- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Virtuális gépen a Fydeos tud működni.
Én Brunch-ot használok (nem virtuálisan), egy gyorsabb gépen épült a pendrive és be is töltöttem hogy a fájlrendszer újraépítés is gyorsabban menjen, kb. 2 óra kellett hozzá. Aztán a kis gépen amin tesztelem (Acer ES1-132) minden szépen megy, telepítés, android appok, pl. OpenVPN kliens, Opera browser is működik.
A Visual Studio Code Microsoft fiókos szinkron csak úgy jött össze, hogy telepítettem egy Chromium-ot a Linux alrendszerbe, az nyílt meg. Nem tudtam a "mince" kulcs azonosítást port forwarddal megoldani hogy a natív Chrome appban működjön.
Előtte próbáltam ChromeOS Flex-et (nincs android), FydeOS-t (nincs high res android? túl nagyok az appok) meg még a DahliaOS-re is ránéztem de az nem tűnik aktívnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office