- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Asustor NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gmail
- Router gondok
- Zyxel NAS326
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve24
aktív tag
Sziasztok!
Ma voltak megnézni a netet, mivel olyat csinál hogy megszakad a net! A jelenség az hogy netezés közben nem lép tovább az oldal , és nézem a modemet akkor felvilan minden naracssárgán és újra indul, akkor elkezd újra villogni, azért is vettem egy másik Hálózati kártyát hogy lehet hogy a géppel van a baj, kicseréltem müködik, de ugyan azt csinálja megszakad, külömböző időközönként. van hogy 2-3 óráig nem szakad meg de van hogy 10percen belül 2 szer is. mi lehet a baj.?
A srác azt mondta hogy a géppel és modemmel minden ok,
az internetem megnyitotta ezt az oldalt ezen nézte hogy jó. meg a telefonján is nézett valamit.szerintetek? minden ok?
A kinti szekrényben kicserélt egy nagy aluminum dobozt, azt mondta valószinü az a baj,
A torrentem sem az igazi. edig jó volt töltöt 3 megával most Lassan tölt pár kb al és ha kikapcsolom a klienst és vissza , felmegy töltés 3 mb ra és lecsökken rövid időn belül,
a sebesség is jó... -
steve24
aktív tag
Sziasztok.
A szólgáltatóm CISCO EPC3208 modemel szerelte a rendszerem, tud telefont is kezelni stb stb. Az lenne a gondom vagyis lehet hogy nemis gond, cseréltem egy Hálózati kártyát. 10/100Mps re, mivel integrált volt benne és mondták hogy az nemigazán jó! Ezért vettem egy új hálózati kártyát.
A jelenség van egy sor led a modemen a link feliratnál lévő led narancssárgán villog, az integráltal meg zölden villogott, miért nem zölden világit? Ja és régebben a notebookom is ráköttötem és annál is narancssárgán villog. a sebbeség is jó meg minden, csak narancssárgán villog. Magyar Útmutató nincs sajnos....
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Micro Four Thirds
- Gaming notebook topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Ford topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Tőzsde és gazdaság
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest