Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz popey37 #5529 üzenetére
A másik, hogy az a pénz számszerűen hiába több, ugyanannyi kenyeret kapnál érte, mint amikor megvetted a cuccokat. (Más kérdés, hogy te pont áron alul szoktál hozzájutni mindenhez..)
5150head (#5528)
Ne add el a szerkót, csak ha vesetranszplantációra kell a lóvé!
Laptopokról sokat lehetne beszélni. Az a probléma, hogy tényleg ki lehetne dobni a 2-300.000 Ft-os gépek nagy részét is pár év múlva, ugyanúgy, mint sok telefont. A másik, hogy azt gondolná az ember, hogy majd a 400.000 akkor jó lesz. Sajnos azonban ez sem valószínű. De ha jó is lenne; kinek van pénze fél millás laptopokkal szaladgálni?
Én itthon is, sőt szűk családi körben is, meg melóban T530-at meg T430-at használok. Teljesítményben sem marad el, a konstrukció meg iszonyat jó mai szemmel és tudom, hogy 5 év múlva is hibátlanok lesznek ezek a gépek. Úgy néznek ki, mintha tegnap vettem volna őket.iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Óra topik
- OpenMediaVault
- Fujifilm X
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...