- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Linux kezdőknek
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Videó stream letöltése
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Bitcoin topic
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeky81
tag
Az általános beállításokon belül az 1. Felhasználói felületen Lődd ki a pipákat. Én a tanácsok mutatását és a hang lejátszását riasztáskor meghagytam. A többi elől kivettem a pipát. Amúgy szokott felugrani ablak, de ritkán. Gondolom, mivel free, ezt el kell viselni, de nem volt eddig sem vészes nekem ezekkel a beállításokkal.
Az a "fej" szerintem a privdog lesz. (ha kékes színü) Bővítmény a böngészőkhöz, letilt, blokkol káros/ártó dolgokat pl. google analytics, stb. Én is most tettem fel.
_________________________________________________________________Ma tettem fel egy jó takaritás után a mostani 7-est. Eddig jól muzsikál, kicsit többet kérdezett nekem, mint a 6-os. Egyből proaktívra állítottam és bekapcslva hagytam a viruscopot is.
Tűzfal: Egyénin van A riaztási freq.: közepes
HIPS: Bizt. mód
Homokozó: Részben korl. mód
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Spórolós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Villanyszerelés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest