Aktív témák
-
Ferusz
csendes tag
Na hello megint! :-) Most kötik be otthon az Invitelesek az IPTV-t. Tudom, tudom miket írnak róla, de egy próbát megér. 1 hónapig semmi kötelezettség, kipróbáljuk. A fagyos UPC boxnál csak jobb lesz!
Aztán délután vagy holnap délután végre bemehetek a UPC ügyfélszolgálatra személyesen és szépen felmondom az egész "szolgáltatás"csomagot. Alig várom azt a kérdést: Hogy de miért akarja felmondani?
Na majd mesélek! Ja és a DIGI még mindig hasít! -
Ferusz
csendes tag
válasz
Apollyon #13842 üzenetére
Az a baj, hogy szarnak rá magasról. Amkir meg ellenőrzés van vagy gebasz, akkor nagyon ügyelnek rá, hogy minden rendben legyen, de ezt már korábban kifejtettem.
A UPC nagyon jól elvan a viszonylagos kábeles monopol helyzetével. Tudják, hogy melyek azok a címek, ahol egyedüli szolgáltatók. Bár lassan, de biztosan ez egyre fogy! -
Ferusz
csendes tag
No problemo! :-) A szomorú igazából az egészben és talán ez bosszant a legjobban, hogy a 21. században ilyen a szolgáltatás minősége. Persze valahol fasza, de szerintem ha már embert küldtünk a Holdra (kérem, az összeesküvés elméleteket kedvelőket erre ne reagáljanak! :-) ), akkor egy szar net szolgáltatást miért nem lehet megcsinálni úgy, hogy a szerencsétlen lusernek ne kelljen naponta 3-szor újra indítani a modemet...nem értem!
-
Ferusz
csendes tag
Kedves kali nem gondolom, hogy korrekt az én hangnememet kritizálni a hozáállással kapcsolatban! Hidd el marha türelmes voltam, április óta probáltam megoldani a helyzetet, főleg, mivel nem nagyon van normális alternatíva a UPC helyett.
De még ha velem is van a probléma, akkor is egy normális világban MINDIG az ügyfélnek kellene az úrnak lennie és nem az ügyfélnek kuncsorogni stb. Tudnék erről mesélni, hogy más országokban ez hogyan megy, de sajnos nálunk még mindig nem jutott el odáig a dolog, hogy igenis a szolgáltatók vannak az ügyfélért és nem fordítva. Szerintem!
A másik dolgo, hogy ahogy olvasom a hozzászólásokat, elég sokan panaszkodnak a UPCre és érdekes módon hasonló gondokkal...akkor már csak nem velem van a gond!?
Mindegy, nem akarok én vitát generálni és csak azért jelentkezem be naponta digis státusszal, hogy aki szintén váltani szeretne, az tudjon mérlegelni.A WLAN-ról: még kísérleti fázisban van, a honlon érdekes, hogy nincsen, nekem az ügyfélszolgálaton adtak egy prosit róla. Mint már írtam Veszprémben, Győrött, Debrecenben, Nyíregyházán, Székesfehérváron elérhető jelenleg. Havi 2000 Ft a 8 Mbit.
peace
-
Ferusz
csendes tag
válasz
HofiZoli #13795 üzenetére
Kedves HofiZoli! Nem vagyok digibeteg, és tudom, hogy melyik gyorsabb, csak a tapasztalatomat írtam le. És nem azt mondtam, hogy gyorsabb a digi, csak azt, hogy gyorsabban tölti be az oldalakat, mint a UPC-nél. Miért? Nem tudom. Ez a tapasztalat. De talán az se mindegy, hogy jelenleg 7-10-es a pingem, míg a UPC-nél a valaha mért legjobb 17 volt, de inkább 20-28 körül mozgott.
Egyébként ha annyit szívtál volna UPC-vel, mint én, meg veled i olyan lekezelőek lettek volna, akkor nem írnál ilyeneket! -
Ferusz
csendes tag
válasz
terrion #13790 üzenetére
Nálam is ez volt, de ne várj megoldást. Ez a UPC sajátossága.
Újabb tapasztalatok a digi wlan-al: jobban hasít a 8 megás digi, mint a 15 megás UPC. Az előbbi speedtesten állandóan 8-8,6-ot ér el, míg a UPC legjobb esetben is 12 megát tudott. És a ping is 7-12 ms körül mozog, UPC esetében 18-27 szokott lenni. Ugyanazzal, a UPC által hibásnak tartott wifi routerrel. No comment. És a számok szerint a UPC esetében nagyobb volt a sávszélesség, mégis látványosan gyorsabban töltődnek be az internetes oldalak. -
Ferusz
csendes tag
válasz
Zoli1983 #13785 üzenetére
Nem szeretem az összesküvés elméleteket, de nálam is mindig tökéletesen működött minden a bejelentéskor és onnantól számítva addig, amíg jöttek vagy jöttek volna a szerelők. Volt, hogy napokig vártam a szerelőkre, aztán minden tökéletesen működött, és le kellett mondanom a szerelőket aznap, amikor jöttek volna. este már megint szar volt minden...no comment.
-
Ferusz
csendes tag
Na, most mentek el a digisek. 2en jöttek, közben 6-an lettek, de aztán megint 2re csökkent a létszám. Felrakták a megbeszélt helyre az antennát, de eléggéváltakozó volt a jelerősség. Aztán éttették másik helyre, ott stabilnak tűnik egyenlőre a jel. Ja, és nincs hülye modem a lakásban! :-) Jó fejek volta, normálisabbak, mint a UPCs szerelők, meg nem sajnálták a kábelt a WIFI routerig.
A tapasztalatokról majd később, remélem stabil lesz. -
Ferusz
csendes tag
Nem is értem mit akarnak az emberek havi kb. 5000 ft-ért!!??? Ülj le és nézd a villogó modemet és örülj, hogy villog egyáltlán!
A net meg a letöltés csak ől, butít és nyomorba dönt!
De csak megerősíteni tudom a leírtakat. Jön mindig a sablon szöveg és mindig a felhasználó a hülye. De sok ezerért szívesen kijönnek megnézni...Köszi nem, már váltottam, ma jönnek a digisek szerelni a WLAN-t. Kiváncsi vagyok!!!
-
Ferusz
csendes tag
-
Ferusz
csendes tag
válasz
Zoli1983 #13758 üzenetére
:-) Ja, ezt velem is eljászották! Ha kijönnek és nincs hiba, akkor én fizetek, meg megnézik a PCn a beállításaimat stb. Mondtam, hogy nem sok közük van a PCmhez és egy újjal sem fognak hozzányúlni. Meg mondtam, hogy az király, csak mire kijönnek, addigra menni fog minden, mert gondolom nem fognak ideérni pont abban az időben, amikor 3 szor szakad a net, hiszen 2-3 nap mire ki tudnak jönni. Nem tudom miért fájt volna az, hogy kijönnek, esetleg kicserélik a modemet és kész. Tudom nem összeg nekik, de így elesnek havi 11 000 Ft-tól. Nekem csak jó, én megtakarítok. Fura hozzáállás...
-
Ferusz
csendes tag
válasz
kungzi #13741 üzenetére
Szeva kungzi! Sok szerencsét hozzá! :-) Én is próbáltam többször felhívni erre a figyelmüket, de szerintük a szolgáltatással semmi baj sincs! Az ügyfélszolgálatos is ezt gondolja! :-)
Szerintem felejtsd el őket...én nagyon berágtam rájuk! Ja és a Diogi ugyanazt a sávszélt adja féláron! Röhej! -
Ferusz
csendes tag
válasz
Zoli1983 #13733 üzenetére
Szeva! Én nem ajánlom a UPC-t! Felejtsd el őket! Hónapokon keresztül hívogattam őket és jeleztem, hogy szar a net. Sose csináltak semmit, csak engem okoltak. Hát nem fogom napi ötször újra indítani azt a kurva modemet, a 21. században nem! Pofátlanság! Szemét egy banda, előre begyakorolt sablon válaszokkal! Az oké, hogy ha újra indítom a modmete, akkor működik újra, de könyörgöm, tényleg ez a normális!?
-
Ferusz
csendes tag
válasz
parkasz #13720 üzenetére
Hali!
Semmiképpne nnem ajánlom a UPC-t. Egyrészt a szolgáltatás minősége között, másrészt az ügyfélszolgálta hozzáállása miatt sem. Persze most jöhet, mert biztos bunkó voltam és ezért ők is, de semmi "Dobos csoportvezetővel szeretnék beszélni" nem volt! :-)
A Digiről meg annyit, hogy most a héten kötik be a WLAN-os netet, kiváncsi leszek rá, amint lesz tapasztalatom megosztom veletek! Most pár városban elérhető ez a szolgáltatás, a többi helyen ténylage csak a panel marad...de hát onnan jöttem el, vissza nem vágyok csak ezért! :-)
A digis csávó azt mondta egyébként, hogy előszőr Veszprém és Fehérvár között rakják el az optikai kábelt, amin valami gigabites sávszélességet tolnak és osztják le a közben lévő falukba, és utána jönnek be a két városba a. Szóval alakul ez a családi házas elérés, csak kicsit lassan, de én bizakodok.
-
Ferusz
csendes tag
Sziasztok!
Látom nem csak én járok ilyen cipőben. Lassan már hónapok óta hadakozok a UPC-vel, mert össze vissza dobálja a netet. Sima modem van, amire Belkin wifi router van kötve. Nagyon sokszor telefonáltam már emiatt, de mindig engem néznek hülyének, holott nem gondolom, hogy normális dolog a 21. században, hogy naponta 3szor újar kell indítanom a modemet meg a routert, hogy működjön a dolog. Router nélkül is próbáltam már a dolgot, úgy se ment, de mivel ők jónak látják a modemet, ezért semmit nem tesznek. Meguntam és váltok Digire, egyrész félráon van, ami nem mindegy, másrészt most új rendzsert építettek ki (Veszprém) és elvileg WLAN-on nyomják a netet. Hűség nincsen!!! Egy próbát megér. Nagyon elegem lett a UPC-ből, nem i csak azért mert néha fél órákat kell próbálkozni, kapcsolgatni, hogy legyen net, de még engem néznek hülyének. Sokat nem kértem, csak jöjjenek ki és cseréljék ki a modemet. De nem. Kedvenc szövegem részükről, miután két napig nem volt bekapcsolva a rendszer és persze bekapcsoláskor nem volt net:
"Biztos elállított valamit a számítógépen!" Nem b...meg, csak szar a szolgálattás!
Aktív témák
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest