Hirdetés
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz lostprophet #1287 üzenetére
Az egész csapat ilyen profi volt Mondjuk az ilyen egyértelmű balfékeken csak röhögni tudok. Főleg, hogy még így is megfeküdt párszor.
Haverom kevésbé nevetett, előtte 1 órával vette meg a GO-t, jó bemutatkozás voltJobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Redneck
nagyúr
válasz lostprophet #1270 üzenetére
Köszönöm szépen!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Eagl3
veterán
válasz lostprophet #1256 üzenetére
Ugyan így csalnak az 1.6-ban és a Source-ban is... ezért hagytam abba anno, nem volt server amin nem votl legalább egy csaló. Most tettem fel újra a source-ot, nem is tudom kb. 3 év után, eléggé el i szoktam tőle, el is vette a kedvem.
-
lemusz
addikt
válasz lostprophet #1254 üzenetére
Elhiszem. De azért szerintem az esetek többségében nem csalásról van szó. Bár nem játszom még csak 1 hete, de pont tegnap egyel gyengébb skillgroupba kerültem és ott meg szarrá farmoltam mindenkit. Természetesen írogattak, meg hasonlók... valamelyik azt is írta h reportol. Hogy/Hol lehet reportolni? Még nem találtam rá...
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
válasz lostprophet #1225 üzenetére
PW?
-
őstag
válasz lostprophet #1218 üzenetére
Ha steamid-s azonosításra van jog adva sourcemodban, akkor egyből van adminjogod.
Ha név+jelszóra van, akkor a konfigodba kell betenni egy ilyesmi sort:setinfo "kulcs" "jelszó"
ahol a kulcs a sourcemod core.cfg-jében beállított PassInfoVar értéke, a jelszó meg a jelszavad.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
enginev3.0
félisten
válasz lostprophet #1074 üzenetére
Mint lattatok kérdezte hogy mik a ratek én úgy emlékszem ezek voltak alapból így leírtam neki
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tejeskifly
aktív tag
válasz lostprophet #1074 üzenetére
source is állította már, ha jól volt beconfigolva a szerver. (plugin se kellett hozzá)
Bár ez csak ob update után volt így. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz lostprophet #1052 üzenetére
Számomra a szellemekkel beszélgetés is ugyanolyan varázslat, mint a falonátlátás
De ha jól láttam, pl. a Spiryten mindkét félnek megy a beszélgetés -
hodostamas
addikt
válasz lostprophet #1052 üzenetére
Manapság inkább a füstön átlátó, és bármennyi flasht kibíró egyének szaporodtak el
Volt hogy 3 flasht kapott az illető, de utána adta a hediket awp-vel
Vagy fellép az ürge, nyom egy 10/0-ás statot, a legnagyobb pro se tudja ellőni, páran meggyanúsítják, és hirtelen már tunkolással se tud ellőni senkit[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz lostprophet #1037 üzenetére
100 fokig engedi fel a vezérlés. Ott veszi vissza az órajelet és a feszt.
-
lapartman
tag
válasz lostprophet #984 üzenetére
Köszi! Ezt nem értem. Megvették a játékot és elkezdenek csalni? Szánalmas.
-
c41r0^
őstag
válasz lostprophet #950 üzenetére
a beépített szerverkeresővel én még classic competitive-et futtató szervert nem láttam, csak casualt, kb. 10 vs. 10-es vagy 12 vs.1 2-es mind... aztán lehet, hogy csak jobban kéne keresni vagy a game-monitor.com-on szűrőzni, majd lecsekkolom
nameg a Valve hivatalos szerverein legfőkébb németek vannak, sokkal jobban is lehet fejlődni...
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz lostprophet #950 üzenetére
haverom is, mikor megjelent, felment játszani botok ellen. kérdeztem, hogy minek botozol?
azt mondja, hogy meg kell szokni
mondom az élesbe nem megy?[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
execute93
őstag
válasz lostprophet #946 üzenetére
120-on valamennyi Óra
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
vzsryl
nagyúr
válasz lostprophet #931 üzenetére
Ezt már kitárgyaltuk TS-en, és ki is kapcsoltam a többszálas funkciót.
(#932) Trak: akkor ez a 3. módszer, és ezt is kipróbálom majd.
A szervereket a patch miatt nem éri el. Rengeteg kifagyott tőle, és szvsz. teljes szerver restart fog csak segíteni rajtuk. Tegnap este a patch után kellett vagy 10perc mire fel tudtam menni a kedvencek közül az egyikre, de sokra még 2óra múlva sem engedett fel.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Иван
őstag
válasz lostprophet #931 üzenetére
Azt akarod mondani, hogy 2012-ben a több magos rendszerek kihasználása még nem megoldott probléma?
Gáz. Nagyon gáz.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
demyen
tag
válasz lostprophet #852 üzenetére
SZiasztok.
Ma megvettem.
Javasolhatnátok magyar servert, ahol mindig vannak, vagy a leg népszerübbek.előre is köszi
-
dReFiX
senior tag
válasz lostprophet #781 üzenetére
Jó hát ez nem unreal tournament, hogy leszögeled a bal egérgombot és a 'kutyafáját de szór ez a fegyver'.... eddigi epizódok sem az agyatlan tunkolásról szóltak, nem tudom mi meglepő hogy szór a fegyver.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- War Thunder - MMO Combat Game
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest