- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
uvegtigris22
csendes tag
Sziasztok!
Mondhatni új vagyok a játékba(április 21-én regeltem), de azóta szinte mindig ezzel a játékkal játszok!Lenne pár kérdésem a tapasztaltabb játékosokhoz!
1,Gondolkozom a Gem vásárláson...Szerintetek , ha veszek akkor mekkora csomagot vegyek?Kettőn gondolkozom az alap 1000Ft-on vagy a 4600Ft-on! Ha veszek gyémántot akkor hány munkást érdemes venni?Mármint úgy látom, hogy max 5db lehet, akkor vegyek 3 munkást vagy csak 2 vagy 1-et?Mert olvastam, hogy lehet szerezni, csak nem tudom hogyan és nem akarok feleslegesen költeni?
2, Mennyi volt az indulo Gem??? Nekem most 336 van, csak nem figyeltem , hogy mennyit szórtam el az elején!
3,A védekezésnél lehet venni a "Spring Trap"-ot! Az mire való?Érdemes venni? Látom, hogy valami dobbantó, ha a támadásnál lenne érteném is, hogy az emberek átugorják a falat, de védekezésnél mit szolgál?
4, 570 kupával tudok valahova csatlakozni vagy inkább még szerezzek?(csak magyarokhoz csatlakoznék)Ma szereztem mindet, de gondolom a továbbiakban nehezebb lesz szerezni!
5,Ha online vagyok , akkor is megtudnak támadni?
Egyenlőre ennyi, majd még ha eszembe jut valami kérdezek!
Előre is köszönöm a választ!
Nevem: uvegtigris22 , ha valaki bevenne valami normális klánba!(Még gyenge, de aktív játékos vagyokXD)
Új hozzászólás Aktív témák
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Mass Effect
- Ukrajnai háború
- Horgász topik
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Építő/felújító topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden ami hőszivattyú
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest