vasnak, de én nem járnék Swifttel, még ha van olyan jó is, mert nem férek el benne, családnak meg kicsinek tartom.
Mindegy, a téma elcsépelt, h erős autó vs. normális autó, mert hallottam olyan véleményt is, h a 2.5L Pepsi-méretű űrtartalom azért jó, mert... És itt változatos indokok következtek, ami szerintem, nekem nem feltétel egy autónál. Ma azt mondom, h tetszik a normális dízel nyomatéka (nem Skoda Superb kombi 1.6 PDTDI meg Asta H 1.3 CDTI), szívesebben hasznélnék olyat, de nincs lehetőségem rá, úh. 1.4 benzinnel járok, ami motorikusan teljes mértékben ellátja a feladatát és teljesíti az elvárásokat. Jó. Ennyi. (igaz ECU csere után)
-
Cybertrone
veterán
válasz
#35104512 #2519 üzenetére
Felelősségteljes ember családdal a háta mögött nem lépi át... és nylván nem is akkora a kísértés egy családi autóval mint egy sportkocsival
Persze mindenki maga tudja... A hülye gyerekek meg külön kategória... 1.2-es Corsa dobbal, meg felnivel bla bla... az egy külön állatfaj!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest