Hirdetés
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
bepken #78209 üzenetére
Tegnap, 3 ruszki csapattárs, csak putyinul nyomták a vakert. Írtam nekik, h english pls. Nem érdekelte őket. Mondjuk ahogy játszottak, csoda hogy az anyanyelvükön tudtak kommunikálni..
A másik meg a inkorrekt kommunikáció, amikor meglátnak egy embert, aztán call-olják a (pl.) full B támadást..Jó de én amilyen szinten játszom lvl10-es accal, Competitive matchmaking-ben, ott ez van. Nem is nagyon akadok fent ezeken. Na meg amíg egyedül játszom, addig ezt el kell fogadnom. De egyébként vannak jó meccsek is, jó csapattársak. Sőt én is lassan kezdek szép dolgokat csinálni. Tegnap is USP-S-sel leaceltem, hozok 1v3-at. Ilyenkor örülök magamnak, de rögtön leesik, hogy milyen ellenfelek ellen is játszom..
Na mindegy is, ez még ilyen mókamiki szint. De most, ennyi év kihagyás után erre is van szükségem.
A rossz csapatkommunikáció, nekem így is jó most, hogy megtanuljam olvasni a radart. Nem csak azt, hogy feltűnik rajta egy ellen, de megpróbálni beazonosítani a poziját is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- MSI Geforce RTX 2060 Ventus 6G
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8/128GB
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD kiváló akku, gyönyörű állapotban
- Kingston HyperX DDR3-2666 MHz 8 GB (2 x 4 GB KIT) CL11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest