- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz Dave567 #3351 üzenetére
Mondjuk en ezt egyebkent sem ertettem soha. Mindenki ugy jatszik ahogy akar. Ha valaki TDM-ben kempel szive joga. Miert ne tehetne? Raadasul sok esetben csak megkonnyiti a tobbiek dolgat mert konnyebb megtalalni.
Hol van az eloirva hogy Usain Boltkent kell rohangalni a palyan?
-
Wans
aktív tag
Ha lennénk egy páran, akik a pontokra szoktunk menni, összetársulhatnánk. Ha már vagyunk 4en a csapatban, akkor 90%-ban nyerhetnénk a meccseket. Ph-nak nincsen discordja? Ha nem lenne, de volna rá igény, nekem van egy elfekvőben, azt át lehet alakítani. Ráadásul nem csak PC-sek tudnak oda fölmenni, hanem Xbox-osok ist az tuti, meg ha jól tudom, aki Ps-en játszik az is. Megkönnyítené szerentem kapcsolattartást. Pár napja adtam hozzá barátlistához innen 1-2 embert, de játék közben nem veszem észre, ha játszani kezd, de ha írnak, azt is múltkor valami másfél óra után vettem észre, amikor meg már offline volt az illető.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
Kobe
veterán
Van valami felhivatalos PH disvord server vagy csoport ahova be lehet tobzodni alkalmankent?
-
jozefgucci1
addikt
válasz hitchins #3354 üzenetére
A TDM kemp szerintem senkit nem érdekel , de pl területfoglalós-zászlós modoknál mikor nem megy be a pontra csak letartja az miért nem megy only tdm szerverekre ? Megmondom miért , mert tudod , hogy lesznek sokan akik a pontokra mennek és könnyű őket lelőni a széléről .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Roland0224
senior tag
Tegnap feltettem kérdésnek,hogy van egy ha mindenki úgy gondolja bedobom
Csináltam írogatós és voice szobákat, meg 2 botot
De aztán kirobbant a cheat vita így senki nem reagált
Modikat is kérdeztem áldásuk adják -e rá
Elvileg nincs így mehet szerintemSzerk.: Mondjuk nekem a link nem működik
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
válasz pRoject22 #3361 üzenetére
Két haverom tegnap M4 és AK-ra gyűjtötte a 20-20 lőjj hátba killeket. Én jómagam annyit láttam hogy vagy az egyik vagy a másik zöld pötty előttem van szóval "tiszta a terep" pusholtam az irányukba, majd irgalmatlanul pofánlőttek. Utána láttam hogy a doboz mögött kuksol vagy a szalmabálában fekszik...satöbbi. Csapattársként se volt fun, de ez most ilyen, a challanget egyébként kifejezetten rühellte mindkettő, inkább lőttek volna 100 longshotot AR-el.
Amit mondani akarok ezzel, hogy a játék nem csak, hogy elősegíti a
taktikus játékmódotf*szkempet de még motivál is rá. Hidd el egyikük sem szokott 15percen keresztül egy sarokban guggolva frageket szerezni, de tegnap délután mégis csak így játszottak.Ez most ilyen, alkalmazkodj te is, prefire minden tetves sarokba aztán kész, jobbat nem tehetsz
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Roland0224 #3362 üzenetére
Én továbbra is támogatom, hogy legyen egy PH MW2 Discort szeró. Be tudod linkelni? Vagy legyen meghívásos?
Uborka_Rick#8696 néven fel tudtok venni.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Wans
aktív tag
válasz Roland0224 #3362 üzenetére
ja, lemaradtam, bocsi. hogyan lehet oda beszállni?
[ Szerkesztve ]
-
Wans
aktív tag
válasz Roland0224 #3367 üzenetére
nyomjuk a tiéden. sajnos nekem kb. 2hónap múlva egyéb okok miatt gyakorlatilag off lesz minden játék, úgy meg discorddal sem fogok tudni foglalkozni, meg nem is fogom tudni kezelni. ha dobsz linket már mennék is föl tolni.
[ Szerkesztve ]
-
pRoject22
őstag
válasz Roland0224 #3364 üzenetére
Én azokat a módokat ki sem próbáltam, nagyon gagyi szerintem, ha járművezni akarok akkor arra ott a BF, de abba meg párszáz órát már bele kapkoltam szóval én amit most nagyon élek az a HQ, nagyon jó playeket megyünk rajta
¯\_(ツ)_/¯
-
Roland0224
senior tag
Rendben szívesen adok modit és akkor tudsz bele te is szerkesztni illetve az itteni modiknak igazából annyi a különbség a sima taghoz képest hogy szobákat tud csinálni meg tiltani embereket ha nagyon elfajul a dolog
Discord link
Fejlesztési ötleteket elfogadok szívesen
Szobát is létrehoztam ennekSzerk.: Ha valakinek probléma adódna a csatlakozással szóljon dobok új linket vagy kiszedem a csatlakozási szabályokat
[ Szerkesztve ]
-
Wans
aktív tag
válasz Roland0224 #3371 üzenetére
zsír, köszi. fent vagyok. jó lett. várom akkor a csapattársakat.
-
waT
csendes tag
Köszi! Beléptem én is, hátha néha 1-2 játékra be tudok csatlakozni!
-
őstag
Beléptem én is, de minden szoba üres még. Kéne valami általános chat szoba.
-
Dadpool
aktív tag
Köszönöm felnéztem én is
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
petymeg
addikt
És hogy lehet ugyanahhoz a játékhoz csatlakozni? Meg kell hívni egymást? Én még csak Squad-ban játszottam így szervezetten, de annál ki lehet választani a szervert.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Drakkan
csendes újonc
series x-en lehet a játékot billentyű+egérrel játszani?
-
Dave567
addikt
válasz hitchins #3354 üzenetére
Nincs is meg tiltva, nem azt mondtam, csak patkányság mikor az a feladat.
Te meg szenvedsz egyedül a pontom, 5 enemyvel, melletted meg ott kempel, a csapattársad, egyet se szed le, még kempelve se, Te meg dög lesz, mert azt csinálod amit kell.
Ezért is jó a HC, mert lelőheted a nem Normálisakat. -
Laby
őstag
Egyébként [ezen a discord] szerveren elég jó létszámmal lehet csapatot találni. Warzone volt az alapja, de pörög az MW csatorna is.
(cicakaka néven megtaláltok engem is)Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
KaitouP
nagyúr
Uff, kicsit távol vagyok betegség miatt, és elszabadulnak az indulatok. (radi8tor , oriic köszi a figyelést a topikra! )
Srácok, innentől kezdve ez a PC vs konzol, aim assist = aimbot téma legyen lezárva, és lehetőség szerint ne forduljon elő. Nem azért, mert bármi is tiltaná, hanem azért, mert soha nem egyeztek ki egymással, utána meg elfogynak az érvek, és átmentek személyeskedésbe. Itt minden játékos egyenlő, legyen PC-és vagy konzolos, szeretném, ha mindenki így kezelné egymást.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
steele80
senior tag
Sziasztok! Van arról valami infó, hogy a szovjetorosz gamer társadalom jelen van-e a multiban, vagy már teljesen leválasztotta őket a rendszerük a szabad világról? Van pár ismerősöm originen, anno jókat játszottunk, de nem látok náluk aktivitást, üzenetre sem válaszolnak.
[ Szerkesztve ]
-
malystryx
senior tag
Alighanem 2 hét kényszerpihenő következik, ma teljesen padló... Ne haragudjatok konzolosok, nekem nincs ilyen aim assistos berögződésem, de ahogy ezek a külföldiek futnak cikk-cakkban bazzzeg és amilyen gyorsan, folyamatos tűz alatt nem tudom megölni, és itt előttem. Ez esélytelen, megint a fél tár nem elég beléjük... Megvárom a hardcore-t, kitartás srácok. Ha meg látom a kill cam-et, leesett állal teszem. Több mint 20 éve fps-ezek, de ilyet nem láttam még. A 4000-es dpi ezekhez képest kutya füle.
-
AsakuraDave
őstag
válasz malystryx #3387 üzenetére
[link] 8:25 -től megy a rant hogy mennyira OP az aim-assist... egy konzolon játszó személytől, persze majd ezt is megmagyarázza itt valaki, hogy akkor is PC-n mindenki csal
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Phobion
őstag
PS5 platformon játszok most a megfizethetetlen PC árak miatt. CoD 1 és UO-val kezdtem a CoD "pályafutásomat". Sokan köpködtek itt a Vanguard-ra, hogy mérgezett egér effektusa van annyira gyorsak az ellenfelek, de MÉGIS olyan érdekes, hogy Vanguard MP alatt 2-3 meccsenként jöttek a multi killek, 5-6, simán jöttek szinte "folyamatosan" a double killek, de ami itt megy, az katasztrófa. Ölök, meghalok, megölnek 5x, ölök és repeat, hiába taktikusan próbálom levadászni a hipersebességű mp7es ellenfelet vagy a sarokban taktikusan figyelőt. Ez van, elkönyveltem magamban, hogy 3x felett -nekem- nincs már meg az a reakció mint régen.
Tegnap volt egy triple kill-em, hát el se hittem, gyorsan el is mentettem a felvételt az utókornak.
-
KaitouP
nagyúr
válasz AsakuraDave #3390 üzenetére
Fejezzük már be.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Garsza
veterán
Helló! Erősen gondolkodom a játék megvételén. Viszont a betlnetes 70 uros ár elég húzós. Tudnátok ajánlani valami oldalt ahol olcsóbban hozzá lehet jutni.
-
zozika84
őstag
Azt vágod, hogy MEGINT egy PC-n mutatják be mennyire erős a konzolos aim assist
Persze majd megmagyarázod nekünk, hogy ez miért van így (gondolom)[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
malystryx
senior tag
Olvasd el még egyszer amit írtam. NEM az aim b*ziságon rugózok, hanem a mozgáson.. Ha az összes gombot megnyomom egyszerre, sincs ekkora sebességem. Meg az ugri-bugriról nem is beszélve.. De mindegy, 16-ig úgysem veszem elő, HC-n meg kapni fogják. Szárazon...
-
oriic
HÁZIGAZDA
PS userek, az Oni operatort megkaptátok ti?
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.