-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
okipoki
aktív tag
Jöhet a When I'M Virtus Pro videó
-
Micsurin
nagyúr
6-116-13 ennek nagyon randa vége lehet
Csak ne a polákok nyerjenek
[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
Valakinek van ötlete, hogy miért esik a Falchion kulcs ára rohamosan? 2.15EUR-ért vettem 6-ot, remélem nem szakad be tovább (a többi kulcs is nagyjából itt tanyázik hosszabb ideje, később ezekkel akarnék tradelgetni).
-
-
törölt tag
válasz
_-ORANGE-_ #41178 üzenetére
Nekem JW melle jön be
-
MarioAna
senior tag
Nem úgy szokott lenni, hogy in-game olcsóbb a kulcs, mint a marketen? Most pont fordítva van az egész, 2.29 ingame és 2.17 marketen euróban...ezekben már benne van a steam plusz haszonja is nem? Nem értem
-
_-ORANGE-_
senior tag
Nektek is tetszik KRIMZ haja?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #41174 üzenetére
Ha még a Worldben nem kaptál volna , azt még megérteném
-
eLit-MiLan
őstag
Akkor szimplán hozom a formám
-
Micsurin
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #41171 üzenetére
Csak twitchen néztem eddig
-
Arkennys
addikt
válasz
eLit-MiLan #41171 üzenetére
én nézem ott is, és úgy van 0.0 drop
-
okipoki
aktív tag
Fnatic VP?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
gyelekik,
jelenleg 2centem van steamen. Valaki nem tudna venni 2db matricát? Az egyik egy játékos-aláírás lenne Fribergtől perpill 0.18€-ért megy, a másik pedig egy NIP-s csapatlogó ami perpill 0.27€-ért megy. Nemsokára töltök fel lovettát steamre, ha kell, akár többet is perkálok érte.
Előre is köszönöm.
-
Arkennys
addikt
RIP TSM, pedig annyira elhittem, hogy van esélyük.
végdöntőben azért remélem kikapnak a baguettek
-
sss
őstag
Volt mostanában valami trükközés a rangok számolásával? Kb. három hét kimaradt játék-ügyileg, most meg azt látom, hogy minden ismerős 2-3 szinttel feljebb ment azóta. Mert oké, aki értelmes, viszonylag fix csapattal tolja napi szinten, azt simán feljebb rakhatja... de hogy mindenkit?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Arkennys #41157 üzenetére
És ha értékét veszti ?
Mert az infernot is alig tudtam eladni
De akkor várok
szrk.: nem vagyok én telhetetlen én az inferno árán vett stattrak galil kamonak és ak elite build stattrak (well worn)-nak is nagyon örülök 1-2 euróért meg mindig van valami tetszetős skin.
Én valahogy , soha nem lennék képes "rendes" (tehát nem "szerzet" wallet) pénzért skint venni
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Dust II Láda esett
Elmentem kajálni ,vissza a cs-be , 1 new item
-
he7edik.
addikt
Hogy mekkora mákos csapat ez az EnVyUs
-
MarioAna
senior tag
14EUR-t mire érdemes befektetni szerintetek most marketen?
1. Leakciózott matricákba
2. 2x AWP | Redline FT
2. 4x AK-47 | Redline FT
3. 4x kulcs -
hNp88
aktív tag
TSM vs envy meccset nem lehet GOTV-n nézni?
szerk: de lehet, csak újra kellett hozzá indítani a GO-t...
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok!
Nem lehet latni sehol sem, hol tartok a Bloodhound kuldetessel? (nem hogy melyiket kezdtem el, hanem, hogy pl 30 p250 killbol mennyi van mar meg?) -
DrTechnoid
őstag
Amilyen gyenge volt tegnap Kio, annyira jó most. Remélem nyernek mert legalább egy ezüst ESL ikon kell a nevem mellé
Amúgy ez a player pick up kimaxolás szinte lehetetlen küldetés.
-
perecKING
senior tag
én is ezt akartam kérdezni
hátha innen valaki
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz
Joe Swanson #41140 üzenetére
Úgy kb egyiket se.
-
Joe Swanson
senior tag
Mi a véleményetek, melyik matricákat/matricapakkokat érdemes venni, hogy később profit legyen belőle? 36 euróm van az egészre
-
MarioAna
senior tag
válasz
Micsurin #41128 üzenetére
inkább itt ezzel: Case Opening Simulator
én tegnap ezzel szórakoztam, 602 breakout ládát nyittattam ki vele háttérben amíg ment a stream+gameltem. A legjobb volt egy statrakos cyrex m4.
Elköltve valami ~1500$, jött belőle vissza a negyede kb.
De mondjuk a 601. ládánál amikor meg akartam állítani, hogy menjek aludni, akkor megállt a butterfly knife után a negeven, szóval teljesen reális
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csurenzoo #41133 üzenetére
Mindenki M4A1-S-t használ , nem is érdemes A4-et használni ??? Vagy később csak AK/M4A1S/WP hármas lesz ?
Ja jó értem , én kérek elnézést . De akkor is ennél már csak az én korosztályom 16-7-8 a rosszabb , akik véres habzó szájjal üvöltenek ha az 1 a 3 arányt nem tudod lehozni és még akár plantolni / defusolni.
Én kérek elnézést , hogy nem a gép előtt punnyadok mint ők , elég volt ma nekem 5:45 kor felkelni majd egy óra motorozás gyakorlaton majd hazaérve még a kis szarosnak ( persze másnak meg én vagyok az ezen elv alapján
) van baja , hogy nem ismerem a mappot.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Arkennys #41131 üzenetére
Oké , köszi.
Komolyan élvezet felmenni magyar szerverre , Aztec , nem is ismerem wtf oké , pisztoly kör vége , nyertük , UMP egyet leszedek majd a WP hátulról elföldelt , erre egy kb nyolc éves rögtön vote kick: ßal♪nt , és "te boot **ci , te nymrék"
Nagyon jó , amikor visszaszóltam , hogy anyukája miért nem mossa ki a száját a másik két nyolc éves is elkezd ugatni .
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz
Micsurin #41128 üzenetére
röviden? mint egy kaparós sorsjegy. KB 1% ban tényleg értelmeset nyitsz, többi kb 5 centet ér darabonként. Itt amiket látsz beírást nem releváns, hogy valaki hű stattrak cyrexet nyitott és kést és anyámkínja, mert a millió másik nyitásról mikor kutyafülét kapnak, nincs bejegyzés
Szóval nagyon pici az esélye, mint hogy kaparóssal százetreket-milliókat nyerj.
-
Micsurin
nagyúr
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
gyelekik, hánytól lesznek a mérkőzések?
-
Micsurin
nagyúr
A steam megint elfelejtette a CS:GO-t , meg a maradék játékot is.
Csak a szutyok Metro:2033 van az installed mappában
a steam/steamapps/commonban pedig ott virít az összes telepített
[ Szerkesztve ]
-
shaddy1027
tag
Nap híre, akciósak a stickerek!
-
regener
veterán
Az érzés amikor véletlen megnézem Steamben az Inventory fület és rádöbbenek hogy van egy Cobblestone ládám, az valami kemény
-
MurdR
veterán
válasz
DrTechnoid #41113 üzenetére
De már mindegy is, nem bírtam magammal, kinyitottam és egy 15 centes MAG7 volt benne
De ami érdekes, nem ment a stream, tehát pause-olva volt, mert leállítottam délután egy kicsit amíg nyomtam egy meccset (15-ös netem van, ne akassza...) és így is dobott.
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
válasz
DrTechnoid #41113 üzenetére
Csak az élő közvetítésre, ofc.
-
MurdR
veterán
És megtört a jég! 2 és fél napja megy a tviccs, és dobott is egy inferno ládát.
-
vzsryl
nagyúr
A Fnatic biztos beveri a VP-t, ez számomra nem is kérdés. A Fnaticot rühellem, a VP közömbös. Szóval számomra az egy lényegtelen meccs, amit azért játszanak le, hogy a Fnaticot bemelegítse valaki a döntőre. Számomra mindegy ki jut oda, (csak a TSM!!!) de remélem porig alázza a malacképűt és mocsokolofot.
-
vzsryl
nagyúr
Egyértelműen az lesz a LAN meccse, de a végeredményt meg sem tudnám tippelni. GO-s teljesítmény alapján az Envyus erősebb LU-val rendelkezik, de mint csapat, a TSM jobb, és egyre jobb lesz, továbbá az 1.6-os nevek is többet mondanak számomra, mint a CSS-esek.
Hajrá TSM! Xyp9x és dupreeh remélem húzz valamit majd, ha már forest és gtr nem tudott.
-
Dexter-2000
őstag
[link]
pofátlanul aimbotol nehéz nem észrevenni..... -
Balcsix
senior tag
Hali! Megéri most megvenni a Bloodhound pass-t 2,79€-ért, vagy tényleg nem jön vissza az ára, mert én régen azt hallottam, hogy akár a duplája is visszajöhet?
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #41100 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- MInt az új !! MacBook Air Retina CTO 13" M2 / 16 GB RAM / 512 SSD / Midnight / Akku 100 %
- WWAN 4G LTE bővítő kártyák