Új hozzászólás Aktív témák
-
husztiimi
csendes tag
válasz
szotyika77 #163504 üzenetére
Szerintem is van valami gebasz a klaviatúráddal (apró zárlat, stb., akármi-bármi). Nekem már volt több vezetéknélküli klaviatúrám és egerem is, de mindegyik több hónapot bírt. Asszem legutóbb egy Logitech szettem volt, ami úgy működött emlékeim szerint, hogy a klaviatúrában évenként cseréltem egyszer elemet, az egérbe pedig évente kétszer.
Én tölthető elemmel nem baszakodtam, átlagos (teszkós) Varta elemeket tettem beléjük.
-
mrbego
aktív tag
válasz
Üdv,
Én egy rapoo 9300M bill+egér szettem van. A billben még a gyári (olcsó) elem van és kb. 2 éve vettem.
Az egérben épp most merült le két hete. Majd teszek bele valami olcsó AA-t. -
sirály69
őstag
válasz
Microsoft Designer Bluetooth billentyűzetet kb 2 éve cseréltem benne elemet.
Munkanapokon használom az irodában.Logitech MX Master 3 egér - Nincs elem és kb 3-4 havonta kell tölteni
-
válasz
Azt se tudom mikor cseréltem elemet a billentyűzetben. Mondjuk mikor nem használom, tehát pl este kikapcsolom a gépet, akkor a bill-t és az egeret is. Egér nálam napiszintű a laptopnál, ott van maxell, enerhizer, toshiba elem is a nem tölhetőek, de azok is minimum 6 hónapig mennek. A bill meg meg tovább is mivel az a szervizgépemnél van csak. De kb ott ez így 9-10 hónap simán.
-
mezis
félisten
válasz
Üdv.!
Mi a bill. típusa?
Elem, akku márkája?
Elem, akku cserekor hány V-on van? (Régi is, új is.) -
Shokkolo
addikt
válasz
Ott valami nem kerek.
Hónapokat bír nekem egy sima ceruza elem, mindegy hogy tölthető vagy sima alkáli...
Pedig napi 8-12 órát nyúzom én is. (szintén home office)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen autót vegyek?
- Villanyszerelés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Óra topik
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- PlayStation 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest