- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
válasz
apollo12 #72213 üzenetére
A motornak van egy ismert hibája, 16:9 arány fölött bizonyos poziból bizonyos poziba nézve FPS droppok (~40-50%) fordulnak elő. Én 32:9; 21:9-ben tudtam reprodukálni, fullHD-ban elmúlik.
Redditen is próbáltam utána menni, de folyamat törlik az ilyen jellegű postot, mert sért valami alapelvet (
).
Egy srácnak múltkor fennmaradt valahogy, onnan tudom, hogy ez létező issue.Annyit tudsz tenni, hogy elviseled a blackbart és fullHD-ban játszol.
-
Иван
őstag
válasz
apollo12 #631 üzenetére
Najah, mikor "kijött" a rendes verzió, legalább valami fícsört belerakhattak volna mutatóba: spray, flashlight meg hangtompító mondjuk.
Amúgy még most is vannak érdekes bugok, engem pl néha pályaváltáskor ledob egy pöpec kis "csgo.exe has stopped working" üzenettel. Ilyet a hl2.exe is szokott csinálni, de minden 10. játékórában, nem minden második pályaváltáskor.
Na meg a fegyverek. Spectatorba valaki másra átváltok, néha nem látom a fegyverét, a tárazó animációt, vagy a recoil animációt...
És mindössze 3 órát játszottam, elképzelem a nagy kotzkák akik már beleraktak több tíz órát miket láthattak.
SZERK
he7edik.: supportot próbáld, de sok reményt ne fűzz hozzá. Szerintem abban a 9 eurós árban 4 volt a játék, 5 meg a remény, hogy majd lesznek épkézláb peccsek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VoLTE/VoWiFi
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- További aktív témák...
- HP Elite Mini 600 G9 Micro - Mini PC - Core i5 12500 - 16GB DDR5 - 256GB NVMe SSD - gari + számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700 (8 mag/16 szál) +RTX 3060 12GB +32GB DDR4 +1TB SSD! GAR/SZÁMLA!
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest