Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GAbre

veterán

válasz Mr X #11455 üzenetére

Én már hónapokkal ezelőtt,mondtam/írtam itt,hogy elegem van ebből az update és indítás után update restart,shader építés is mindíg,és utána jön minden indítás után a napi üzenet is.
    Kötelezően a meccsek végén a battlepass(+néha,hogy vegyem meg a pontokkal megvett battlepass-t pénzért) meg minden fos,és mikor írtam még az orrom alá dugta azt is,hogy vegyem meg az új codot.A menüben.Tehát zagyva,bonyolult menürendszer ,és a fél játék 1 reklámfelület már!
    De senkit,vagy 1 max 2 embert zavartak ezek,mint most,meg 1-2 más ilyen dolog.
    NAH MÁR MOST,HA MEGTEHETIK,MEGTESZIK!

Nyílván nem nagy dolog,a restart,az állandó update,a reklámok a játékban!
    Az sem,hogy pár havonta battlepass 30 euró(bár ez a legkisebb probléma),ami kb 1 fél játék ára pár skin-ért stb.
    De ha nem mondjuk,hogy elég,és nem gyakorol a játék közösség nyomást a kiadóra,akkor továbbra is csak ilyen "szép" újdonságok jönnek,és a régi "jó" dolgok is benne lesznek.
    Én csak ennyit tudok tenni bosszankodok,leírom,hogy más is legyen tisztába ezzel.
    És letörlöm,és nem játszok,és nem veszek semmit sem tőlük.
    De amíg sokan nem gyűlnek össze,és teszik ezt,vagy épp nem állnak össze peticióba.
    Addig marad és jön még ilyen...
    Ha előbbi is lesz csak jó eséllyel,azt mondják majd,hogy hát sajnos az új cod nem sikerült olyan jól,ezért estek számok.És majd kijön 1 másik cod jövőre.De nem lesz baj,mert mindíg lesznek annyian,akik megveszik,és már visszajön a fejlesztés MINIMUM.És a név(= a sok "hülye aki megveszi",mert COD! hoz annyit,hogy nincs miért elgondolkozniuk.
    Főleg a sok ingyenes verzióval játszó számok szerint húzza,hogy vannak sokan akik játszanak játékkal.
    És nem is lenne baj,ez talán nekem se ha ingyenessel tolnám,mert valamit valamiért.
    De ha fizettél játékért,+battepass is van,akkor is ugyanezt kapod....

[ Szerkesztve ]

Unknown 9 awakening

Új hozzászólás Aktív témák