Aktív témák
-
ody42
senior tag
Azt azért ne felejtsétek el, hogy az UDP kiszorítja a TCP kapcsolatokat, ha csutkán megy a net, szóval hosszú távon nem biztos, hogy olyan jó ötlet az udp alapú torrentezés...
-
ody42
senior tag
Hat, szerintem a UPC-s net meg viszonylag turheto ilyen szempontbol. A T-online siman eladta a 8 Mbit-et olyan helyeken, ahol a 2 mbit is alig fer at a csovon, az upload-rol nem is beszelve, mert az ADSL-nel gyalazat...
Jah, es mashol sem jobb a helyzet... most Stockholmban vagyok, elvileg 3Mbit/256kbps vonalon, de a nap nagy reszeben a modemes idoket idezi a sebesseg, es nem csak nekem... A google mapsen 1 perc, amig bejon a terkep, ez otthon max 10 sec korul szokott lenni. Szoval en most visszasirom a UPC-t -
ody42
senior tag
Szerintem csak arról van szó, hogy úgy dupláztak, hogy a hálózatot majd csak utólag bővítik. Legalábbis ha visszanézitek a forgalmi statisztikákat, akkor tavaly június óta nem nagyon volt növekedés, pedig az ember azt várná, hogy ha sebességet dupláznak, akkor növekszik a forgalmuk is:
Bár jobban belegondolva ez mondjuk nem mond sokat, mert aki ésszel használja a netet, az a duplázás után sem fog kétszer annyit letölteni, hanem csak kevesebbet fog várni
Mindenesetre én azt vettem észre, hogy mostanában sokkal inkább ingadozik a sebesség, mint régen, van amikor pöpecül megy a VNC a céges VPN-en keresztül, van amikor meg teljesen belassul, akár hajnali 4-5 körül is. (igen, van aki olyankor is dolgozik)
-
ody42
senior tag
válasz
blasius33 #1754 üzenetére
jajj, mert gondolod, hogy egy supportos, aki a levelekre válaszol(ctrl+c ctrl+v válaszok
, fél évre előre tudja, hogy milyen változások lesznek a upcnél mi?
majd azt hiszed, hogy a te kis leveledre körbetelefonálják a menedzsmentet, hogy srácok, van itt egy lightos előfizető, aki panaszkodik, mit mondjak neki? LOL
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest