- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
Topikgazda
válasz FoxiestFox #6399 üzenetére
Az ideológiáknak nem sok köze van ehhez, azokkal csak az átlagembert hergelik és hülyítik. Egy piaci szereplőt a profiton kívül más nem mozgat, politikához is maximum addig van közük, amíg olyan előnyhöz tudnak jutni általa, ami szintén pozitív módon köszön vissza a profitban. Ez egy alapvetés. Kormányok, ideológiák jönnek-mennek, nekik viszont profitot kell tudni termelni mindenféle rendszeren belül.
Westwood volt az egyik legfájdalmasabb bedarálásuk, de ott volt még a Bullfrog, a Pandemic, vagy a Maxis is.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
félisten
Egyrészt, másrészt a befektetők és a menedzsment köreibe nemhogy beszivárgott a politika és a genderagyfasz és néhány egyéb társadalmi demencia, hanem berúgta az ajtót, így meg már nehéz értelmezhető produktumot letenni az asztalra.
Cashgrab amíg megy a szekér, ha épp nem megy, az adott stúdió beszántása függetlenül attól, hogy az potenciálisan milyen minőségű játékot tudna letenni az asztalra.
Azt hiszem a lejtő idejét tekintve kb akkor kezdődött, mikor az EA beszántotta a Westwoodot.
Utána pár évig még jöttek kifejezetten minőségi címek ilyen gigantikus kiadóktól is, azóta viszont a földbe állt az egész.
Ezzel szemben mondjuk az indie és kisebb fejlesztők erőre kaptak, úgyhogy részemről elégedett vagyok a felhozatallal mert amit elvesztettünk AAA, nyertük a kisebb stúdióktól. -
Vesa
Topikgazda
válasz FoxiestFox #6397 üzenetére
Gondolom ezek is már csak nevükben azok a cégek, mint alapításkor. Már régen befektetők kezén vannak, akiknek kb. semmi köze a gaminghez. Nekik teljesen mindegy, hogy számítógépes játékot, plüss macit, vagy ananászt árulnak. Az EA viszont nagyon hamar átment undormányba, a beszántott és tönkretett nagynevű stúdiókat pedig nem fogjuk nekik megbocsátani.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz bélanéni #6396 üzenetére
Ha viszont elég idős vagy, emlékezhetsz azokra az időkre, amikor az EA is, és az Ubi is a legjobb kiadók között volt zseniálisan király címekkel.
Azóta olyat esett a színvonal mindenhol, szinte egyenes arányban a produktumokra költött büdzsékkel, ahogy azok fel, úgy színvonal le -
bélanéni
őstag
Akkor igazán jó egy game, ha NEM ilyen: futószalagon, szigorú határidőre készült tucat-termék, ami ugyan lehet hogy sok bugot nem tartalmaz, de csak a kötelezőt hozza, az állad nem fog leszakadni az innovatív megoldásoktól és a meglepetésektől. Érződik, hogy pénzügyi érdekekből biztosra mentek, és nyúlnak a bejáratott címekhez 6-8-10+ -edik alkalommal is, ahelyett hogy némi kockázattal új franchise / világot hozzanak létre, hogy frissnek, esetleg egyedinek hasson az általa nyújtott audio-vizuális élmény.
Az Ubisoft játékai sajnos pont ilyenek. Lehet hogy a Valhalla esetében tettek a receptbe itt egy csavart, ott egy változtatást, sőt a WD3-nál is voltak ígéretes újítások, de kiadni kb 10-edszer ugyanazt a game-t más miliőbe ültetve a cselekményt, számomra minimálisan se vonzó. Még "szerencse", hogy sokak számára igen, így 2 év 1 nap 10 óra múlva piacra kerülhet a következő epizód.Sokan sírnak, hogy elhalasztották a CP2077-et, de azért egy 6-8 hónappal a debüt előtt hajszálpontosan megadott és betartott megjelenési határidő egy pontosan olyasmi játékot sejtet, mint a fent leírtak. Mert ha ennyivel előtte be tudják lőni, ott csak a kötelezőt fogják hozni, nagy eséllyel. És hát a CP2077 finoman szólva a fenti felsorolás nem csak ezen pontjának lesz az ellenkezője. Nem állítom, hogy jó, hogy elhalasztották, nem kellett volna ígérgetni, mert az felelőtlenség. Lehet hogy valamit kötelező volt mondani, de ha nem, kár volt. Ezt visszacsinálni nem lehet. Örüljünk hogy CDPR végre szállítja végre ezt a csodát (mindenképp annak ígérkezik) és ne a negatív oldalát nézzük, hogy kemény 3 hetet csúszott. Addig bőven van idő beszerezni és elolvasni a CP2077 világa ráhangoló könyvet 🤣 🤪 Mi az hogy alábbhagyott MA a hype? Pont ma?? A felesleges centivágás és hisztéria? Az direkt jó. A lelkesedés még nagyobb mértékben tér vissza, amikor valóban megjelenik, ez mindig így volt, és lesz is ilyen volumenű alkotásnál, nincs kivétel. A többi csak hiszti 😎 🤭 👍
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
elektrotank
aktív tag
Lehet mótvá, már nem mai videó, bár én csak nem rég leltem rá.
Ubiról annyit, hogy az Originst lehet anno előrendeltem, mert kaptam hozzá pólót is, de valahogy a kezdeti lelkesedésem alábbhagyott, bár tény, nem az én erősségem az AC, nem igazán játszottam eggyel sem. De pl. a Syndicate is tetszett, bár azt nem játszottam, sima gameplayt néztem róla. Lehet, most a jobb kártyámmal el kezdem újra, mert hogy őszintén megmondjam, az 1050-t se épp Origins-hez találták ki, így lehet a gyengébb fps szám is elvette a kedvemet. Mindenesetre az új Legions-ról, amit hallottam (leginkább egy vélemény), az pozitív. Lehet a jövőben azzal is teszek egy próbát. Viszont most irány a Witcher 3, itt az ideje nekiülni az elkezdett 2. végigjátszásnak, a DLC-k is várnak rám. Pont jó lesz erre a pangós időszakra, így, hogy a CP kikerült a képből. Plusz a CP-nek ugye még ott a könyve, meg van belőle puzzle is, ha valaki a témában akarja elütni az idejét.
[ Szerkesztve ]
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
nubreed
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz Viper26 #6383 üzenetére
Tudom, hogy ez a fórum is fujfuj Ubisoft alapon működik, de amit eddig mutattak a Valhallából az remekül néz ki. A júliusi és most az októberi gameplay-ek egy kompaktabb, koherensebb, az Odyssey-nél sokkal átgondoltabb játékot mutatnak. Jól változtattak az előző játék hülyeségein (tömött térkép rengeteg ikonnal, unalmas küldetések és feladatok, idióta szintezés, unalmas harcrendszer) és jó dolgokat adtak hozzá a játékhoz (stamina alapú lesz a harc, várostromok).
Az Originst szerettem, mert érdekes irányba mozdult és tényleg páratlan világot építettek fel benne, az Odyssey-t offoltam, mert a nagyobb, hosszabb, tömöttebb élmény nem tetszett, most viszont nagyon jónak tűnik a játékélmény.
Itt jön ki az, hogy több idejük volt most és nem voltak nagyképűek, figyelembe vették a két korábbi rész visszajelzéseit és aszerint változtattak az egész játék koncepcióján.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nubreed
veterán
válasz m0h0senator #6385 üzenetére
Mert? Már az Odessey is rohadt jó volt.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Rony949
őstag
válasz Viper26 #6383 üzenetére
Egyetlen nagy blockbuster játék, ami idén árthatott volna a Cyberpunk eladásainak. Az előző halasztásnál egyből az jutott eszembe, hogy most komolyan elhalasztották a Valhalla idejére? Én olyan 70-80%-ban biztos voltam abban, hogy a Ubisoft erre lépni fog valamit és eltolja decemberre, de mégse ez történt, hehe.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Evil Snowman #6381 üzenetére
Nyilván jóarcok, örülnek, mint majom a farkának, elhárult minden veszély a Valhalla elől.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Prosector
addikt
Ugyan 1-2 napja azt irtam, h sztem inkabb uzleti erdekbol megy a csusztatas, de kis ralatasom nekem is van a dolgokra (vidiszerkesztes/modellezés/animacio/vfx-szel foglalkozom, alapszinten - blender, davinci resolve), ugyhogy meg tudlak erositeni, h ez valoban brutalis mennyisegu melo.
Akinek fogalma sincs a temarol, azoknak linkelnek 1 vidit, kb. 3 perc alatt elmondja a lenyeget, Ferenczi Róbert - Digic Pictures.
Ha vki eddig full laikus volt a temaban, garantalom, h meg fog lepodni.
-
cyberkind
félisten
Nem tudom, de szerintem felesleges minden jelentősebb piac hangját beletenni bármelyik játékba, hacsak a setting nem indokolja (lásd Sekiro), de a minden felirat szerintem végtelenszer fontosabb és többet ér a saját hangnál. Ismerem ezt a sztorit, és persze, hogy ezzel jutottak ide, csak ugye Lengyelország hol van, Kínában meg Japánban, ahova az előző szinkron készült? Én élek a gyanúval, hogy nem a lengyel hang (ha egyáltalán volt abban legyen szinkron), de a felirat már elég hívószó volt önmagában, mivel megértették a játékot, ehhez a szinkron csak plusz lehet, ha olyan a minősége, de pl a The Witcher 1-nél, csak negatívum.
-
Vesa
Topikgazda
válasz cyberkind #6374 üzenetére
Kicsit próbálj kilépni a saját nézőpontodból! Ez egy profitorientált üzleti vállalkozás, mint minden egyes játékfejlesztő stúdió (és minden egyes indie fejlesztő is, aki szintén azért dolgozik, hogy aztán az eladásból pénzt lásson).
Azért kell beletenni más nyelveket, mert jelentősen megdobja az eladást. Ha valaki a saját anyanyelvén játszhatja a játékot, az nagyobb hajlandóságot mutat a termék megvásárlására is. Ezt éppen ők tudják a legjobban, a CDP anyacég annak idején pont azzal futott be Lengyelországban, hogy elsőként fordította le a Baldur's Gate című játékot, és a korábban 100-200db-os legális játékeladásból produkáltak egy messzív 18ezrest, ennek köszönhetően.Nem dolgozom játékfejlesztésben, de grafikusként azért van némi rálátásom, milyen szinten durván nagy munka egy iliyen címet összehozni. És akkor még nem beszéltünk a körítésről, gazdasági, finanszírozási kérdésekről, munkaügyi kérdésekről, egyebekről. Aki nem csak bejár napi 8órában a szalag mellé, annak egyáltalán nem meglepő az, hogy problémák vannak egy ekkora projectel.
A hiba a kommunikációban van, ez az egy paraméter nehezen védhető.
-
zkxdn
őstag
válasz cyberkind #6372 üzenetére
Semmi mert a játék nem 8 éve készül hanem 5. Pre produkciós és a reklámozzuk a CGI Trailert hogy több ember jöjjön hozzánk dolgozni 3 évben nem sokra haladtak, főleg hogy közben egy Witcher 3mat is lefejlesztettek. Többször el lett hangoztatva hogy a W3 után mentek át nagy számban az emberek a Cyberpunk 2007re addig egy nagyon kicsi csapat dolgozott rajta.
De alapvetően a tényen nem változtat, hogy a vezetőség nagyon nem tudja felmérni mennyi idő kell még a csapatnak...[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz hombre[EU] #6373 üzenetére
Én mondjuk abszolút nem értem, miért kell mindenkinek is a nyelvét beletenni egy játékba, a felirat untig elég, az alap angol hang, és a fejlesztő anyanyelve (ez általában angol ), és akkor jóval kevesebb volna a probléma, olvasni azért csak tud mindenki agy sokan.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz hombre[EU] #6371 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy mi készül ebben közel 8 éve, ha most sietni is kell, nincs is kész, és nonstop kamuzgatni kell a premierdátumokat, és valami olyasmit éreztem már a november 19-re csúsztatáskor is, amit az utolsó sorban írsz.
-
hombre[EU]
veterán
nagyon jól tudom ki Schreier...túltolja? igen,lehet. valós komly probléma,amit próbálnak eltusolni,nyilvánosan hazudoznak? igen.
de egyébként nekem ez a legkisebb problémám vele(ezt boxolja le az ipar)...egyszerūen úgy tūnik zéró progress van gameplay-jel kapcsolatban, sōt eddig csak downgrade-rōl volt szó. nagyon csillivilli, biztosan remekül meg van írva, de nem látom a fejlōdést,hogy akkor a "gombnyomogatás" mitōl lesz élvezetes. mert a preview-k alatt még nem igazán volt az.
illetve ha az egyik eredeti célplatformon (ps4/xone generáció) 1hónappal a megjelenés elōtt még mindig nem fut rendesen akkor milyen egyéb problémái lehetnek,amire nem jutott idō. a w3 után megint hetekig/hónapokig crashelō software-t akarnak piacra dobni?
na mindegy, az év eleje óta nálam egyre csak csökkent a hype és mára ki is aludtLife, Uh, Finds A Way
-
zkxdn
őstag
Uhhhh úgy tűnik az Nvidiával elhitette a CDPR hogy Dec 10 lesz a végleges dátum
Plot thickens : [link] -
zkxdn
őstag
válasz #98320896 #6364 üzenetére
Szerintem bele fognak, HA igazat mondanak és a next gen plusz PC port kurva jól áll, akkor kifogják adni Karácsonyi szezon előtt. Beletörődnek hogy Xbox One S/PS4 Slim nem a legjobb port és teperni fognak launch után hogy még jobban kipatcheljék minnél hamarabb. Feltételezem hogy a Xbox One X meg a PS4 Pro alapvetően jól áll.
Persze ez mind akkor történhet meg ha tényleg csak a portolással meg a bugírtással foglalkoznak, ha nem akkor találkozunk 2021ben -
zkxdn
őstag
Megtörték a csendet : [link]
"In case you've been wondering how our week went."[ Szerkesztve ]
-
-
BoneDragon
veterán
válasz FoxiestFox #6358 üzenetére
Én 3070-et akartam venni, mindig is jobban szerettem a zöldeket, stabilabb, erősebb kártyákat dobnak ki. Viszont ha most az AMD összerak egy korrekt ár/érték arányú kártyát azon a szinten...
Na majd meglátjuk. -
félisten
válasz #98320896 #6355 üzenetére
Hát igen.
Szerintem korai még a jelenlegi első RT implementációktól várni a megváltást.
Kétségkívül helye van a technológiának, de kell még 1-2 gen, mire egy közepes kártyán FHD-ban be lehet kapcsolva a cucc, nem beszélve a 4k-ról, és egyre inkább igény a 60 fps, vagy fölötte (nekem elég a 30 FHD tehát ebből a szempontból az én helyzetem kedvezőbb lesz).Én is várom, de egyrészt 1-2 játékért nem vennék nVidiát, másrészt a piacra is kártékonynak tartom az utóbbi másfél évtizedes ügyködésüket, illetve a Ryzen mellé amúgy is AMD-t szeretnék, ha majd cserélem az RX570-et (amit mostanában nem szeretnék, mert FHD-n játszom és arra nekem bőven jó még).
-
bélanéni
őstag
válasz #98320896 #6353 üzenetére
Itt kanyarodhatnánk vissza a "3070/6800 kártyák overpowered-ek 1080p-re" témához, de inkább ne szerintem meg underpowered-ek, ha valaki max grafikán, max RT-n akarja majd tolni a CP2077-et 60, netán 144 fps mellett. Szerintem az előzőhöz is kevesek lesznek. Kell a francnak az RTX, maradok a jó "öreg" megoldások mellett. Teljesen jó lesz úgy is, RTX majd 1-2 generációval később várhatóan kiforrott lesz.
-
félisten
-
sixpak
nagyúr
válasz sittes79 #6348 üzenetére
Én eddig 2 játékban próbáltam ki, BFV és Metro Exodus, de csak néhány percre, mert nem jól működik, nekem nem jött be.
A RT viszont döbbenetesen jó, de azt sem használom, mert összefossa magát a vga...a látvány viszont elképesztő.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Topikgazda
válasz #98320896 #6347 üzenetére
Eddig sem volt létszükséglet, egy extra feature, ennyi.
@sittes79: Pedig valójában a GI és a valós tükröződések is nagyon jó effektek. Szóval nincs vele probléma ilyen téren. Erőforrásigényes ellenben, amit eddig is tudtunk. A DLSS Quality mellett ha nem lesznek artifactolások, akkor teljesen vállalható lesz szerintem a CP2077-ben is.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
m0h0senator
őstag
válasz #98320896 #6347 üzenetére
Nem tudom mit várnak egy ubisoft-tól. Már a WD 1 is egy szarul megírt optimalizálatlan játék volt. Miért változott volna ez az évek alatt.
A CDPR-t támogatja az NV ami azért adhat egyfajta optimizmust a dolognak. Nem kell ezt leírni elsőre.
sittes79: nem kell egy ubisoft programból messzemenő következtetéseket levonni.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Topikgazda
Cifu : nem tudod véletlenül,hogy a régi W3 csapat részt vesz-e a cp fejlesztésében ?
Persze, Marcin Momot, Philipp Weber, Tomasz Marchewka, Jakub Szamalek és egy csomó meghatározó ember már a The Witcher 3-on is dolgozott. A csapat több hullámban bővült, először nagyobb mértékben 2017-ben, majd aztán 2018-ban.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Fitzgerald
veterán
Nem is baj ha kicsit lehal a hype, legalább gyorsabban telik az idő megjelenésig...
-
Rossi
addikt
Engem nem tudott meghatni az újabb csúszás, amúgy sem kezdem el, amíg nem jön ki az XSX verzió.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
LK
addikt
válasz bélanéni #6341 üzenetére
Magamon csak a hype lecsökkenését érzem. A többi infót meg innen csipegetem. Ha majd dec 1.-et írunk elkezdek újra reménykedni, de ezen változtathat egy sikeres NCW akár. Nekem már mindegy mit miért csinál a cdpr, csak ne tolják már többet. 2021-ben meg jöhetne pár dlc.
Cifu : nem tudod véletlenül,hogy a régi W3 csapat részt vesz-e a cp fejlesztésében ?
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
bélanéni
őstag
Egyetértés, kissé szarkasztikus módon. Mármint: ugyanazt írtam amit te, egyetértve veled, kissé kifigurázva a sok okosságot amit itt lehet olvasni. Persze, ez az eltolás nyilván senkinek nem jó, nekik se (ezen kb csak ők buknak, a vásárlók várnak még 3 hetet), de kissé túlzásnak érzem ezt az elképesztő mennyiségű negatív komment áradatot.
-
-
LK
addikt
válasz bélanéni #6338 üzenetére
Nem tudom értelmezni, bocs amit írtál. Letolás vagy egyetértés Én hibám
Én mindenesetre azt akartam mondani,nem valószínű hogy érzékenyen érinti őket ez. Hogyha lemegy 25%-ot az árfolyam, sikeres kezdést követően úgyis visszamegy. Ez egyébként árfolyam sajátosság semmi köze ahhoz hogy én mit gondolok. Ha jó lesz a játék, egekbe fog szökni az árfolyam, és remélem isEz a túlórázással való problémát nem értem. Majd Cifu v. valaki jólértesültebb megmondja, hogy nem véletlenül a W3 fejlesztőgárda nagyja dolgozik a cp-n? Mert akkor már egy ideje ismerik a cégüket, tudják mibe vágtak,mit vállaltak. Van egy programozással foglalkozó cégvezető haverom, és ő is dolgozik ill. rengeteget túlóráznak. Ebben a szakmában ez van sajnos.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
válasz Evil Snowman #6336 üzenetére
Gondolom belekalkulálták. Azt várják, ahogy kiderülnek a jó visszajelzések, megint felszökik az árfolyam.
-
Egy "kissebb" visszaesés.
"The two-month period between the end of August and today has largely been defined by reports of crunch and further delays to the launch of Cyberpunk 2077."
CD Projekt Red's stock fell 25% in two months amid Cyberpunk uncertainty -
bélanéni
őstag
válasz jonnyjoker01 #6331 üzenetére
"Közel sincs azért a CP2077-hez"
Nagyon nagyon nagyon ....... közel sincsHa mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
jonnyjoker01
veterán
Aki egy kis cyberpunk dózist szeretne az újabb csúszás miatt, ajánlom megtekinteni a pár napja megjelent Ghostrunnert. Közel sincs azért a CP2077-hez, de egy pár órás kaland. Jókat írnak róla, szerintem nagyon jó lett és nem is drága (24 euró november 3-ig). Van RTX támogatás, szóval új/meglévő kártya teszteléshez is tök jó
Üdv. Johnny
-
cyberkind
félisten
Már a 360-PS3 startja után 1-2 évvel le van szarva a PC-s piac, azóta nem lehet sok esetben normálisan és/vagy időben játszani, nekem ezt nem kell bemutatni.
Mondjuk ez így nem igaz, ha nagy a segged meg a dinnyéid, és jó csaj vagy, akkor nemcsak játszhatsz idő előtt ezzel is, hanem bele is kerülhetsz, aki érti, tudja kire gondolok.pohár
Ott a Fumax, úgyhogy valszeg nem a játék.[ Szerkesztve ]
-
-
Vesa
Topikgazda
válasz BoneDragon #6313 üzenetére
Elnézést kér az okozott kellemetlenségért és bizalomvesztésért. Majd kitér arra, hogy PC-re illetve next gen konzolokra kész a játék és időben megjelent volna, de a jelen generáció tekintetében még optimalizálásra van szükség. Aztán felsorolja a 9 platformot, amire a játék érkezik.
Kis Covid kitérő, amiben azt magyarázza, hogy a járványhelyzet miatt a normál munkamenet sem volt tartható, nem könnyítette meg a dolgukat, ami szintén oka annak, hogy a szükséges időmennyiséget alulbecsülték.
Aztán arról beszél, hogy elképesztő játékot raktak össze és úgy érzi helyes döntést hoztak, ami hosszabb távon igazolni fogja őket.
A Q&A-ra nincs energiám...túl hosszú.
-
Vesa
Topikgazda
válasz Evil Snowman #6305 üzenetére
Azt csúszás nélkül is megtnnék egyesek, és nem azzal van a baj, ha valaki jelenti a hibát, mert az direkt segítség, hanem az eszetlen pocskondiázással. Persze ennek is megvan a jól körülhatárolt pszichikai oka, sokan az IRL elszenvedett problémákat a neten vezetik le, komment formában. Ilyenkor gondolom úgy érzi, ő is valaki. Ez a pszichés állapot jól megfigyelhető utazáskor is, amikor a kedves utas úgy érzi, hogy az utazás befizetése egyben azt is jelenti, hogy a törvények betartása alól is mentesül. Ő most nyaral, kifizette, övé a világ, mindent lehet, a többi pihenni vágyó meg ott pusztuljon ahol van...Oda szeretnék kilyukadni, hogy nincs új a nap alatt, ez a típus létezett mindig is, csak most felköltözött a netre (is).
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
[QLEDecode] volt már? Valami Samsung/Xbox/Cyberpunk játék.
*nyereményjáték
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
cyberkind
félisten
Nem tudom, mivel nem emlékszem milyen állapotban voltak a The Witcher 3 portok a premierkor, de ha rosszban is, kijön a CDPR-től ez a hallgassunk a közösségre, és adjunk nekik dolgokat, amíg készítjük a patcheket és társai dolog, vagyis a jófejség, ami által kb mindenki el fogja felejteni a megjelenés előtti szartengert. Az tuti, hogy hibátlan nem lesz, igazából már a The Last of Us 2 is meglepett ezen a téren, mert elvileg nem sok javítást kapott, pedig az is bődületesen nagy meló volt, igaz csak egy gépre.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
Hát már most is szidják, aztán hogy magukat megerősítsék, jönnek a felnagyított hibák. Miért nem TPS, miért nem nagyobb a térkép, GTA copy, stb. Vagy a balatontagadóknak lesz igazuk és meg se jelenik.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
-
Wesder
félisten
válasz RubbishBin #6301 üzenetére
Teljesen logikus, ràadàsul a sok kamikaze pilótàt is megmagyaràzza. Egyszerűen elfogyott az üzemanyag mire odaértek.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
zkxdn
őstag
válasz hombre[EU] #6284 üzenetére
"Színfalak mögött" itt a lényeg, a jófej imidzs a játékosok felé volt/van meg (sok kontent/ingyen DLC/ingyen update) nem pedig a dolgozóik felé.
Ez még mindig nem dőlt meg, mert most mindenki utálja őket de ha egyszer kijön a game és odabassz amennyire ezek mondják, akkor újra el lesz felejtve az egész, max mostmár tényleg nem hisznek el az emberek semmi dátumot a CDPRnek a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Suzuki topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest