- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Virtuális gépen a Fydeos tud működni.
Én Brunch-ot használok (nem virtuálisan), egy gyorsabb gépen épült a pendrive és be is töltöttem hogy a fájlrendszer újraépítés is gyorsabban menjen, kb. 2 óra kellett hozzá. Aztán a kis gépen amin tesztelem (Acer ES1-132) minden szépen megy, telepítés, android appok, pl. OpenVPN kliens, Opera browser is működik.
A Visual Studio Code Microsoft fiókos szinkron csak úgy jött össze, hogy telepítettem egy Chromium-ot a Linux alrendszerbe, az nyílt meg. Nem tudtam a "mince" kulcs azonosítást port forwarddal megoldani hogy a natív Chrome appban működjön.
Előtte próbáltam ChromeOS Flex-et (nincs android), FydeOS-t (nincs high res android? túl nagyok az appok) meg még a DahliaOS-re is ránéztem de az nem tűnik aktívnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest