Új hozzászólás Aktív témák
-
Papi74
aktív tag
szerintem a simcity sorozat jobb igaz csak c-64 esen játszotam simcityvel,de videokat néztem és jobban tetszet mint a citylife
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...
-
vagamo
őstag
Magyarítása nincs? (1 kis up)
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
Neró
őstag
Nekem nagyon tetszik a játék nagyon eltalálták a grafikát is.
A Ticon City New York-al játszottam.Annak is jó a grafikája de közelse olyan jó mint a City Life-nak.| www.diablohungary.hu
-
cucka
addikt
igen, kb. ugyanaz, mint a simcity. annyiban csavarták meg, hogy a lakóövezetből társadalmi összetétel szerint 4 fajta van: csórók (szürke), melósok (kék), értelmiségiek, hippik, stb. (rózsaszín) és kőgazdagok (talán fehér..). kicsit amerikai gondolkozásmódot tükröz ez a kategorizálás, a kékek lennének a konzervatív, republikánus emberek, a rózsaszínek pedig a liberálisabb nézeteket vallók, demokraták.
a 4 népcsoportot képzeld el egy rombusz 4 csúcsának, na az átellenes pólusok nagyon utálják egymást (csórók-gazdagok, kékek-pirosak), az egymás mellettiek pedig mérsékelten nem kedvelik a másikat.igazából ez marha jól hangzik, de játékmenetben kb. ennyit jelent:
a csórókat ki kell rakni a szeméttelep/gyárnegyed mellé vagy a mező közepére.
a kékeket és a pirosakat el kell szeparálni egymástól
bizonyos lakosság fölött igény lesz gazdag területekre, szóval akkor lehet odatelepíteni a burzsuj réteget a jobban felszerelt városrészekbe.
na kb. ennyi taktika elég a játékhoz.1-2 hét manapság ugyanazzal a játékkal egy örökkévalóságnak tűnik, amennyire el vagyunk kényeztetve. - sajnos.. szerencsére van még 1-2 kivétel, pl. civ4
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
1-2 hét manapság ugyanazzal a játékkal egy örökkévalóságnak tűnik, amennyire el vagyunk kényeztetve. Igazából az érdekelne, hogy a játékmenet hogy megy? Csak le lehet rakni commercial, meg industrial, stb. épületeket, mint Sim city-ben, vagy miben van megbyonyolítva? Pl.: tök jó volt anno, amikor Caesarban az ember nagy nehezen fel tudta nyomni a terület értékét, s akkor fejlődtek rajta a cuccok, de nagyon nehéz volt a legmagasabb épületeket összehozni.
I am having fun staying poor.
-
Dj Sügi
őstag
Én is nyomok egy kis up-ot!Hogy haladjon a topikod!!!
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
raczger
őstag
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
raczger
őstag
Egy-két kép:
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
raczger
őstag
City Life, a Sim city klón(egyesek így is nevezik)
Ez a játék mostanában fog megjelenni, de a demoja már megvan ami itt letölthető: [link]
Elég brutál képek vannak a játékról, jó lesz a grafikája is gondolom, van trailer is amit letölthetsz a játék honlapján: [link]
még egy kis infó más oldalról:
Elkészült a City Life című városépítős stratégiai játék a Deep Silver stúdiójában, ám egyelőre csak a német verziója. A várható megjelenés április 28., és egyelőre nincs információ a nemzetközi kiadásról. Próbáld ki a francia nyelvű demóját, ha eddig nem tetted volna.
és még linkek + képek [link]
[link]
[link]
Ja, és nem találtam erről még topicot, ugyhogyha mégis van 1000 boccs!www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest