- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sesy
aktív tag
azt gondoltam, hogy mindennek ára van
na de mennyi?
ma hajnalban, ha jól emlékszem 380 USD körül volt az XMR délután meg 440 USD itt lehetett volna akasztani, ha ezt el kapja az ember... de ez ugye nem megy közvetítőn keresztül
valamelyiknél valahol olvastam, hogy 1,49% a díj eladásnál és vételnél is...
ez pontosan mit jelent? veszek XMR-t 100 USD-ért akkor ezért még levon díjként 1,49 USD-t?
ha ezt eladom mondjuk 150-ért akkor azért meg 2.25-öt? tehát összesen 3,75 USd volt ez a tranzakció?itt vannak akkor a kilengések, hogy odafigyelve lehet(ne) rajta keresni, de ha a különböző díjjak és illetékek elviszik a "hasznot" akkor nem éri meg foglalkozni vele...
Born stupid... Try again!
-
Sesy
aktív tag
ok, tehát venni/eladni tudok wallet nélkül is...
melyiken érdemes próbálkozni a költségek ismeretében?hogyan tudok befizetni? azt több helyen láttam, hogy utalni lehet, de az pár nap mire jóvá írják... VISA működik? ennek általában milyen költségei vannak?
gondolom wallet-ből tudok küldeni közvetlenül az eladó oldalra? ennek is van díja?
az exodus az pontosan mit tud? mi a funkciója?
-
Sesy
aktív tag
sziasztok!
altcoinok vételével, eladásával kapcsolatban lenne pár kérdésem:
sokat olvastam, de minél többet olvasok annál jobban össze keveredik minden sajnos
elnézést a "zöldfülüségemért"első lépésben szeretném megtanulni, hogy hogyan tudok venni/eladni altcoinokat (ETH/XMR/BTC stb...) és a végén vissza váltani és vissza utalni a számlámra (kivenni) próba ként, hogy lássam a működést
mi kell ehhez? melyik oldalon csináljam, hogyan működik? mennyibe kerül venni/eladni?
például, hogyan tudom megtenni azt, hogy veszek mondjuk 1 XMR-t 389 USD-ért és amikor 440 USD lesz akkor eladom (ma hajnalban és kora délután volt ennyi az ára) mennyi ennek a díja?
ha megveszem valamelyik kereskedő oldalon ezt az 1 XMR-t akkor az hol tárolódik és miben, úgy gondolom, hogy célszerűen XMR-ben és a walletomban de ez valójában hogyan működik, mekkora költséggel? melyik kereskedő oldalt ajánlott használni? mennyi egy ilyen tranzakció átfutási ideje? lehet rögtön adni/venni?
ha ez megy akkor bányásznék is kicsiben... először csak a meglévő gépemmel, hogy rá érezzek a dolog működésére, mielőtt bele tennék pénzt...
ha tíz féle altcoint veszek, akkor ahhoz tíz különböző wallet is kell? vagy van olyan, ami mindegyiket tudja kezelni?
nézegettem az exodust, elég jónak tűnik, de például az átváltási díjairól nem találok infót (ez is egy kereskedés, ha jól gondolom)
elnézést a sok össze vissza kérdésért, de szeretném megérteni az egész működési metodikáját, mielőtt bele vágnék, és hirtelen nagyon sok volt az információ, és rendet kellene vágni benne
úgy gondoltam, ebben a személyes tapasztalat lehet a legnagyobb segítség...
köszönöm, ha válaszol valaki
üdv:
gábor
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Rendszergazda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- iPhone topik
- Synology NAS
- Valorant
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla