- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Edge
- Mozilla Firefox
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
xinis
csendes tag
válasz
Multibit #206 üzenetére
Nos, a távoli elérés megy, a szükséges portok nyitva. FTP távolról DDNS-en keresztül megy. A gondom már csak az, hogy a Transmission-t nem érem el kintről ill. iOS-re nem találtam olyan kliensprogramot, amivel el tudnék indítani letöltést. A legjobb megoldás az lenne, ha kintről elérném a Transmission webes felületét, mint otthon. Erre van valakinek valami megoldása?
-
Janix12
aktív tag
válasz
Multibit #170 üzenetére
Szia!
Ne kövezetek meg, ha itt ott bakizom, de nem akartam teljes cikkeket idézni.
Csak annyit tennék hozzá, hogy, ha van NAS-od akkor azon van DLNA szolgáltatás és ezzel együtt UPnP is ami meg a megosztás része.
A DLNA szabványt azért találták ki, hogy egyszerűsítsék a media file-ok megosztását és lejátszását, mélyebben nem mennék bele. Ha bele ásol a topicba láthatod, hogy a D-Link saját DLNA megosztása nem támogat miden MKV típust és ezért kel lecserélni.
Az utólag telepített DLNA szolgáltatás nem engedi készenléti állapotba a NAS-t.Ezekből kifolyólag nem nevezném a fórum főhősét egyszerű hálózati tárolónak.. Nem kétséges, hogy ennél több.
Nekem a TV-m is viszi az MKV-t, de vettem egy androidos tv box-ot a biztonság kedvéért, ezen kodi van és DLNA szabványokból adódó problémát a Samsung TV-vel, áthidaltam.
János
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Erős táblagéppel újrázik a Nubia
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest