- Sweet.tv - internetes TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- OpenWRT topic
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
ELADÓ!
Eladó egy lakkfekete akusztikus gitár. [link]
Párszor használt, teljesen újszerű állapotú, néhány hajszálkarc van csak rajta.
Ez egy olcsó árfekvésű, de nagyon jó minőségű gitár, ami mahagóni fából készült, a fogólap, és a húrláb rózsafa.
A szerelvényei és a húr fém!Ár: 9.999,- forint.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz adorjant #111391 üzenetére
Én a P-Mobile boltot ajánlom! [link]
A Tóth Árpád Gimnáziumnál vannak a Szent Anna utca és a Vígkedvű M. utca sarkán.
Ott teszik fel legszebben a fóliákat, és szerintem a város többi boltjához képest olcsóbbak is.
Régebb óta vannak, így könnyen előfordulhat, hogy van náluk elfekvőben old mobilra is tok/fólia." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
KERESEK!
Nőies, csajos 13-15" közötti méretű újszerű állapotú laptopot. (Pl. ezüst, piros, fehér)
Elvárás: modernebb proci, ssd, 8gb ram." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Ha mar laptop...aki kepben van apple laptopokkal kapcsolatban (hasznalt 2008-2010-eseket nezegetek) es raerne 1-2 kerdesemre valaszolni privatban azt koszonettel vennem.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Egyik ismerosom vett egy laptopot ujonnan. (Lenovo)
Szerintetek garanciavesztes nelkul ki lehetne a benne levo memoriat 4-rol 8-ra cserelni?
En azt mondom nem, bar lehet a Lenovo szervizben kivitelezheto lenne..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Jó áron telefont?
Nem én árulom, most láttam a hirdetést..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Akinek van huawei mate 10 pro keszuleke es raer egy 10 - 15 percre egy teszt erejeig, legyen szives mar keressen meg privatban.
fenergie84 !
Most latom az alairasodat.
Irok privatot.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zsoleszhun #110628 üzenetére
Ok., akkor nem csak nálam van gond.
-
HUTCHDB
nagyúr
Nálatok működik normálisan a hardverapró?
Egyes hirdetéseknél a hozzászólások nem jelennek meg." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz rambo4ésfél #110393 üzenetére
Most hivtam.fel oket.
A hir igaz, keddre tettek at a szallitast.
Csak azt nem ertem, hogy miert nem szoltak rola..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Az egesz utcan ki volt teve a sarga teteju kuka, illetve akik meg nem valtottak kukara, ott a kis sarga nylon zsakok.
Errol nalunk senki nem tud, hogy valtozas lenne, mindenki fel van haborodva azon, hogy miert nem viszik el.
Szoval a mi kornyekunkon ilyen tajekoztato biztos, hogy nem volt kezbesitve..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Kishegyesi út - Szotyori út környékéről már 2 szállítási napon nem vitték el a szelektív hulladékot, így már harmadik hétbe lépünk ürítés nélkül.
Tud valaki erről valamit, hogy ennek mi lehet az oka?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Laraxior #110346 üzenetére
Ez egy regebbi modell, nem tartjak mar, es ossze akarom parositani a telefonommal, hivast kezdemenyezni vele, es az ertesitesek erkezeset is meg akarom nezni.
-
HUTCHDB
nagyúr
Van valakinek Huawei WATCH (1) okosórája?
Szeretném megnézni, illetve 1-2 dolgot kipróbálni rajta.
Ha esetleg valaki segítene..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz diablo1984 #110261 üzenetére
Szerintem mindkettotoknek igaza van.
A vevo nem akar zsakbamacskat venni, szamara egyelore egy teglatestrol van szo, ami kulsore mosogatogepre hasonlit.
Az elado pedig, miutan kikerul a kezei kozul, mar nem tudja visszavenni, mert nem tudhatja mi tortent vele. Akar alkatreszt is ki lehet belole cserelni akar 1 ora alatt is pl.
A megoldas megis a helyszini proba, ebben kell megallapodnotok, hogy ezt valamilyen szerelesi-bekotesi megoldassal (csak van a garazsban egy csap) legalabb egy gyors programot vegig kellene futtatni.
Ha alkatresz artol dragabban adja, (az arrol/tipusrol eddig nem volt szo) akkor nem fogja tudni eladni, mert a mai vilagban mar senki nem vesz proba/garancia nelkul ilyen termeket.
Meg annyi jutott eszembe, hogy egy szerelotol meg kellene kerdezni, hogy milyen buktatoja lehet a dolognak, es azt figyelembe veve ugy megeri-e megvenni, vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Laraxior #110150 üzenetére
Ez hibatlan, nagyon jol mukodott eddig!
(#110151) Mikulásbá!
Nincs alagsor, es nincs medence sem...
Egy emeletes, sorhazi lakasrol van szo, ahol a monolit fodem miatt nincs eleg eros jel.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Mikulásbá #110146 üzenetére
Van a upc, amit ad a szolgaltato (upc wi-free) es van a sajatom.
Emeletre kell a jel erosito, mert a monolit fodem miatt gyenge a jel." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Tudnatok segiteni?
Kb. 2 eve megy nalunk egy asus rp-n12 -es wifi jel erosito.
Eddig semmi gond nem volt vele, viszont tobb napja nem ad jelet.
Most lereseteltem, ujra csatlakoztattam, minden kapcsolat hibatlan, viszont internet nincs." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Van egy ilyen laptopunk.
A legnagyobb lanyom hasznalta, sajnos a bekapcsolo gombja elmozdult, reszben becsuszott a burkolat ala, igy nem tudjuk bekapcsolni.
Egyszer mar volt javitva pontosan a power gombnal levo zsanerja.
Hianyzik a balra nyil, pontosabban a gomb megvan, de nem tudjuk visszatenni. A gomb alatti erzekelo mukodik.
Altalanossagban kulsore jo allapotban van, az akkuja is jo, foleg a nelkul volt hasznalva 220-rol.
Nem akarunk a javitassal bajlodni.
Fogalmam sincs igy mennyit erhet, de ha egy realis osszeget kinalna valaki erte, eladnank.
Kepeket kuldok ha szukseges.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
En szeretem a mobilokat, ez az egyik hobbim.
Korabban volt szo az uj iphone x-rol.
No ez az elso olyan okostelefon, ami sok bakit tartalmazott szamomra.
Mar a bejelenteskor lattam, hogy vannak gondok mind a suhintasos hasznalattal, mind a kijelzobe belogo fekete "valamivel" es a kamerat sem tudtak esztetikusan megoldani.
Erre most olvasom...[link]" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó egy SONY XPERIA M független telefon.
feleségemé volt, újonnan vettük, kb. fél éve a fiókban van, feleslegessé vált.
Fehér színű, szép állapot, (a sarkán van egy pici sérülés, de nem vészes) doboz, tartozékok.
Pl. egy lánynak olcsó, de megbízható telefonnak hibátlan választás." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Ha mar mosogep.
Elado lesz egy Bosch eloltoltos, felso kategorias hasznalt gep.
Kb. 5-6 eves, kb. 150-170.000 forintert vettuk.
Digitalis kijelzo, auqa stop, 1400-as centrifuga (de lehet 1200) 6 kg. toltet, stb.
Soha nem volt gond vele, kb. 3 hete megallt.
Kijott a szerelo es azt allapitotta meg, hogy a szenkefet kell kicserelni benne.
Jovo heten jon elvileg, es utana elviheto a gep. Ara 35e.
Pontos tipust megnezem, ha valakit erdekel." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Tovabbra is keresnek olyan forumtarsat, aki tudna segiteni Szegerol egy kis doboz Debrecenbe eljuttatasaban.
-
HUTCHDB
nagyúr
Szegedrol kellene elhozni nekem egy kis csomagot. Egy orarol van szo, tehat max. 10 x 10x 10 cm-es.
Az elado nem postaz...
Tud valaki segiteni?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zola007 #109874 üzenetére
Egyik munkatársamnak most születtek kicsi törpe nyulai, és el szeretne kettőt ajándékozni.
Megkérdezem, hogy pontosan milyen fajták. Ha jól emlékszem azt mondta, hogy "ezüst hátúak" ...talán." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Keresek Asus Zenwatch 2 okosórát!
-
HUTCHDB
nagyúr
Fülhallgató jack csatlakozó forrasztásával foglalkozik valaki?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz bul07 #109512 üzenetére
Cáfolom!
Ugyanolyan jók az újak, mint a régiek voltak.
Nekünk egy felsőkategóriás Bosch gépünk volt.
kb. 5-6 éves lehet, és most kiment a motorjából a szénkefe.
Sajnos ezt nem tudtam megállapítani magam, és mivel a szerelő csak 1 hét múlva tudott volna kijönni, így vettünk egy kb. ugyanolyan tulajdonságú Bosch újat 150e-ért.
A régi is, és az új is kb. ugyanolyan jól mos.
Szerintem a Bosch márka jobb, mint pl. az AEG." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
iPhone 6 S Plus eladó!
Sajnos a lanyom a merete miatt nem tartja meg, pedig szerdan vettem neki..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó nagyobbra váltás miatt lányom iPhone 5S telefonja.
Fehér-ezüst színű, 16 gb-os, telekomos, teljesen újszerű állapotú, kijelzőn fólia, több tok is van hozzá.
Gyári tartozékokat adjuk vele, még a doboza is megvan.
Irányár: 45e forint.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #109064 üzenetére
KERESEK ilyen töltőfejet.
A lényeg, hogy 2 usb csatija legyen." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #77081088 #109069 üzenetére
Teli guminal nagyon fontos a gumi allaga, mennyire kemenyedik meg hideg hatasara.
En ajanlom a sava markat, nekem nagyon bevalt.
Good year almarkaja, kozepkategorias.
Egyebkent erdemes az ADAC tesztekre rakeresned, mert ott olcsobb arfekvesu gumik is szoktak szerepelni a tesztekben, es lathato, hogy milyenek az ismertebb, premium markakhoz kepest." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zola007 #108534 üzenetére
Nekunk AEG van.
2 eve volt a csucsmodell, kb. 200e volt.
Funkcionalitasa hibatlan, profin szarit, viszont picit zajos, de allitolag minden szaritogep zajos, hiszen a cipzarak, csatok, gombok a lassu, es viztelen (hangelnyeles nelkuli) mozgas miatt, nagyobb zajt keltenek, mint a mosogepben.
En egyebkent jobban ajanlom a Bosch termekeket, szerintem jobbak barmely markanal. (Kiveve a mile, es a tarsmarka a siemens, ami detto ugyanaz, mint a bosch.)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Olcsó, és jó mosógépszerelőt tudtok ajánlani, aki ma is kiszáll helyszínre?
-
HUTCHDB
nagyúr
S.O.S-ben vagyis most kellene nekem egy nokia nyomogombos telenoros, vagy fuggetlen telefon.
Ha van valakinek keressen privatban, ertemegyek![ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Mikulásbá #107830 üzenetére
A flotta a felesegem munkahelyi flottaja lesz szeptember 1-tol.
Ebbe nem lehet kulsoskent csatlakozni.(#107831) hcs57!
Mar neztem, de osszessegeben kedvezobb a felesegem flottaja.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Elhiszem, hogy vannak gondok, ez is hozzajarulhatott a negativabb ceg megiteleshez.
(#107825) bul07 !
Az onkormanyzati flotta nem mindenki szamara erheto el, es nezegettem a flottas topikot is, de egyik sem az igazi.
Jo lenne maradni amugy a telekomnal, de nem talaltam jo dijcsomagot naluk, amibe be is tudnek lepni.
6 elofizetesunk van, kulonbozo igenyekkel, a net nelkulitol (idos edesanyamnak) a sok beszeden at (felesegemnek) a sok netig (14, 18, es 23 eves gyerekeimnek).Az ajanlat egyebken 1600 ft havi dij, ami lebeszelheto, 10 ft -os, masodperc alapu percdij, es pl. a majdnem korlatlan (de amugy 10 gb-os) net 2500 ft. Es ezek brutto arak!
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Gondolkodom telefonszolgáltató váltáson.
Kaptunk egy dolgozói flotta ajánlatot a telenortól, ami szinte visszautasíthatatlan. (Havi szinten, kb. 10-15e ft lenne a telefonszámla csökkenés.)
Annak idején (divatosan: anno) kb. 1995 magasságában voltam pannon gsm-es, kb. 1 évig (ha jól emlékszem hűség miatt) de mivel több helyen nem volt térerő, váltottam, így azóta westel ->t-mobile->telekomos vagyok, vagyunk.
A telekommal, mint céggel semmi gondunk, minden korrekt, és a szolgáltatás minősége is hibátlan.
A köztudatban lévő telenor presztizs nem cseng valami jól (nem tudom egyébként miért) így kicsit szkeptikus vagyok velük szemben.
Akinek van régebb óta előfizetése náluk, vagy esetleg összehasonlítása más szolgáltatóval, így véleménye is e téren, azt köszönettel venném." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
QNAP NAS-ról játszanék le filmeket.
Eddig a servio-t használtam, de az utóbbi időben egyszerűen nem jól működik, nem jelennek meg a filmek a tv-n, nem frissíti a könyvtárakat, stb.
A PLEX-et is próbáltam, de az sem az igazi.
Tudtok ajánlani jól működő alkalmazást?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Nem tudom, van -e itt asztalos szakember?
Kellene 2 db pipalécet (saroklécet) készíteni sima luc fenyőből, ami kb. 45x45 mm külső méretű és 220 mm hosszúságú.
Sajnos a faáru boltokban csak 2 méteres lehet kapni.
Viszonylag sürgős lenne, max. szombat délelőttig meg kellene oldani a dolgot." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Sajnos ma megadta magát a dekopír fűrészem.
Tud valaki tippet adni, hogy sos-ben (holnap) hol tudok olcsón venni egyet?
Aldi-s lenne jó, de sajnos most nincs akcióban, és nem is láttam a Vincellér utcai üzletükben, pedig az én igényeimet bőven kielégítené.
Kis munkához kellene most, aztán csak úgy az általános szerszámok közé, hogy ha szükség van rá a ház körül, akkor legyen." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Valaki tud ajánlani nagyobb fényerejű kültéri solar lámpát?
Ilyesmire gondolok, de a 0,06 w igen kevés.
Legalább 1-2 w kellene.. vagy mostanság divatosan kb. 200 lumen jó lenne." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz zeon.hu #106040 üzenetére
Koszi a javaslatokat, velemenyeket az aldi-s csavarozoval kapcsolatban, reggel meg is vettem. Ma egesz nap ezzel dolgoztam, hibatlan!
-
HUTCHDB
nagyúr
Szükségem lenne kb. 50 m2 lambériára.
16 mm vastagságú kellene.
Tudtok ajánlani valahol, ahol olcsó, de azért nem gagyi minőségű?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
1.
Tovabbra is keresek ismerosom reszere 100.000 forintig uj, vagy telejesen ujszeru, garancias laptopot.
Atlagos felhasznalasra kellene.2.
1.db osztrak szemelyauto palyamatrica elado 2e." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Koszonom a laptoppal kapcsolatos valaszokat!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Sanki #105938 üzenetére
Uj kellene, altalanos hasznalatra, semmi extra, youtube, netezes, dokumentumok kezelese.
Jo akku, ar/ertek arany lenne a fontos meg..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Egyik kollegam laptopot szeretne venni.
Max. 100e a keret.
Mit, melyiket tudjatok ajanlani?
(Tudom, hogy van erre topik, de talan itt gyorsabban kapok valaszt.)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz diablo1984 #105445 üzenetére
Alapveto es igazabol magyar mentalitasra visszavezetheto nezetelteresek vannak itt a hozzaszolok kozott.
Ha valami dragabb, ujabb, jobb, akkor azt huzzuk le, mert dogoljon meg a szomszed tehene, nekem nincs penzem pl. audi a8-ra, de akkor az biztos szar is! Nem reszletezem tovabb, erti aki erti...Az ujabb, modernebb autok nem mondom, hogy tokeletesek, de hogy technikailag sokkal sokkal jobbak ez biztos. (Komfortban, menetteljesitmenyben, zajszigetelesben, fogyasztasban stb. -ben)
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz bul07 #105413 üzenetére
Gondolom, akkor nem hallottal meg a GPF-rol...
Szoval nincs itt mar kulonbseg a benzines es a dizel kozott. (reszecskeszuro, kettostomegu lendkerek)Nehany kilometeres hasznalatra csak 2-300 ezres 15 eves suzukit vennek, mert nincs benne semmi ami ilyen hasznalatnal elromolhatna, de cserebe pedig ugye nem is nyujt semmit.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #05304832 #105411 üzenetére
Azert irom, hogy mendemonda, mert az emberek hallottak valamit, aminek a valos hatteret nem ismerik.
A gazdan nagyon sok mulik, milyen szinten sporol a karbantartason... "ohh raer meg azt cserelni!" " jo lesz az olcsobb is" ismerem a magyar embereket. (tisztelet a kivetelnek) aztan egyik baj jon a masik utan, es egybol az auto, meg a konstrukcio a hibas.
Nagyon tetszik az is, mikor a km futasrol megy a diskuralas, hogy pl. " en egy idos bacsitol vettem, alig van benne 80e km"
De milyen 80e km? Huzatva, porgetve hidegen...stb.
Es mikor, milyen kotelezo szervizt latott az az auto?
A normalisan szervizelt diesel autok siman elmennek komolyabb hibak nelkul 6-700.000 km-ert, mint ahogy azt teszik nyugateuropaban is. Jah, hogy ott figyelnek ezekre?![ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz GIJoe #105408 üzenetére
Betegagy az osszes... renault, bmw, fiat, opel, vw, audi, stb.
Ne vegyen senki semmilyen autot.(#105409) local1!
En sajat tapasztalatrol beszelek, nem mendemondakrol...
Pl. a korabbi 1.9 pdtdi boramba 200.000 km tettem minden fele hiba nelkul, a mostani passat-omban 200.000 km volt mikor vettem 3 eve, most pedig 300.000 km van benne. Semmi hibajenseg meg nem jelentkezett az elmult 100.000 km alatt.
Meg a futomuben sem kellett cserelni semmit, meg egy szilentet sem...
Igaz, minden szervizre nagyon odafigyelek, es mindent le, illetve kicsereltetek, amikor az eloiras. Nem sporolok pl. a gazolajszuron, vagy az olajbol is mindig a gyar altal ajanlott castrol vw diesel motorokhoz ajanlott olajat tetetem bele.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #05304832 #105404 üzenetére
Igen, ezt allitom TAPASZTALATAIM szerint mind sajat autoim, mind a ceges autok sok sok kilometerei alapjan.
De egyebkent te mire gondolsz? Milyen szervizigenyessegre? Igaz nem autos topik, de ha mar belekezdtunk...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Peti78 #105398 üzenetére
Az auto temahoz ismet hozzaszolnek, es nem is igazan valasz lenne.
Nyilvan mindenkinek mas az igenye, es mast preferal.
Van aki a dizajnra megy, van aki a funkcionalitasra, van a tartossagra, van akit a fogyasztasi adat hoz lazba.En nagyon sok autot vezettem, hasznaltam tartosan is az elmult 29 evben, miota vezetek.
Ladaval kezdtem, Fiat uno, sok sok honda, majd peugeot, toyota, es az utolso 3 autom vw volt.
Ceges autokent szinte minden tipus a citroentol a dusteren at az octavian keresztul a mercedes b, es audi a3 is szerepel a palettaban.En nem veletlenul hasznalok vw-t, es dieselt mint maganember.
Mind vezetesi elmeny, mind fogyasztas, mind szervizigeny szempontjabol a vw csoport autoi szerintem nagyon jok.Igaz en nem tehetem meg, hogy egy vadi uj vw passat-tot vegyek, de az en 7 evesem is hibatlan szinte minden teren. (Dizajnban mar picit elavult, de egyeb teren bizony sok sok mas marka jelenlegi modelljet lepipalja.)
Tudom mas ertekrol volt szo, de en tovabbra is azt mondom TAPASZTALATBOL, hogy egy fabia igen is nagyon jo vetel.
Szerintem patent auto, es egy francia biztos, hogy nem es egy japan is csak joval tobbert veszi fel vele a versenyt.
Nagyon jo menetteljesitmeny," Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz perge666 #105302 üzenetére
Van velemenyem a skoda fabia kapcsan.
Ceges autoink azok.
Iszonyatosan megbizhato, hibatlanul mukodo autok. Tobb ilyen autonkban boven 100.000 km feletti futasteljesitmeny van, egyiket sem kellett meg javitani, soha!
1,2 benzin turbo motorosak, jol mennek, keveset fogyasztanak. (90-nel kepes 4 alatt maradni, 130-nal, es varosban is 6 liter korul van.)
Minden alkatresz minosegi, tartos, nem kopik pl. a karpit, vagy a kormany, vagy a valtogomb.
Belulrol tagas, kenyelmes futomuvel, viszont egy kicsis szelerzekeny a puhabb futomu miatt.
Egyertelmuen nagyon ajanlott kategoria reszemrol!Kollegam Dustert vett kb. 2 eve. Szidja, mert sokat fogyaszt, gagyi a belso anyaghasznalat, kopog, es kicsi is belul.
Mar 3-4 alkalommal jart vele szerelonel kisebb problemak miatt.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Van 2 db 10 napos osztrak szemelyauto palyamatricam. Barmilyen idoponrta kilyukaszthato.(2017)
2e ft/db." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
KERESEK térburkolót/kőművest!
2-3 napos munka lenne, de sürgős. (1 - 1,5 héten belül)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Keresnék fuvarost sóder szállítására.
Kb. 6-8 m3 kellene, ami 3-4 kanyar lenne, pár száz méterre van a tüzép, ahonnan el kellene hozni az anyagot.
Ami fontos lenne, hogy egy kis méretű autóra lenne szükség, mivel be kellene vinni a sódert az udvarra, és a kapubejáró kb. 2,7 méter széles, és kb. 2,8 meter magas." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Beszámításból (huawei mate 9) hozzám került egy vadi új állapotú (kb. 2 hetet használt) iPhone 6S gyári független, fekete telefon.
Akit érdekelhet privátban keressen." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sweet.tv - internetes TV
- Drón topik
- Posta, csomagküldés
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook