- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Kriptovaluták és az adózás
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
DELL E4300 eladó. - 60K
Továbbá eladó még ez az új macskabútor (kárpitozott, szivacs alátétekkel és kerettel): Macskabútor - 8K
-
petiwr
senior tag
Eladó dolgaim, Debrecenieknek olcsóbban.
-
MaxTorque
tag
Sziasztok! Lenne egy eladó Lenovo S10-em. Kicsit leharcolt külső, és meghalt az aksi nemrég. Viszont 2 GB ram van benne, 160 GB vinyó, minden port kifogástalanul működik, az alaplap hibátlan, Intel Atom N270 proci, mindent tud ami egy netbooktól elvárható. A kijelző pedig matt, szép nagy fényerővel. Tápot is adok mellé.
Legyen mondjuk 15 mátyás. Képek privátban.
(Találtam linkeket, most éppen mindent árulnak hozzá. Még 12-ezret kell rádobni, és hibátlan lesz, csak az aksi magában 8. Tehát 30 alatt lehet egy hibátlan netbookod)
Érdekel valakit? -
mghltm
addikt
ha olyan tartalmu cikket linkelek, amely egyik politika oldal mellett sem all ki, hanem inkabb megprobalja objektivan megmutatni a dolgokat szamokkal/statisztikai adatokkal, akkor lehet kenyszerpiheno lesz belole?
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
GIJoe
addikt
keresek eladó 12 cmes ventit, ne csendes inkább erős, legyen...
van egy glacialtech silent blade 2, csendesnek csendes, de nekem most szélvihar kell[ Szerkesztve ]
-
-
Van egy : P4-es laptop is eladósorban.
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm nem rég vásárolt egy régi fajta XBOX konzolt, még a nagy kocka feketéről van szó...
A géphez nem kapott semmilyen kábelt, sem joy-t, semmit.A kérdés:
Ki tudna nekem segíteni a konzol betesztelésében? Nem ingyér kellene
Illetve videokábel, joy és tápkábel beszerzésében tud valaki segíteni? Pl.: honnan, mennyiért érdemes, ha ajánlatod is van, ne tartsd magadban.Köszi!
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
P4-es PC olcsón eladó
Képeket kérésre készítek. -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Laraxior #41687 üzenetére
Igen annyi a ház elé.
Itt is lehet szerintem venni, miután regisztráltál az ügyfélszolgálaton, de addig csak az ügyfélszolgálaton.[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
simonzé
addikt
Debrecenben vennék/átvennék növényeket a 130 literes akváriumomba. Túlszaporulat van? Jöhet!
Csigamentes akváriumból származók előnyben, de nem nagyon válogatok.Sajnos nálam kevés volt a fény, és a régi növényeim megunták, bosszúból meghaltak.
Privátba kérnék válaszokat, előre is köszönöm!
I don't fit in. I fit out.
-
Laraxior
titán
válasz PindurAnna #41679 üzenetére
Tehát ide a ház elé 12k egy évre? és ezt a füredi úti dkv-nál tudom megvenni?
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Zoli-206
senior tag
Sziasztok!
Eladó sorba került a linken látható, összesen kétszer felvett NFL mezem:
http://aprod.hu/hirdetes/oakland-raiders-nfl-mez-elado-eredeti-reebok-ID1DFO5.html
Hibátlan, gyakorlatilag új!
Ár: 5990 Ft.
Érd: P.Ü.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tudnátok nekem ajánlani olyan vezetékes egeret,ami nagyon minőségin van összerakva?
Nem játékra kellene,hanem mindennapi használatra úgy általánosságban. -
ati012
őstag
válasz PindurAnna #41679 üzenetére
Magyarisztán
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Laraxior #41677 üzenetére
Neked az I. övezet, lakossági. De ezzel csak a bejelentett lakcímkártyán lévő ház előtt vagy mellett parkolhatsz. Ha máshol szeretnél megállni ahol fizetős a parkolás, ott venned kell jegyet.
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
MODERÁTOR
válasz Laraxior #41677 üzenetére
Lakossági kedvezményes bérlet igénybevételének szabályai: A lakcím szerinti vagy szomszédos lakóépület előtti, illetve a saját lakóépülettől számított 25 méteren belül lévő fizető parkolókat a magánszemélyek díjkedvezménnyel korlátlan ideig használhatják az érvényes forgalmi engedéllyel rendelkező üzemképes, saját tulajdonú vagy üzembentartású 1 db személygépkocsijuk tárolására. Az érvényes forgalmi engedélynek a gépkocsi tulajdonosának, vagy üzembentartójának a lakcímet igazoló hatósági igazolvánnyal megegyező lakcímet kell tartalmaznia.
a másikkal bárhol parkolhatsz, a lakosságival meg csak otthon
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Laraxior
titán
Éves parkoló bérletet hol lehet vásárolni?
-
HWSW
tag
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
aqua-nal van lehetoseg kartyas fizetesre valamelyik fovarosi uzletukben?
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
adorjant
őstag
Telenor usb sticket keresek!
-
werszomjas
addikt
Eladó!
DOD FX75-B Stereo Flanger pedál, gitárpedál
8500ft
+++++++++++++++++++++++++++++++
Samsung GT-S5230 Pink gyárilag független, alig használt telefon.
8000ft
Ezen a héten vasárnap lehet őket átvenni személyesen Debrecenben.
+++++++++++++++++++++++++++++++
Fuvar!
December 15. vasárnap: Budapest - Debrecen - Budapest.Fuvart vállalok, személy (1-1 hely) és csomag is jöhet-mehet.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
mghltm
addikt
válasz mexicanraven #41663 üzenetére
motoros boltokban 1000 korul adjak oket, pld
-
mexicanraven
senior tag
Srácok!
Kámzsát hol lehet a városban kapni? A vásárban van? Ha láttatok, mennyiért?
when the sun shines, we'll shine together
-
copass
veterán
válasz rambo4ésfél #41656 üzenetére
nekem ilyen van, viszi a panelt rendesen,2 antennás ér vmit.
újonnan 5k asszem: TP-Link TL-WR841N[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
gps76
őstag
Eladó:
- Huawei Y200,kártyafüggetlen,androidos telefon. - 15 k
- Sony Xperia Mini Pro(1 GHz,HD kamera),esztétikai hibával. - 15 k
- SEH Intercon PS03a printer szerver, hálózati megosztó. - 3 k
- ASUS RT-N12E 300 Mbps két antennás router újonnan. - 4900
- Lenovo T60 14"-os notebook(Core2Duo T2500,1.5 GB RAM,Panasonic hibátlan akku). - 31 k
- HP PSC1110 multifunkciós nyomtató,másoló(csak patron kell bele).- 1.5 k
- LG 51 cm-es tv távirányítóval. - 3 k
- Samsung CK5062,51 cm-es tv távirányítóval. - 3 k
- JVC UX-1 micro hifi,hangfallal. - 3 k
- Fujitsu hangszórós 17" LCD monitor(4:3),csak egy 19 voltos táp kell hozzá. - 5 kVan még két mozijegyem a Hobbit-ra(hétfőtől csütörtökig használható fel),sima vagy 3D-re,akit érdekel megboltojuk.
A hardveraprón pár dolog képekkel fent van.
-
copass
veterán
-
Borosz
őstag
Jó állapotú, jó akkuval rendelkező végtelenül egyszerű Nokia mobilt keresek, dobozában, tartozékaival - ha van ilyen hozzá. T-s vagy független kell. Tudjátok, ez a pár ezres megoldás.
-
Papaj x
senior tag
válasz rambo4ésfél #41656 üzenetére
Gumi terén hasonló cipő, de lehet alakul, jelzek, ha sikerült..
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
mghltm
addikt
heki03, egy ujabb ustokos: 245 nap, 419 piros
nyilvan a nagy reszet 0 naposoktol kapta: edesceda, KP-ra, sexinyuszi
nagyon nezzetek meg kivel uzleteltek!
-
rambo4ésfél
senior tag
Van valakinek gumis ismerőse? kedvezményesen akarok 4db új gumit vásárolni
szerk.:
keresek wifis routert, kritériumuk: működjön!, legyen külső antennája (vagy ha nincs akkor panel lakás 2 vastag falát át tudja lőni) könnyen konfigurálható legyen és természetesen olcsó, ha gari is van rá akkor meg egyenesen kánaán.[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
Asus F2A85-M LE+A8-5600k APU+AC Freezer 64 pro trió eladó!
Corsair XMS3 DDR3 2x4Gb 1600as CL9 kit eladó!
Chieftec GPS-550AB A, 550W-os tápegység eladó!van hozzá mATX-es házam is, ASUS 19"-os lcd monitorom is, akit érdekel, árban egyeztetünk!
zsír kis gép, papíros gari van az alaplapra+procira(még 2 év)és a memória kitre (még 2,5év) számlás , garleveles!
-
Papaj x
senior tag
Nincs valakinek hibás Toshiba laptopja? Nekem a töltő aljzat kellene róla. (a 15V-osok..)
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
mongo
tag
válasz Chesterfield #41637 üzenetére
Próbáld meg ezzel, nekem bevált.
R-Studio Data Recovery -
Laraxior
titán
válasz Chesterfield #41642 üzenetére
Tisztán emlékszem,
Na ne bassz.... teadélután volt, vagy sör is volt?
Get Data back tényleg segít
-
nagyfejü
őstag
Hali!
ilyet keresek kb 7-8 mm átmérőben. Egyenlőre 5 méter kellene. Szin majdnem mindegy. És talán a márka is.
Priviben jelentkezz ha tudsz segiteni.
üdv
[ Szerkesztve ]
-
Teejay83
tag
hello
jár valaki mostanában Nyíregyháza-Debrecen között? kymera fórumtársnak kellene egy kisebb csomagot eljuttatni Nyíregyházáról Debrecenbe (meghálálom)
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
(Bundás)
addikt
Lenovo T400 (szép/normál állapot, P8600, 4GB, 160GB 100/100, 14.1" 1440x900, HD4500, DVD-RW, 2 órás akku) = 57e Ft
Dell E5500 (kiváló állapot, P8600, 4GB, 160GB 100/100, 15.4", HD4500, DVD-RW, 2 órás akku) = 56e Ft
HP 2530P (picit kopottabb itt-ott, SL9400, 4GB, 120GB 100/100, 12.1", HD4500, DVD-RW, 2 órás akku) = 53e Ft
9 cellás, 4-6 órás akkuval +10e Ft
HP 6730B (majdnem kiváló állapot, P8400, 2GB, 120GB 100/100, 15.4", HD4500, DVD-RW, 2 órás akku) = 52e
Gari 1 hónap, mindegyikhez gyári töltő
-
Nite
őstag
sziasztok!
elado cuccaim, karácsonyi akcióban
teljes konfig háttértár nélkül:
gephaz: Cooler Master HAF 912 Plus
tap: Cooler Master Silent Pro M500
alaplap: Asus Maximus V Gene
cpu: Intel Core i5-3450 (3,1GHz)
cpu huto: Cooler Master Hyper 212 EVO
memoria: Kingston HyperX Blu KHX1600C9D3/4GX (2 * 4GB)
vga: Asus ENGTX560 DC/2DI/1GD5karacsonyig egyben 150.000.- HUF
nyiregyhazara, debrecenbe, miskolcra igyenes hazhozszallitassal!
vagy...
alaplap: Asus Maximus V Gene
cpu: Intel Core i5-3450 (3,1GHz)
memoria: Kingston HyperX Blu KHX1600C9D3/4GX (2 * 4GB)karacsonyig egyutt 85.000.- HUF ingyenes hazhozszallitassal!
nyiregyhazara, debrecenbe, miskolcra igyenes hazhozszallitassal!
vga: Asus ENGTX560 DC/2DI/1GD5
25.000.- HUF (+3k szemelyes hazhoz szallitas vagy futar)
vasarlastol szamitva mindenre 6 honap garancia, alaplapra 2 ev, memoriákra élettartam!
(inkabb privatot irjatok)
Paid my dues!
-
senior tag
Eladó termékeim:
VADONATÚJ Lenovo Miix 2 8" Windows 8.1 tablet 2 év Gar, OLCSÓN!! - A legolcsóbb Windows-os tablet! 64Gb-os változat!
HP Compaq 6910P laptop - nagyon gyors üzleti laptop.
IBM/Lenovo Ericcson WWAN (3G + GPS) F3507G FRU:43Y6513 - 3g+GPS modul laptopba
BONTATLAN Xbox 360 E 4Gb + wireless kontroller 1 év garanciával - a legújabb "E" modell, amely hasonlít a ONE-ra.
Ha valami érdkekel, írj privátban, szerintem megegyezünk!
KERESEK:
- Xbox 360-hoz kontrollert. Lehetőleg vezeték nélkülit, jó állapotban.
- Xbox 360 játékokat. Főleg a Grid 2 érdekelne. -
wwhy
veterán
haveri sörözés után tisztán emlékezni? ott valami hibádzik
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
petiwr
senior tag
Eladó dolgaim, Debrecenieknek olcsóbban.
2.Elpida DDR2 512MB 667 Mhz 2 darab
-
fenergie84
addikt
Járt már így más is
-
Zola007
veterán
keresnék valakit aki tudna nekem segíteni egy kis fizikában priviben
erőkart és forgatónyomatékot kellene számolni 2D és 3D kiterjedésű test esetén#41642) Chesterfield: oprendszer logikaira nem mehet, így egy elsődleges mindenképpen kell, ezért ha a C-n volt korábban rendszer, akkor biztosan elsődleges, annak benne kellett lennie a listában mindenképpen
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Chesterfield
őstag
válasz fenergie84 #41641 üzenetére
De ilyet én még nem láttam.
Tisztán emlékszem, hogy csak 1 lehetőséget ajánlott fel, ahova az oprendszert lehet telepíteni, és az miért ne a "c" lett volna, amikor 3 partició van? -
fenergie84
addikt
válasz Chesterfield #41640 üzenetére
nem szép a sörözésre fogni...
-
Chesterfield
őstag
Köszönöm a gratulációt, ez van, amikor egy haveri sörözés közben kitalálja valaki, hogy dobjuk már újra a gépet
-
RootRulez
félisten
Én anno a GetDataBack-kal tudtam visszahozni a dolgaimat, bár inkább csak a képeket tudtam visszahozni, az mp3-akat vagy más bonyolultabb formátumú fájlokat már nem.
Minél többet írsz a lemezre (te vagy az oprendszer) annál kisebb az esélye, hogy vissza tudja állítani a dolgokat
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
copass
veterán
először is gratula, vedd ki a vinyót azonnal, rakj be egy másikat, rendszert rá és kezd el vmivel visszaállítani az adatokat, get databack, stb.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Chesterfield
őstag
Sikerült leformázni, és XP-t telepíteni egy fontos videókat és képeket tartalmazó particióra.
Melyik programmal próbálkozzak, hogy a felül nem írt fájlokat vissza tudjam állítani? -
rayoliviero
veterán
válasz DonThomasino #41632 üzenetére
35-öt ér egy használt Sapphire, ami tuningban általában jobb ettől. Ennek viszont halkabb a hűtése és több gari van rá. A 38000 az a nagyon maximum, ha gyorsan el akarod adni, akkor 36.
-
Teejay83
tag
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
kungzi
veterán
válasz DonThomasino #41632 üzenetére
50k-ért r9 270x-t lehet kapni. Szerintem olyan 36-38k körül van ez a 7850
-
kungzi
veterán
válasz DonThomasino #41630 üzenetére
kicsit sokért adod, amúgy nagyon jó kari, nekem is ilyen van
-
Zola007
veterán
válasz DonThomasino #41622 üzenetére
születésnapja van és eladod?
ejjnye, nem szép dolog tőledMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Adonimus
senior tag
-
mghltm
addikt
válasz RootRulez #41623 üzenetére
ha par perces seta belefer, akkor: Látogatóink számára 800 férőhelyes parkoló áll rendelkezésre.
A parkolás első 2 órája ingyenes, utána minden megkezdett fél óra 100 Ft, hétvégén ingyenes.
A bevásárlóközpont parkolója a Hunyadi utca felől közelíthető meg.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
A Széchenyi utca (elejének) környékén a Halközi mélygarázs a legjobb parkolási alternatíva? Esetleg tudtok nem mélygarázst arra, ami olcsó vagy épp ingyenes?
Köszi: RR
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
DonThomasino
veterán
Lenne egy eladó VGA Asus 7850 2GB.
ASUS HD7850-DC2-2GD5-V2 HD7850 2GB GDDR5 PCIETermék info : [link]
Dobozában, minden tartozékával, 2év Ipon garanciával hibátlan állapotban.
Az ár 44.900 HUF.Pont ma egy éves a kicsike. ( 2013.12.13.)
Ajánlatokat privátban, okoskodók kíméljenek.
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
2.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
3.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
4.: Pince ürítés készletek, porcelánok, könyvek, stb. Friss képek!!!
Ha valaki üvegezni akarna.....
Ajánlatok priviben.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
őstag
Üdv mindenkinek !
Keresek Display Port - HDMI átalakító kábelt.
Ajánlatokat privátban várok
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
törölt tag
válasz Chesterfield #41523 üzenetére
A rénszarvasossal vigyázz! Nehogy olyat vegyél, amiből kiállnak az agancsok!
-
dudikpal
senior tag
válasz rayoliviero #41617 üzenetére
Ha kazán kimenőn simán rajtatartod a kezed, akkor vízköves az égéstér csőkígyó, ha a radiátor teteje hideg-alja meleg, akkor az bizony levegős, pláne ha még "csobog" is. Mint fűtésszerelő(is) ennyit tudtam mondani.
-
rayoliviero
veterán
válasz diablo1984 #41616 üzenetére
Víz maxon van, nem levegős elvileg, a szerelő azt megnézte. És ha minden igaz, magát is légteleníti a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz rayoliviero #41614 üzenetére
nem levegős a rendszer? vizet utána töltöttétek ősszel?
-
PLaci58
addikt
válasz mackosajt #41612 üzenetére
Nekem falon kívül mennek a régi, vastag csövek, de kb. 5-6 fokkal hidegebb a kazánnál a visszatérő, mint az elmenő. Max. 30%-on megy egy 24KW-os kondenzációs kazán.
Gazsi00!
Ne a csövet fogdosd, hanem a szelepeket, azok nincsenek szigetelve.mezis!
Kekec[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
mackosajt
addikt
válasz rayoliviero #41610 üzenetére
Viszont ha a radiátorhoz érve sok a különbség, akkor vagy nincs szigetelve, vagy qrva lassan áramlik.
Ha nincs szigetelve = b@lfasz szerelő.
Ha lassan áramlik = dugulás/lassú keringetőhttp://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
PLaci58
addikt
válasz rayoliviero #41602 üzenetére
70 fokos víz és nincs meleg a lakásban? Hova teszed azt a rengeteg meleget ?
Nekem 48 fokra van állítva a kazán, mert 45-ön nem bírta felfűteni a házat
Lehet, hogy ha kint -20 lesz, akkor fel kell tekernem 50-re.Javaslom, hogy szerezz be egy hőmérőt. lehet kapni egész olcsón (piacon) olyat, aminek van külső érzékelője.
Valami ilyesmit:
A lényeg, hogy legyen ilyen fém izé a drót végén.
Azt szigszalaggal rárögzíted a kazán elmenő csövére és egyből látod, hogy milyen meleg a víz. Meg lehet mérni a viszzatérőt is. Aztán leveszed és megnézed a radiátoroknál fent is és lent is. Lehetőleg fémhez és felülre téve a hőérzékelőt.
Hamar kiderül, hogy mi a bibi.
A csöveken nem szabad sokat változni a hőmérsékletnek, tehát a radiátorok felső szelepénél szinte a kazán elmenő csövénél levő hőmérsékletet kell mérned. pl. kazán 70 fok, radiátor 65. Mondjuk nálad a falban mennek a csövek és az sokat hűthet, ha nincs szigetelve rendesen.werszomjas!
És milyen jól keresnek az ilyen szerelők
Én 4x hívtam vissza kazáncsere után, mert csöpögött az elmenő vezetéknél. Mindig húzogatott rajta, de amint beindult a kazán, felmelegítette a vizet, egyből csöpögött. Meguntam, elmentem egy szerelvényes boltba, megvettem a cuccot ami szerintem kellett hozzá, kihívtam és kicseréltettem a bekötési dolgokat (golyóscsap, vízóra hollander, bővítő). Azóta semmi csöpögés. Elkezdett nekem magyarázni, hogy rossz a menet az egyik elembe. Egy szar 100 Ft-os vasdarabbal szórakozott itt nekem.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Készültem nektek a karácsonyra egy kis meglepetéssel!
Akciós TV-k és notebook-ok a készlet erejéig:37", FullHD, LED TV 72000Ft.
Dell Latitude E5430: 14", 1366x768, i5-3230m. 4gb ddr3. 320gb hdd, olasz bill. új bontatlan: 150000Ft.
[ Szerkesztve ]
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
mezis
félisten
-
werszomjas
addikt
Egyszerűen szörnyűek ezek a szerelők, nem is értem hogy van munkájuk, de mégis van, és nem is kevés pénzt kérnek érte
üdv
-
mackosajt
addikt
El lehet kérni eme becses szerelő nevét?
Csak hogy tudjam, kit nem szabad hívni...Ha gondolod, adok kulcsot a szűrőhöz!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
werszomjas
addikt
válasz luckyboi82 #41563 üzenetére
Belga étterem a sétáló utcán.
1-2 hete voltunk ott, van fent külön terem, szép kilátás, hangulatos nagyon, a kaja isteni, pincér extra jó fej volt, és vacsora után ott a főtér, szépen kivilágítva, lehet sétálgatni.
üdv
-
mackosajt
addikt
válasz rayoliviero #41599 üzenetére
De most akkor már volt a szerelő? Szűrő? Teljesítmény?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500