Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Coccolino_O #41798 üzenetére
[match historym pár napja]
[match historym ma]
[rangom, mielőtt kérdeznéd.]Én ma már nagyon nem is megyek csapattal, csak akkork ha rámjön a YOLO hangulat vagy tudom hogy ők vannak olyan bestiák mint én. Simán lehetsz soloque Supreme. Global sem lehetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
válasz Coccolino_O #41798 üzenetére
jó széria... nem több. Meg nem tom hogy számolja ezt a rank feldobást, de 8 win után se dobott fel GE-be
Privátot hamarabb észreveszem
-
Lackki
őstag
válasz Coccolino_O #41795 üzenetére
én is épp pihentetőn vagyok
különösen nagy pofon volt már a sokadik orosz game után egy olyan amikor a 2. körben kilép az egyik és a másik kettő meg közli, hogy bocsi de vesztenünk kell és látom hogy megy előre zeusszal minden körben
és ez supreme teteje... Semmit nem jelent a rank mindenhol van katapultra érett 14 éves akinek nem tennék be ernyőt.Privátot hamarabb észreveszem
-
Coccolino_O
őstag
Azt hittem, hogy a MM jobb lett, amióta ki lett rakva az a sok csaló. Egyik meccsről kirúgtak, de úgy, hogy én voltam a második, a másikon pedig lecsaltak. Mindezt seriff rangon. Hihetetlen. Pihentetni kell a solo mm-et, úgy látom. Vagy inkább nem is kell erőltetni.
-
Lackki
őstag
válasz wannnabeees #41791 üzenetére
jaja, ölt 10et saját mapjukon... welldone
-
balaaazs
senior tag
Sziasztok!
Létezik esetleg egy olyan magyar fórum/hely, ahol ha éppen játszani szeretnék, akkor random össze tud állni egy csapatnyi ember és együtt tolni? Lehetne taktikázni és minden ilyesmi, jobban kedvem lenne hozzá, mint az orosz gyerekeket hallgatni
¯\_(ツ)_/¯
-
CraBByzzz
aktív tag
Srácok. Valaki tudna adni egy leírást vagy egy videót a 'trigger sound'-okról?
Egy másik fórumon olvastam róla, hogy vannak (pl. inferno A site erkélyen a kutya), és mivel érdekesnek találtam, és a neten leírást nem nagyon találtam (vagy videót), ezért szeretném kérne valaki segítségét! -
Lackki
őstag
válasz wannnabeees #41788 üzenetére
kókusz volna az említett aimhuszár, ugye?
-
wannnabeees
aktív tag
válasz vzsryl #41787 üzenetére
Ne haragudj nem voltam pontos. Nem boco a csaló, hanem az egyik olympus játékos a fura. A képet és amit felülre másoltam azt boco írta ki facebookra.
A kép alatti szöveget írtam én.Azóta lement 1 tiszta meccs és hát...eléggé meggyengült az olympus csapata
Mintha silverek rohangálnának...elesik a bomba ct-re. Ők középről mennek érte, de előtte megdobják a midtob füstöt hogy azon keresztül kelljen átmenniük...blablaA srácnak pedig 80% helyett 30%-os hs ratioja sincs meg.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz wannnabeees #41775 üzenetére
Boco COD4-ben több tucat külföldi LAN-on volt TOP3-ban és 2011-ben zsinórban 6-ot meg is nyertek, továbbá tek9-on a 2011-es év legjobb SMG playerének választották meg. Olyanok voltak ők az Anexis-szel COD4-ben, mint 2013-ban a NIP CS:GO-ban. De a régebbi COD-okban is elért sikereket. Legalább egy évtizedes LAN-os múltja van. Én meglepődnék, ha most CS:GO-ban kezdene el csalni.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
marcess
senior tag
Tudnátok ajánlani jó streameseket akár magyart, akár külföldit akit érdemes nézni?
-
törölt tag
válasz wannnabeees #41775 üzenetére
Ezen semmi meglepő nincs Én is sorra lövöm a fejeseket, és senki nem pampog érte, csak az aki lejjebb van tőlem skillbe.
-
szebe
addikt
ICL sosem a tisztasagarol volt hires. En konkretan vegigtoltam egy egesz lant 16 biten, mert valamit buggolt a gui, es 16 bitre fixalt 32 helyett. A kutyanak sem tunt fel (nekem is csak akkor, amikor ezert kiovtak minket fastcuprol).
Kesobbi lanokon meg mar az ICL gui-t se raktuk fel, mindenki CEVO-t hasznalt (a fel lan konkretan), csak bebindeltuk az exec-es szoveget. Ezt pingu is nagyon jol tudta, de kulonoskeppen nem zavarta...[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Micsurin
nagyúr
válasz CraBByzzz #41778 üzenetére
Megérdemli az android troll
@(#41779) no more: Tényleg a levesbben végzed , vagy a sok rajongód elé vetlek (ala htc topikok )
AWP, AWM stb az mind csak L96i alvariáns , szóval az L96 nevet tessen használni
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
törölt tag
ICL-en több a dráma mint a Barátok Köztben.
-
Micsurin
nagyúr
válasz no more #41774 üzenetére
Arma 3-ból jöttem , szerintem lőni tudok , egyébként meg csak vigyázz!
Mert az asztalon végzed!recoil , inkább spread , és egyébként meg unrealistic.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz had423 #41761 üzenetére
Attila''boco''Árvai
Hat akkor keressuk a hibat. Uj magyar scream 31k es 80,65% hs ratio ? Privat profil, achievementeket kapja a csoka lanon. Minden dontse el hogy mi tortenik. En minden esetre a csoka moge ultem tanulni.Az adminok pedig miután valakik fixen meggyanúsították az olympust csalással úgy döntöttek, hogy resetelik a gépeket és mostantól ők configolják be a gépeket és steam cloud offolva lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Nekem a realitással van bajom , nagyon nagy bajom Talán a CoD-ban is jobb a fegyverek modelle , a BF-ben is , arma meg hát..
szrk.: de azért köszi
[ Szerkesztve ]
-
Nyx89
aktív tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #41770 üzenetére
Azt megmondanátok , hogy ha egy félautomatában marad egy golyó , és tárat cserélek miért rántja újra (mivel maradt egy golyó az elsütő szerkezetben nem kéne ) ? Vagy az M4A4 pl miért csak félautomata ? Vagy az mp7 ami szintén zenész ?
Sőt , amikor egy méteren spreadel az AK 2 métert, az mi ?
szrk.: sőt , vörösödik a fal de a hitreg nem számolja a találatom... (220-230 fps és 30-35 ping mellet )[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Ha a bloodhoundnak vége , kb mikor jön a következő operation ? mert ha szept-okt akkor most töltenék fel a steamemre , mert a bloodhoundot már nem veszem meg mert szept 30 és vége
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
válasz _-ORANGE-_ #41765 üzenetére
ezt komolyan gondolod?
átírt doc file lesz a következő?
az ilyen legendákat hagyjuk már az istenit, mert felköhögöm még1x az ebédem...Privátot hamarabb észreveszem
-
Vanir
veterán
válasz _-ORANGE-_ #41766 üzenetére
Meg még sok más egérhez. Igazából semmihez nem muszáj feltenni, legfeljebb néhány funkciója nem fog működni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz had423 #41761 üzenetére
Egér driver , mi a bajod vele ? Akkor én is csalok ? Csak mert Razer Synapse macro gomb ami ha sniperrel vagyok akkor amíg nyomva van 100dpi az érték majd ha elengedem vissza 800?
[ Szerkesztve ]
-
had423
aktív tag
válasz wannnabeees #41759 üzenetére
Jaj nehogy elhidd már hogy kinzay le mert menni lanra. Max valamelyik spanja aki szintén egy codos csaló. Szerintem be fognak fürödni valahol az elődöntők környékén és egérdriverrel együtt fognak repülni a rendezvényről.
-
őstag
-
wjbhbdux
veterán
-
Micsurin
nagyúr
válasz DrTechnoid #41744 üzenetére
És ? ha vége akkor amit betettek és jó , hopp kiveszik ? Nagy hülyeség lenne , akkor mindenki 0 percesen mehet MM-re megint ?
-
Vanir
veterán
válasz wannnabeees #41750 üzenetére
Puszta kíváncsiságból, melyik CoD4-es bukott le közülük lanon csalással? Csak mert hármat ismerek közülük.
-
oneak7
tag
válasz wannnabeees #41749 üzenetére
Hm érdekes végülis 5éve ismerem TUDOM h nem csalt, de a valva sose hibázik tökélestes azért engedte tavaly azt a nagy scammelést is vagy a fél csgo közösséget meglopták de mind1.....
Számítottam rá h ilyen fantasztikus választ kapok.............. -
wannnabeees
aktív tag
válasz had423 #41728 üzenetére
Van köztük egy cod4-es aki lanon bukott le csalással.
Illetve makesz végignézte a meccsüket és szerinte is csaltak (srác a lábukat lőtte az ellenfélnek és full fejeket lőtt). Makesznak van benne azért tapasztalta, neki lehet hinni.Szólt az adminoknak akik azt reagálták, hogy ha fizet 2000 ft-ot akkor megnézik a cfg-ket...........................
btw a csoportot csak azért nyerték mert a k1ck ellen 5v4-ben játszottak úgy, hogy egy full random ember volt a 4. embere a kicknek. Így is csak 16-8ra nyertek.
[ Szerkesztve ]
-
oneak7
tag
Üdv, Sziasztok!!
Egyik ismerősöm tegnap este kapott egy OW ma reggelre meg egy VAC-ot, és hangsúlyozóm h semmi segéd programot nem használt!! Most a valvenak ez a szokása h OW után VAC-ot add??
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz Gentlelelele #41746 üzenetére
Okéé
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz CraBByzzz #41745 üzenetére
Majd valami véleményt róla, mert ha jó, akkor elrángatom oda barátnőm DH-ra vagy Cologne-re , ha nem jó, akkor is
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz Gentlelelele #41742 üzenetére
Nemrég találtam énis rá. Még nem próbáltam ki, de elvileg nagyon jó majd a közeljövőben kipróbálom.
-
őstag
válasz eLit-MiLan #41740 üzenetére
Szerintem addigra vége lesz a Bloodhound operiation-nek , mert emlékeim szerint a private rank az azzal érkezett.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Arkennys
addikt
válasz Gentlelelele #41742 üzenetére
érdekes hely, de vannak áraik nem mondom
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Gentlelelele
aktív tag
Valaki az közülünk hallott, esetleg járt már ezen a helyen ? Vélemények vagy élmények ?
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
Micsurin
nagyúr
válasz Joe Swanson #41739 üzenetére
Köszönöm, és másodjára is van heti rank up+drop?
-
Micsurin
nagyúr
Rank 50 után hello , vége nincs heti egy tutti skin ? (lvl up)
-
törölt tag
válasz IMIIKE1998 #41735 üzenetére
Furmark-ot tolj alá, az majd megizzasztja
-
IMIIKE1998
őstag
válasz IMIIKE1998 #41710 üzenetére
Megpróbálom lejjebb venni a GPU(850) és a VRAM(1200) órajelét (800/1150)-re, meglátom, ér-e valamit. +Valami tesztprogramot tudtok mondani amivel meg tudom izzasztani a vga-t? Lehet hardveres a gond?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz _-ORANGE-_ #41730 üzenetére
Ahhh vagy úgy
-
had423
aktív tag
Valaki nem vágja véletlenül, hogy kik ők:
OLYMPUS
G4box; PuturlandO; Coconut; dbstepp; DrL ?
Csoportot nyerték, de életembe nem találkoztam még a nevükkel. Esetleg egyponthatosok? -
.LnB
titán
válasz bager13 #41705 üzenetére
Teljesen jogos. Az én hülyeségem ez az "anti-skinezősdi". Én nem tudom elfogadni. Attól még persze mindenki azért játszik amiért akar.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
perecKING
senior tag
-
SQX_Barto
addikt
válasz IreN!CuS #41719 üzenetére
A vegen mondta is flash, hogy nem is szereti csinalni meg nem is tul jo benne. Remeljuk lesz majd kesobb kulon ember erre. A lenyeg most, hogy megnyertek.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
IreN!CuS
őstag
Olyan buta hívások vannak a magyar meccsen elsírom magam....
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz rumos XIII #41716 üzenetére
7770
-
he7edik.
addikt
-
rumos XIII
aktív tag
válasz _-ORANGE-_ #41715 üzenetére
Milyen kártyád van?
-
_-ORANGE-_
senior tag
Meg tudnátok mondani, hogyan kell 1024x768-ban a két sávot odavarázsolni a két oldalra? (próbáltam 4:3 de csak széthúzott)
-
gtamate2
veterán
válasz IMIIKE1998 #41713 üzenetére
Akkor lehet driver összeakadás, alaplap probléma és vga probléma is. Vga-val kezdeném aztán másik alaplappal a próbálkozást.
Egyik ismerősömnek hasonló volt, fekete kép. Ő konkrét gépet cserélt és csak a vga-t hagyta meg (260x), aztán végül az új géppel is csinálta, vett új vga-t és kiderült hogy az volt a ludas.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
wjbhbdux
veterán
-
gtamate2
veterán
-
IMIIKE1998
őstag
Üdv!
Ahogy mondták sok topikban, a tápot lecseréltem egy Seasonic SS350-ET-re, de sajnos a probléma ugyanúgy megmaradt, Warfacenél a meccsenként előjövő gigalagg. Ezek után mit csináljak? :/ Cs:Go-nál a kép elmegy, feketeség, majd visszajön, még a hang is beakad... Mit tegyek? Elegem van már ebből... -
SQX_Barto
addikt
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
lemusz
addikt
válasz shaddy1027 #41707 üzenetére
Azért rakták be, hogy teszteljék az OW-t.
-
shaddy1027
tag
Szegény Fallen-t ezért remélem nem vakációzzák. Kommentátorok is emlékszem: whhhaaaaat?
Overwatch Time"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
bager13
aktív tag
Általában egyetértek veled mindenben, de most nem. Szerintem, ha valaki a skinekért játszik ,akkor egészségére(na kezdő ,ha nem). Ez a játék egy része, akit nem érdekel annak nem kötelező azzal foglalkozni.
Persze értem én ,hogy minden második hozzászólás a skinekről szól és a CS igazi lényege elveszik. De most ez a módi(sajnos/nem sajnos).Én őszintén megmondom, hogy a MM miatt kezdtem el a CS:GO-val játszani, mert tetszett ,hogy aránylag velem egy szinten lévőkkel dob össze. Ez egy olyan emberek ,aki munka után egy-két órát akar lövöldözni a haverjaival, annak a legjobb. Sokszor érzem én is, hogy nincsenek meg nekem sem az alapok: 2-3 taktikát használunk max, nincs semmi előre begyakorolva, nincs normális spray kontroll és stb...
Tudom ,hogy lehetnék jobb, de ha nem akarok?(((A smurf-ök ellenére is még mindig ez a legigazságosabb rendszer ,amivel valaha játszottam)))
Szerk.: Szóval mindenki másért kezdi és másért játssza a játékot, ami szerintem nem baj.
[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
lemusz
addikt
Az kemény, hogy icl-ről fogják játszani a válogatott meccset. Úgy, hogy közben még icl-es meccsük is van közben. Azt érzem ez nagy lesz. Vagy nagy win vagy nagy befürdés.
szerk.: szebe mondtak valamit streamen erről?
[ Szerkesztve ]
-
csurenzoo
aktív tag
A prohardveres TEK lecsapott már okipokira ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Path of Exile 2
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Powerbank topik
- általános iskolai rendszergazda
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest