-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
-
Atla
senior tag
válasz geckowize #6102 üzenetére
Ez alapján nem igazán vagy cheater,kivéve ha most kezdted el.
Egyébként biztos nem a G-hub miatt kaptad.Ebben nem lehet csinálni no recoil makrót.
Tehát az egér mozgását nem tudod renderelni.
Az hogy az egér oldlsó gombjára rakod a késelést,vagy,hogy duplán kattint az egér,mintha kitámasztanád egy fogpiszkálóval ez nem csalás.
Régebben volt a Logitech Gaming Sofware ami nem véletlenül szünt meg,illetve nem kapott
frissítést.
Abban lehetett [link]
Gondolom neked nem ez van fennt a gépen?#6097 Casanova*
Ezt hamarabb mondanám csalásnak,mint a duplán kattintó egeret. -
rolio1
tag
Szerintem aki ide írogat és több ilyen összefüggő értelmes mondatot le tud írni, az nem cheatel. Az csinálja, aki meccs végén beírja, orditja voice-ba hogy "ez, bro" "farming"...majd másnap küldözgeti óra alatt a screent
-
Kobe
veterán
Jah, csak a kamaszok szoktak. Aydan, Nadia meg az osszes tobbi lebukott streamer, ok is az iskolapadbol screenkuldozgetes miatt szoktak hagyjuk mar ezt a hulyeseget…..amig penz van benne es nincs szankcio, addig a 4 diplomas szofisztikalt regenyiro is cheatelni fog, mert az a racionalis, barmily meglepo
-
Wans
aktív tag
Tök mindegy, hogy milyen statot raksz be. Megváltoztattad a játéknak egy tulajdonságát? Igen. Megkönnyítetted ezzel a saját dolgodat? Igen. Előnyt szerzel így mással szemben, aki ezeket nem használja? Igen. Akkor nem csalsz?
Olyannal itt senki sem lett megvádolva, hogy no recoilt használna. De a makrónak a tulajdonsága arra is kiterjedhet és van is jó pár olyan gané, aki azt használja.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
ricogsm
őstag
válasz Casanova* #6097 üzenetére
Az lesz
Ha bejön akkor még fél évre is meg lehet venni. Az is jó árban van.Ez fixálja a helyet illetve te választod ki hol szeretnél játszani?
[sbmmoff.com][ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Ryoo
senior tag
válasz geckowize #6069 üzenetére
Miért gondolod, hogy ezen segédszoftverek miatt kapod a bant? Mivel sokan mások is írják, hogy használják ezeket a szoftvereket, így kicsi az esélye, hogy emiatt bannolnak. Azért a WZ1-ben belenyúltál egy config fájlba, ami már mondjuk indokolt lehet a ban-ra, mert a szövegben is benne van, hogy módosítottad a játék paramétereit. Hogy ebben az esetben mi nem tetszik az Activision-nek, azt nem tudom, hátha az EU erre szakosodott szervei majd tudnak segíteni.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
Casanova*
veterán
[link] Néhány MW2-es játékost véletlenszerűen kitilt az Activision. írja,hogy a vpn-ért is kitilthatnak. ajjaj!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
dunc
nagyúr
A pajzsos gennyekel mit lehet csinálni?
-
Casanova*
veterán
úgy néz ki az mw2 nagyon bekeményített,mindenért bannolnak. óvatosnak kell lenni! végülis ez jó, idővel szinte nem lesznek csalók.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
laragirl83
őstag
Nos, akit esetleg érint.
A rendszeres game crash margójára. Neten található összes "megoldást" vagy javaslatot kb 2x megpróbáltam, de mindig eldobta magát game.Most egy dolog úgy néz ki működik, az upscaling funkciót úgy ahogy van OFFoltam (se dlss, se fidelityfx cas, semmi). Megy natív felbontáson, azt' halló.
2 napja nem rekkent meg, ez kb eddig sose fordult elő. Úgyhogy fingers crossed, aztán meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Wans
aktív tag
válasz Tsebacsi #6116 üzenetére
Én is azt használom. Az is jó. Illetve ilyenkor próbálom a lábát lőni. Ha a hátán van a pajzs, akkor szinte tuti a siker, ha szemből van, akkor nem annyira. Esetleg, ha van a közelben valami tárgy, amire fel tudsz mászni (pl. autó) akkor annak a tetejéről tudod már lőni a buksiját, de ez ritka, mint a fehér holló.
laragirl83
Ugyanezt írtam én is múltkor. Akkor nálad is ugyanaz oldotta meg ezt a problémát, mint nálam.[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
1, Thermit
2, Drill charge
3, Ha van idő és várható az érkezése, akkor ajtó mögé, haladási irány felé néző Claymore (csak akkor aktiválódik, amikor elmegy mellette - kvázi a hátába robban, nem védi a pajzs.
4, Ha van hely, meg lehet próbálni kimozogni + shoti. Ha egy pillanatra mellé - mögé - fölé tudsz kerülni, egy lövés - egy kill. De ez utóbbi már szerencse kérdés is
#6103Atla: Nekem fent van a gépen a Logitech Gaming Software, a G502 miatt kell is, mert a legtöbb játék nem tud mit kezdeni az egér extra gombjaival, így a szoftverből kell valamilyen gombhoz rendelni azokat. Makrókat nem használok, még ilyen félautomata -automata átállításra sem (minek, nem reumásak az ujjaim ), ezzel együtt a program folyamatosan fut a háttérben. Soha semmilyen gond nem volt még COD játékokban (sem) emiatt)
Azért ezt most lekopogom[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Thermite, semtex, molotov. Vagy drill charge ha nem bugos. Könnyű ellenük harcolni, a legfontosabb hogy nem szabad bepanikni és eszetlenul lőni őket. A nagy többség bénán használja a pajzsot, szóval elég a lábát lőni, vagy ha közel van akkor ugrani és fej magasságban lőni.
De tapasztalatom szerint a flash, stun gránát is jó ellenük, sőt a shock stick is, mert ne tudja maga elé tenni a játékos a pajzsot.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
dunc
nagyúr
Köszi! Érzem mindenkiből a pajzsosok felé áradó szeretetet!
Imádom a camper snipert kivégezni![ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Az is egy fegyvertípus, és ha valaki a camo -kat csinálja, előbb utóbb használnia kell. Próbáld ki egyszer, milyen "egyszerű" pajzzsal érvényesülni, és még feladatokat is végrehajtani Azt mindenképp érdemes, mielőtt valaki nagyon megköpködi a pajzsosokat
A legtöbb fegyvert lehet utálni valamiért - a bika erős LMG -t, a golyóköpködő SMG -t, a távolról ölő snipert, a közelről instant kill shotit, az "átőhetetlen" pajzsot. De mindegyiknek van hátránya és ezekre épülve ellenszere is -
Casanova*
veterán
főleg,ha a pajzsos nagyon jó késdobáló is. akkor nincs esély ellene.
más: [link] Így néz ki egy 2,00 K / D SBMM lobby! a profi srác itt már nem tud úgy darálni. mindig meghal....
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
Melyik az a perk vagy upgrade ami semlegesiti az aknakat.
Tobbszor lattam killcamban hogy egy egy jatekos siman atmegy az aknan vagy proximity mine-on vagy siman all rajta.Biztos vaksi vagyok de en nem talaltam.
-
csibe1
addikt
Jah, én is nagyon imádom őket, főleg amikor egy egész szakasznál pajzs van.
Ha béna a pajzsos mókus akkor nincs gond, mert félreugrasz, elfutsz mellette, és oldalról, hátulról megsorozod. Ha rafkósabb akkor meg fölé kell kerülni gyorsan, és onnan megszórni.
Ha van nálad akkor érdemes egy kis gázzal megkínálni.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
laragirl83
őstag
-
Wans
aktív tag
válasz laragirl83 #6129 üzenetére
Pfff, akkor passz.
-
Atla
senior tag
Windows friss? Nvidia reflex on, vagy boost?
-
laragirl83
őstag
-
Casanova*
veterán
fullscreen bordelessen van? fullscreen exlusiven mindig kifagy nálam. bordelessen jó.
-
Kobe
veterán
Istenem, erre miert nem csinaltak egy official challenget
[link] -
-
geckowize
őstag
Szia,
Biztos ami biztos G Hub-on beállítottam, hogy egér memóriáján tárolódjon az RGB és DPI setting, aztán uninstalláltam, úgysem állítgatom kb soha.
Én az oldalsó gombon használom a push-to-talk-ot egyébként, mivel külön billentyűt lenyomni nem nagyon lenne idő legnagyobb csinnadrattában.
Érdekes, hogy említed a Logitech Gaming Software-t, mert pont hogy azt használtam az előző G102 Prodigy egeremhez 2020 márciustól egészen 2022 júliusig, gond nélkül.
2022 július végén váltottam G102 LightSyncre és akkor raktam fel a G Hubot is (mert azzal már nem volt kompatibilis az LGS), majd másfél hónapra rá, szeptember közepén jött a permaban MW2019/WZ1-re.
De ugye írtam, hogy a permaban előtti napokban vidéken voltam és a teljesen más hardverű másodlagos gépemről játszottam, ahol meg Razer Synapse volt.
Valamint az is lehet, hogy a Ricochet egy ideig csak gyűjti a reportokat / gyanús dolgokat és amint összegyűlik x db gyanús player, jön egy ban wave és semmi köze nem volt sem az egér-/egérszoftverváltáshoz, sem a másik földrajzi elhelyezkedésen lévő, más IP című, más HW ID-jű gépről játszához.Már nem is nagyon akarok időt és energiát pazarolni az MW2019/WZ1 permabanom fejtegetésére, mert nincs épkézláb ötletem, se mouse sw, sem más gép miatt elvileg nem kellett volna kapjak... Vanguarddal is játszottam, elvileg ugye az is Ricochet-t használ és arra mégsem kaptam...
Kb. annyit lehet erre mondani, hogy a randomgenerator engem talált meg, hogy meglegyen az 500.000 bannolt "cheater" és tudjanak vele hivalkodni közösségi médián...Viszont MWII/WZ2.0 shadowbanommal kapcsolatban olvasgattam és elvileg olyan accokat, akik permabannolva voltak előző gémekből, elég csak egy report egy másik playertől és kapják a shadowbant. Sajnos pont az MW2019/WZ1 permaban előtt 1 héttel pre-ordereltem az MWII-t, tehát nem is tudtam más, új, "tiszta" accon kezdeni MWII-t, úgyhogy akkor most még nem elég abban reménykednem, hogy a shadowbanomból nem lesz permaban, hanem utána az egész 2 éves lifecycle során nem szabad egy vérpistikét se felbőszítenem, nehogy reportoljon bármiért, mert b*sznak vissza az árnyékba 1-2 hétre megint... siralmas.
-
addikt
válasz geckowize #6138 üzenetére
Ha valaki csak a DPI-t állítaná be arra a Logitech-nél elég a Logitech Onboard Memory Manager. Meg a gombokat lehet beállítani. Hogy az oldalsók mit csináljanak.
Ez a legpuritánabb, legalapabb.
Eleve nem is telepítős.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
csibe1
addikt
válasz geckowize #6138 üzenetére
"Viszont MWII/WZ2.0 shadowbanommal kapcsolatban olvasgattam és elvileg olyan accokat, akik permabannolva voltak előző gémekből, elég csak egy report egy másik playertől és kapják a shadowbant. "
A csalók meg vidáman játszanak akár már aznap új accal, és ugyanarról a gépről.
Tényleg vicc az egész..." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
lowzor
veterán
Engem is sikerült befosatnotok, le is töröltem a G Hub-ot és az AB-t.
-
Casanova*
veterán
Engem is sikerült befosatnotok, le is töröltem a G Hub-ot, Razer Synapset és a vpn-t is.
Egyelőre ezeket hanyagolom. Az mw2,az új ricochet anti cheat nagyon szigorú. most mindenki legyen óvatos!
Érdekes! a cuccokat töröltem és most full tisztán lőttem egy nagyon jót. nem bot lobby,nem volt gyenge. valahol a közelben dobott be,mert csak 20 volt a pingem,a legjobb.
-
Kobe
veterán
válasz MaddeNNNN #6143 üzenetére
Nem pont erre gondoltam. Hanem hogy a razer synapse egy bloarware szar, amit meg veletlwnul sem lehet masik RGB vezerlovel szinkronban hasznalni, igy van az van hogy synapse nelkul megy a gep, vagy aura crate + lian li vezerlo + synapse + cooler master peogija meg meg a babam tudja mi
en csak a signal rgb t hasznalom ilyen celra, sokkal kenyelmesebb
de amint visszaralom csak a synapseot, elkezdi overwriteolni az RGB vezerlest….
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- EKWB EK-Quantum Kinetic TBE 120 DDC PWM D-RGB - Plexi
- Harman Kardon Citation Multibeam 1100 Soundbar (Okos hangprojektor)
- Huawei P20 Pro elado
- ÚJ Bontatlan Yenkee Katana Mechanikus (Blue Switch) RGB Gamer billentyűzet
- Harman/Kardon Citation házimozi szett (szürke színű) igényeseknek!!! (BONTATLAN/EREDETI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest