- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Spotify
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumi86
senior tag
válasz
daimonion #9979 üzenetére
Sziasztok. Az imént feltettem próbaképpen ezt a Cloud Antivirust. Első percekbe kicsit felhúzott hogy jópár telepítőmet szó nélkül beletette ebbe a Sandboxba és utána nem is engedte máshogy inditani( vagy csak én nem jöttem rá akkor még,hogy hogyan lehet). Viszont nézegettem ezután a beállításokat és az "Auto-Sandbox engedélyezése" résznél én átállítottam erre" Kérdés a nem megbízható alkalmazásoknál". Kérdésem hogy így teljes biztonságba vagyok? Csak ingyenes/freeware programjaim vannak,régóta beváltak.
-
Dumi86
senior tag
Én meg még mindig nem jöttem rá erre a Comodo hibára ami nálam van. Viszont egy biztos cserélnem kell így másikra sajnos,pedig amúgy tetszene a program.
-
Dumi86
senior tag
válasz
F_Zolee #9290 üzenetére
A friss 8as stabil verzió csinálja ezt. Semmit nem állítottam benne,több mint egy órája frissit és már nagyon sokadjára se tudja leszedni a frissitést. Nem értem mi a gond. Internet sebességem egyébként megvan,szóval nem lehet ez a gond.
Szerk.: egyszer 208megát akar leszedni utána meg 246ot,de egyiket se bírja leszedni.
-
Dumi86
senior tag
Elsó frissitést miért csak kb a 10ik próbálkozásra képes megcsinálni ?
Ennyiszer kell kézzel rányomni a Javításra. Mindez tiszta rendszeren próbálva most. Jó a program,de ez így egy eléggé nagy hiba szerintem. 1óra alatt nem tudja leszedni az első frissitést.
-
Dumi86
senior tag
válasz
daimonion #9275 üzenetére
Azóta már megtörtént amit irsz
Szerintem mostanába nem lesz a gépemen Avast. Ég és föld a kettő. Felfrissült a gép most. Nincs akadozás,nem tölt annyit,böngészés is gyorsabb. Jól sikerült az új Comodo
Ami miatt cseréltem az avastot az mind javult látványosan. Gondolom friss rendszeren még látványosabb lenne.
-
Dumi86
senior tag
Most "végzett" kritikus frissitési hibával... Ilyet még egy virusirtónál se láttam soha
-
Dumi86
senior tag
Felénél megált a frissités mintha végzett volna... De ugyanúgy elavultnak írja az adatbázist. Rányomtam a javitásra és kezdi előlről a letöltést... Itt valami gubanc van.
-
Dumi86
senior tag
Fél órája tölti a több mint 200 megás adatbázis frissitést és még nincs 20%nál
Ez normális vagy nálam lehet gond ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Piper3D látványtervező szoftver
- AMD RYZEN - Monster Hunter Wilds game bundle
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- World of Warcraft : War Within ! Battlenet GIFT ! Game time !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest