- Windows 10
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz sarkanyolo2 #8083 üzenetére
A 4-5% éves. Daedalust használok.
If it is not broken then don't fix it!
-
őstag
válasz sarkanyolo2 #8081 üzenetére
5 naponta van kifizetés, minden epoch után. Ameddig bent hagyod, addig kapod.
-
őstag
válasz sarkanyolo2 #8078 üzenetére
ADA szerintem is jó. Jön az ERC20 konverter és smart contract. Staking 4-5% között hoz. Lesz itt még új ATH
-
syberia
veterán
-
Szilu
tag
válasz sarkanyolo2 #3914 üzenetére
A középtávú (legyen mondjuk hetes) trend továbbra is esés, ide nem kalap kell, hanem egy varázsgömb, hogy tudjuk, épp hol állunk ezen belül
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
válasz sarkanyolo2 #3624 üzenetére
Passz.
Erre azt tudnam mondani,hogy ha 2000-re esunk vissza,es ott is marad evekig,akkor is 100%-os emelkedes volt egy ev alatt.
De egyebkent 8500 kornyekere varjak az okos elemzök az aljat.Give me your cum,bull!
-
alton1978
tag
válasz sarkanyolo2 #302 üzenetére
Hmmm...Egyenlőre stagnál az árfolyama, s jelenleg távolodnak a vétel lehetőségétől, ha jól látom.
Igazából azt remélem, hogy lecsökken annyira az ár ( még akkor is marad pár % plusszom ), hogy sikerül a tranzakciója az embernek, s ettől megindul felfelé az egész árfolyam. De valójában nem tudom, tippelek csupán.Megjártam a Hadak Útját, miközben a Fiastyúkot kerestem!
-
g4bb3r
tag
válasz sarkanyolo2 #302 üzenetére
Én beállítottam egy low buy poziciót, hátha bejön
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.