-
IT café
Specifikációjához képest meglepően olcsó router, ami AC1200-as Wifi-t és gyári firmware-val is több hasznos szolgáltatást ígér (fájlmegosztás, dlna, nyomtató megosztás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireqpeg
csendes tag
válasz
vargalex #1191 üzenetére
Üdv !
Vargalex az itt lévő beszélgetés nekem annyira volt csak jó hogy rájöttem nem kellene a saját fejem után menni és ELVILEG rátok kellene halhatni lementeni a gyári dolgokat az első padavan flesselés előtt stbstbstb! (Ti mondjátok ezt itt mindenkinek!!) Én erre meg ma rácáfolok mivel júliustól 1 szer se mentettem le semmilyen mtd akármi partíciókat a routerröl, és ma megcsináltam egyedül semmilyen segítségem nem volt, azt hogy teljesen jól működik a wifi 2.4 Ghz LEDE/Openwrt alatt! Jó a jelerősség olyan mind Padavan meg gyári fw alatt a sebessége is jó padlón van a jelszint 3db vasbeton falon keresztül amit már korábban írtam. Ha érdekel valakit hogyan lehet ezt megcsinálni akkor szívesen leírom én hogy oldottam meg! Padavan volt rajta és arról mentem vissza Lede re és semmi rádio baromságot nem mentettem le meg fel se sehova.BUÉK mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest