-
IT café
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cyberkind
félisten
Ettől függetlenül ez a trend, egybites 'lődözgetés, meg szuperhősködés, és boldog minkét oldal. Pont erre a minőségbeli csökkenésre írtam, hogy igazán csodálatos, hogy boldog-boldogtalannak ez lett a hobbija, engem meg csak olyan címek tartanak bent, amikre éveket kell várni, itt tényleg minden jobb volt régen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
2-3 dollár a cucc emlékeim szerint ott, de vegyük csak 2-vel (Az szinte biztos, hogy 1 dollár felett van az ára). Ha 60 darab váltható be, akkor az azt jelenti, hogy az edrinkekért ki kell fizetni 120 dollárt összesen, hogy meglegyen a 60 dolláros játék ára gift card-ként.
Bomba üzlet.
szerk: 1,5-1,99 dollár az edrink ára. [link]
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
félisten
-
félisten
Én is tűnődtem közben, hogy velem van a baj, vagy azzal, hogy nem igazán szeretem a fantasyt (játékban legalábbis), vagy meglehetősen középszar a cucc, de én sem bírtam végigjátszani.
Fantasy rpg-k közül régen szerettem pl a Morrowindet, Obliviont, és a Skyrim sem volt túl szar, úgyhogy asszem befogadó vagyok, de ez valahogy nem.
Sosem fogom megtudni, milyen tök jó a sztori, hacsak nem szánom el magam a jövőben, hogy megnézzem tecsőn.
Mondjuk az eddig látottak alapján úgy tűnik, nem kell attól tartani, hogy Witcheres lesz a CP. -
jonnyjoker01
veterán
Nem piszkálódásból, de azt megkérdezhetem őszintén, hogy akkor miért vetted meg?
Nekem amúgy nagyon tetszett a játék, a sztori, a mellékküldetések mind nagyon erősek, viszont az irányitással én nem tudtam megbarátkozni, csak azért nem vettem elő azóta, hogy eljutottam a fő sztori végére (kb 120 óra játék után ).
Üdv. Johnny
-
félisten
-
gyimger
őstag
Imádnám. Biztos körülményes lenne eleinte, de ez a szimulátor/feladatmegoldás módszer nekem nagyon tetszene. Vagy felcsapod az in-game térképet vagy a mellékelt igazit.
(Kif Lee )
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
cyberkind
félisten
Az soha, a M$ szépen befürdött a Techland megvételével, már ha ők vették meg, ott komoly gondok lehetnek.
(#3990) wesder
Ez esetben érdekes, mert viszont a stúdió anno beújított egy két bútort és társait, akkor voltak olyan hangok, hogy a M$ lehetett a vevő. A megjelenést gondolom a Steam adatlapról vette.[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Valahol olvastam, hogy idén decemberben jön a DL2. De már nem emlékszem hol. Viszont most utána kerestem megint és igazából az van, hogy nincs konkrét dátum mégse a megjelenésre, csak annyi, hogy:
"Don’t worry though, Tymon Smektala, the game’s lead designer, claims the company is in “the last stretch” of development." [link]
Bocs, nem akartam fals infót nyomni, én meg voltam nyugodva, hogy decemberben tuti jön. Ezek szerint nem biztos, De szvsz. legkésőbb jövő első negyedévben kint lesz.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nagyúr
elég hosszú a backlogom, szóval kb. megvonnám a vállam. viszont az általa generált rinyáláscunami nagyon fárasztana.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
.LnB
titán
Férfiként viselném. Csak este sírnék, amikor senki se látja.
Mit szólnék? Semmit. Jó lenne a PS5-tel day1 kezdeni, de ha nem hát nem. Nem vagyunk már gyerekek, mint amikor gyerekként a buszmegállóba 20 másodpercenként kérdeztük aput, hogy mikor jön már a busz? Vagy mint a Shrek-ben a szamár "ottvagyunkmár?!"
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
ja... hát ez relanza előtt megszokott, business as usual. játékiparban vannak ennél cifrább dolgok is, a burnout is ehhez fogható mértékű.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-
LK
addikt
Roach-ban nem keletkezett kár. Elment legelni, aztán kész. Arra gondoltam, hogy megtöröd a kocsit, leparkolod, megcsinálsz egy küldit, visszamész, és megint csodaszép-e a verdád ? Vagy valósan sérül: lassabban megy, kilövik a kerekét, szélvédőt stb.
Egyik videóban nekiment V egy másik autónak, nem nagyon láttam rendőröket utána. Gondolom van egy határ amit még elnéz a rendszer. Az is érdekes lehet hogy lerepülsz-e a motorról ütközésnél? Csak arra leszek kíváncsi, mennyire sikerült ezt leszimulálni."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
félisten
-
Topikgazda
Ha az alapfelállást nézed, mely szerint egy hallhatatlanságot biztosító csipet kerget mindenki, sejthető, hogy kiberver nélküli játékmenet nem lesz. Ettől persze még minimális kiberverrel gondolom végig lehet játszani. Csak gondolom akkor a drogok felé kell fordulod, hogy esélyed legyen. A CP egyik alaptézise, hogy a kiberver és a drogok analógiája azonos....
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
gyimger
őstag
Nemrég én is ezen agyaltam, hogy mennyire fog hajazni a Deus Ex módosításaira, ahol aztán volt ideiglenes láthatatlanság, néma futás, magasból zuhanás, szupererő és gyakorlatilag minden testrészünk kaphatott egy-két fejlesztést. Ott is volt pár kötelező, pl. a szemek módosítása (emiatt látszott pl. a HUD), de továbbfejlesztve már a falon is át lehetett látni.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
jonnyjoker01
veterán
De pont ez az, hajtogatod, hogy nem tetszik a világa, pedig 15 perc alatt még a kislábujjad körömhegyének a felét se mártogattad bele, ezért nem tudlak megérteni. Ezt a játékot nem lehet annyival elintézni, hogy "szláv fantasy", nem emiatt lett sikeres.
És ezt amúgy úgy mondom, hogy nem szeretem kifejezetten a fantasyt, nem vagyok elvakult Witcher fan sem és összességében maga a játék is csak azért van a 10-es toplistámon, mert nem játszok sok játékkal.
Üdv. Johnny
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest