Új hozzászólás Aktív témák

  • desert_camo

    tag

    Sziasztok!

    Most találtam rá erre a topikra, eddig írtam az azonnali VGA kérdések órájába, de nem igen kaptam választ, lehet itt több sikerrel járok, végül is driver probléma!

    "Asus vw221d monitorom mellé egy 1gb-os 5770 dukál. amióta a kártya benn van(2napja), furcsaság történt, a kép minősége elég silány, a szöveg olvasásánál tűnik fel, az jutott eszembe, mikor a régi CRT monitorom 75Hz helyett 60Hz-re volt állítva, akkor éreztem ilyet. A másik dolog a látható felület "kilógása" a képről. alul-felül 1-1 centi lemarad a képből. eddig nem volt ilyen, főleg, ha megnyomtam az auto adjust-et.. mi lehet a baj? legújabb catalyst van fenn, és a monitornak pedig nincs drivere, még a gyártó honlapján sem. abszolút plug and play. látszólag minden beállítás okés.. (felbontás 1680*1050, stb)"

    update:

    "Újabb kérdés, ezzel talán már találkoztatok ATi Catalyst telepítése közben: "észlelő illesztőprogram betöltése sikertelen!" Ezt csinálja, ha a gyári dvd-ről akarom telepíteni, meg akkor is, ha az amd honlapjáról szedett legújabbat szeretném felrakni. :("

    Szóval: A drivert letöröltem, a kép "megszépült", olvashatóbb lett, a keret/kilógás megszűnt, viszont vga driver nélkül elég gázos az élet, de újratelepíteni ugye már nem lehet.. Az eszközkezelőből lehet frissíteni, betallóztam a dvd-n lévő file-okat (eredeti vga driver), ekkor felment, viszont ismét előálltak az előbbi problémák.

    desert_camo

Új hozzászólás Aktív témák