- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
- Linux kezdőknek
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Microsoft Excel topic
- OpenWRT topic
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Olyan jó hogy ugyanazzal az ábrával szemléltetik a HZ mintavételezési sebességet ( vagy minek hívjam) mint amivel anno a X vs 1000HZ-es megoldásoknál
Érdekes anno az 1000 re irták hogy nincs micro stutering itt meg annál van
.
Egérnél amúgy ha jó az alap HW, és manapság már van jó áron is (természetesen nem a dzsunkás megoldásokra gondolok) akkor szerintem csak a kényelem számít. Mert ha nem áll kézre, akkor lehet az bármilyen csúcs drága egér szenvedés lesz a gamm.
Én amúgy egy régi SS Rival 300 Fade-et használok, ami csak azért van mert, nem tetszett anno Newzoo-nak (ICL szervező és tulaj) hogy én mint szervező CSS/CSGO/CS2 fő admin régi kopott egérrel (asszem még valami régi MS egér volt, mondjuk én imádtam azóta se találtam olyan jó fogással rendelkezőt) nyomom ott és ez hogy néz már ki
Pixellel mint sponzorral egyeztetett hogy válasszak egyet és megkapom ajándékba. Ha nem így lett volna akkor még talán ma is azzal tolom ha el nem romlik, ami egyébként megtörtént és a helyébe olcsón (6-7e volt asszem) A4tech Bloody V7 került amit szintén megelégedéssel használok ha vidéken vagyok éppen.
Dota2 ben szerintem is játszottunk pár meccset együtt, de az már a lecsengés lehetett amikor a baráti köröm már nem ugy ért rá és asszem itt a Dota 2 forumba többen is írták ( hasonlóan mint most a CS2 -be) hogy jó lenne értelmesekkel játszani. Aztán elragadott a CSGO
vissza a gyökerekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Dell T3600, T5600, T7600, 1 vagy 2 CPU, MUNKÁRA JÁTÉKRA I7-3770 - I9-9900 ERŐSSÉG, KOMOLY TÁPEGYSÉG
- Eladó Dahua 16 csatornás IP kamera rögzítő!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Normál állapotú,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1Év garanciával!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- iPhone 16 Plus 128GB, Újszerű, Független, 100%, Töltővel, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest