- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
boj
újonc
A speedtest.net szerint ma már a Deninet kft a szolgáltatóm.
Tegnap még a Business Telecom nyrt volt... -
TOBY29
csendes tag
Sajnos ez már inkább szánalmas és felháborító. Újabb hatalmas kamu. Hol volt a közgyűlés nem szerepel a jegyzőkönyvben? És kik ezek az emberek, akik csak úgy jelen vannak:
Szabó Eszter
Szabó Ágnes
Bálind Endre
Csak nem képviselték magukat a dolgozók is?Hol a jelenléti ív?
Vajon meddig lehet ezt csinálni………? -
boj
újonc
Nevetséges: http://bet.hu/newkibdata/118598542/K_zgy_l_si_jegyz_k_nyv.pdf
Egyébként a btel.hu és az xprime.hu ismét elérhető. -
boj
újonc
Úgy látom, már a honlapjuk sem elérhető, viszont nekem továbbra is szolgáltatnak...
-
Waikiki
tag
És akkor most egyperces néma csenddel adózzunk a pénzügyi csatában elesett weboldal emléke előtt.
-
TOBY29
csendes tag
válasz
Deller2010 #3385 üzenetére
Nem értem már ezt az egész Btel sztorit. Gyakorlatilag az a cég már csak papíron létezik. Szolgáltatás nincs, ügyfelek nincsenek, alkalmazottak szint úgy. Akkor mi vagy inkább ki az, aki ezt a sz@rkupacot a tőzsdén tartja? Hülye vagyok a tőzsdéhez, de mitől emelkedik egy mínusz x milliárd forint értékű cég részvénye, aminek semmiféle jövőképe nincs? Értem, hogy Takácsék most azt a taktikát választották, hogy lapítanak, mint sz@r a fűben és hátha idővel már nem beszélnek róluk az emberek. Fennáll a lehetőség, hogy a gazdasági bűncselekmények teljes tárházát kimerítették amellett ott a rengeteg pórul járt befektető, beszállító és alkalmazott. És nem történik, semmi megy tovább a tőzsdézgetés. Igaz már nincs mögötte semmi érdemleges. Meg kell állapítani, hogy ez egy következmények nélküli ország. Úgy látszik, ha Takácsék nem sétálnak be egy”interjúra” és nem mesélik el az igazat akkor minden feledésbe merül. Igaz kirobbant most a webshop botrány, és ha jól olvastam voltak letartoztatások is ez ügyben. Tehát ki tudja……………..
Az meg hogy holnap lesz e közgyűlés és a testvérpár előmerészkedik e a sötétségből az isten tudja. Az is kérdés hogy ott lesz e mert a portfolio fórumon olvasni olyan híreket hogy esetleg már nincsenek is a Népliget Centerben.
Holnap kiderül minden.Ami valószínű a funda rendben és elkészült a világmegváltó üzleti terv és persze a hiányzó (hamisított) 2013-as és 2014-es negyedéves pénzügyi jelentés is rendben van. -
imee01
csendes tag
válasz
Deller2010 #3377 üzenetére
Én be tudok lépni a Webcare-be, csak figyelmeztet a Google Chrome, hogy nem biztonságos, de ha azon túlteszem magam, akkor beenged. Továbbra is ott figyel a november-december havi számla arra várva, hogy befizessem december 23-ig, én pedig továbbra is arra várok, hogy sztornózzák, és helyette állítsanak ki számlát december 14-ig.
Ha minden igaz, holnap a közgyűlésen személyesen is utol lehet érni Takácsékat.
Helyszín: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11.C. A épület
Időpont: 2015. január 30. napján 13.00 óra
Meghívó: http://bet.hu/newkibdata/118429110/Rendk_v_li_k_zgy_l_si_megh_v_.pdf -
Deller2010
tag
-
Drenadar
veterán
válasz
Deller2010 #3383 üzenetére
aki továbbra is támogatja őket pénzzel az sem normális... csak a sok hülye nem néz utána hogy kiknek adja a pénzét?
-
Deller2010
tag
No, kíváncsi voltam, bedobja-e valaki ... de ha nem, hát nem.
Szóval, dobpergés... és:2015. január 30.: Business Telecom Nyrt. -------> X-Prime Product Nyrt. ???
Persze, csak semmi jogutódlás, 0-ról indul minden, tiszta lappal... a korábbi tartozásokért meg lehet majd perelni. Egyébként lázas vagyok, teljesen beszámíthatatlan, csak írkálok itt össze-vissza hülyeségeket. -
BaLee
addikt
válasz
Drenadar #3380 üzenetére
Pontosan. Ne használd, ne próbálgasd. Régebben volt valakinek pont ilyen vitája, hogy váltott szolgáltatót de a váltás után megnézte párszor, hogy megszűnt-e a másik ők meg erre hivatkoztak, hogy az illető használta az után is hogy elvileg már nem volt rá szüksége.
Van ugye a "rá utaló magatartás". Ha én felmondok egy előfizetést papíron, minden rendben majd nem is használom akkor részemről le van zárva, hivatkozhatnak bármire ha ki akarják fizettetni ha én jogszerűen jártam el... -
Drenadar
veterán
válasz
a1rl1ne #3379 üzenetére
Ne foglalkozz vele... ha a Btelnél volt a telefon előfizetés és ISP-vel mentél át másik szolg-hoz, akkor elméletben meg kellett volna hogy szüntessék a telefont is... azzal hogy te le is mondtad, le vagy védve.
Ha nincs ember aki kihuzogassa a netet meg a telefont a falból, akkor még jó hogy még mindig megy
A lényeg, hogy NE HASZNÁLD! ne próbálgasd. Húzd ki, és felejtsd el, mint egy rossz álmot.Szerintem ez a legjobb tanács amit tehetünk...
-
a1rl1ne
tag
válasz
Deller2010 #3375 üzenetére
üdv.
egyébként tavaly december 10.-e óta másik szolgáltatónál vagyok már, csak itt nem kértem telefonvonalat az ADSL mellé.
Akkor már rég nem volt hűségidőm sem,csak szeretnék egy olyan szolgáltatástól megválni amire már nem tartok igényt. -
Drenadar
veterán
válasz
Deller2010 #3377 üzenetére
Vajon Takácsék hol vannak? Őket el lehet érni? Nem akarok senkit se semmire buzdítani, de olyan jó lenne egy olyan interjú velük, ahol esetleg értésükre van adva hogy nincs kamu....?
-
Deller2010
tag
válasz
notafa3 #3376 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor január 15-től nem szolgáltat pl. ADSL-t.
Csak feltűnik a júzernek 2 hét után, hogy:
-nem megy a facebooknincs netkapcsolata,
- nem tud belépni(???) a webcare-be,
- Btel üfsz telefonon nem elérhető,
- Btel üfsz személyesen nem elérhető,
- Btel üfsz email-ben nem elérhető... -
notafa3
tag
válasz
Deller2010 #3375 üzenetére
Szerintem sokan arról sem tudnak, hogy a btel mindenkinek fölmondta a szerződését telekom területen.
-
Deller2010
tag
válasz
a1rl1ne #3372 üzenetére
Ezek szerint az utolsó ember nem kapcsolta le a villanyt...
Nem baj, majd az áramszolgáltató cég megteszi, ha nem egyenlítik ki a számlát a hó végéig.
Felmondás - ugyan kitárgyaltuk már párszor, de jobb az ismétlés: aki még a Btel-nél van, és le akar lépni, mindenképpen egy tértivevényes postai levélben mondja le a szolgáltatást (ne telefonálgasson, nem fogják felvenni - ne írogasson e-mailt, mert nem olvassák és nem válaszol rá senki) és lehetőség szerint onnantól kezdve már ne is használja azt!!
-
a1rl1ne
tag
Valakinek sikerült bármely módon mostanság kommunikálni velük.
A régi ADSL előfizetés mellett volt,van telefon vonalam is. Még a tavaly decemberben ajánlott levélben kértem a telefon megszüntetését,de azóta is él a vonal.
Ilyenkor hogy lehet megszüntetni,ha se levélre se telefonra nincs válasz de még csak e-mail-re se.
Érdemes hívogatni az ügyfélszolgálatot felveszik mostanság a telefont? -
boj
újonc
Már 8 napja folyamatosan szolgáltatnak. Vajon meddig???
-
Zen11t
csendes tag
Egy jó szakembernek alapból jól, igényesen kellene dolgozni, mert a végén én tuti adnék neki a "zsebbe" és biztos más is így volna vele. De ha már előre így áll a dolgokhoz ...
-
Deller2010
tag
válasz
KaiotEch #3365 üzenetére
Elgondolkodtató, valóban.
De szerintem neki is lenne választási lehetősége, mint ahogy nekem is volt eddig kb. 21 alkalommal.
Úgyhogy kávét, teát, és egy kis türelmet kaphat emberünk, de együttérzést már kevésbé.
És ha szabad kérni, akkor a második mondata ne arra vonatkozzon, hogy némi borravalóért (3000 pénz) rögtön minden megoldható, amúgy meg fejvakarás, meg "most akkor ezt így hogy?"... -
taki01
őstag
válasz
Deller2010 #3364 üzenetére
Nekem is rinyálni kellett hogy telefonkábelt kicserélje mikor bekötötte az invitel a netet és még 2000 csúsztattam a zsebébe mert avval jött hogy jó az a megtoldott telefonkábel. Miután kicserélte a kábelt egyből jobb lett a feltöltésem. Nem csak a T-nél rinyálnak.
-
válasz
Deller2010 #3364 üzenetére
Mindezt csinálja nettó 70eFt-os fizetését, Te is elgondolkodhatsz akár.
-
Deller2010
tag
válasz
notafa3 #3362 üzenetére
A T-ököm érdekesen áll hozzá az "új bekötés, végpont létrehozás, szolgáltatás aktiválás"-hoz.
Oszlopról kábelt beránt a lakásba, az általam kijelölt szobában/helyen végpontot készít, beüzemeli az eszközöket és szolgáltatást aktivál. Ennyike.
Nem értem, mi a pötsért kell ennyit rinyálni a melójuk miatt?! Ha nem tetszik, mehetnek kapálni...
Ja, hogy kint esik és hideg van az oszlop tetején? Nem érdekel.
Hogy nincs elég légkábele a kocsiban? Nem ide készültél b+?
Hogy egy 15cm-es falat át kell fúrni? Nem érdekel.
Hogy lakáson belül kell még +12m koax? Hát igen, nem "gitárhúrra" lógatva az ablakpárkányra akarom tenni a modemet és a settopbox-ot. -
notafa3
tag
válasz
Drenadar #3359 üzenetére
Utcánkban, de szerintem még a környékünkön is csak telekom kábel van. Ilyen ez a menő budai környék.
Nekem már ez a sebesség is király. És még ezért is meg kellett küzdeni! Bekötő srác rádrótozta a nem használt coax kábel végére az újat, kért rá egy kis mosogatószert sikosítónak, ő tolta az előszobában én meg húztam ki falból a szobában. Jófej volt, de azt mondta neki ez nem is kötelessége. Gondoltam, szép is lenne, ha a felújított lakás közepén futna végig egy kibaszott kábel.
#3361 Androidon kíválóan lehet torrentezni!
-
Drenadar
veterán
válasz
KaiotEch #3360 üzenetére
Egyetértek, nagyon sok minden tök értelmetlen, és kihasználhatatlan, de megalomán állatoknak és epenis fanoknak kitűnő. Most már hiába is írom, de nekem csak a kicsi csomag a 100-as van...
De pl ott van a mobilinternet... mikor megvettem a telefonom eleinte csalódott voltam, hogy nincs benne LTE... aztán rájöttem, hogy ph fórumot nézni nem bőven elég 10mega/sec? Minek kellene 42? totális parasztvakítás...
-
notafa3
tag
Szerintem meg 700 forinttal olcsóbb 30 megás t-home net fél órája bekötve, kábel végighúzva a falban (telefon kábel nem bírja a 30 megát) és hadd szóljon! Viszlát btel 5 mbit/s!
-
DanteLe
újonc
Szerintem :-) :-)
Ez az egész sztori arról szólt, hogy létrehozták a Btel-t, majd megállapodtak xy-al hogy "felépítenek" egy stabilan tőzsdén levő céget, majd azt eladják neki, ő pedig azt csinál amit akar, forgathatja benne a pénzét ahogy csak akarja a jövőben. Ezt a Takács tesók próbálták is minden igyekezetükkel megvalósítani, csak sajnos tisztességes úton a mai világban egy alternatív távközlési cégnek ez nem megy olyan könnyedén pláne nem olyan rövid idő alatt amilyen ütemet ők tartani akartak, így megpróbáltak minden eszközt bevetni amivel céljukat elérhetik és gondtalanul jó "pár"száz millióval élvezhetik a hátralevő életüket. Ennek érdekében borzasztó nagy energiákat fektettek bele, hogy minél nagyobbra fújják a lufit, a lényeg a látszat volt nem pedig egy ténylegesen jól működő profitáló vállalkozás. Olyan emberek felvétele, akik papíron jól mutattak de egyébként nullák voltak, persze voltak akik erőfeszítést tettek a cégért és valós dolgokkal akarták kitölteni, de az kevés volt már ide főleg úgy, hogy a tulajdonosoknak nem az volt a fő céljuk. Valamint a másik gond még az volt, hogy a Takács tesók nem rendelkeztek azokkal a kompetenciákkal, amikre itt szükség lett volna. Annak ellenére próbáltak mindent bevetve a végéig ellavírozni, igen ám csak amikor a végéhez értek xy vevő látva azt, hogy hiába teljesítették a megállapodtakat, ő nem épp így képzelt el egy tőzsdén levő céget, ami full üres, tele hitelekkel, tartozásokkal. Így szépen kihátrált. Így most szegény Takács tesók picit megszívták, igaz azért annyira nem kell sajnálni őket, mert hát időközben élelmesek voltak ők, de akkor is hiába a céljukat nem érték el úgy ahogy az a terv volt, amiért oly sok necces napon idegeskedtek. Így most is mint mindig megy az agyalás, hogy ebből hogyan másszanak ki. Komolyan sajnállak titeket -
TOBY29
csendes tag
válasz
DanteLe #3354 üzenetére
Ez nem semmi.
Az átcsoportosításra a projektszerződésben meg van a válasz:„Projektünk megvalósítására egy új üzletág beindítása érdekében van szükség. Jelenleg a telekommunikációs piacon nem kapható olyan egyedi ügyviteli rendszer (szoftver), amely a kis és közepes távközlési vállalatok tevékenységét teljes mértékben támogatni tudná. Ezt a piaci rést a cégünk oly módon szeretné lefedni, hogy saját szoftverfejlesztő csapattal egyedi ügyviteli rendszer(ek) fejlesztésébe kezd. Telephelyünkön tehát a régiós preferált iparágként számon tartott szoftverfejlesztés fog zajlani a távközlési szolgáltatók tevékenységének támogatásához szükséges egyedi ügyviteli rendszerek fejlesztésével. Beruházásunk megvalósítása nemcsak cégünk gazdasági növekedését, hanem humán erőforrás állományának bővítését is célozza. A fejlesztés végrehajtásával 15 új munkahelyet teremtünk 2013-ban. Az új munkavállalók munkakörei: szoftverfejlesztők, projektmenedzserek, asszisztens, recepciós és rendszermérnök. Az új irodák úgy kerülnek kialakításra, hogy az új munkatársak csoportokban tudjanak dolgozni.”..................................
A támogatás része volt, hogy 15 új munkahelyet teremtenek. Akkor ezt úgy oldották, meg hogy egyszerűen áttették az embereket?
-
DanteLe
újonc
Az EuroSys-ben effektíven két ember dolgozott a kinevezett "ügyvezető" valamint egy másik fő aki nem mellesleg egy beültetett "rokon" a kisebbik Takács tesó feleségének részéről, +1fő ;-) A többi fő csak papíron volt EuroSys munkavállaló. 2013-ban átcsoportosították az xy létszámú munkavállalókat a Btel-ből az EuroSys-be, vagyis a fizetést az EuroSys-től kapták(persze itt is a munkavállalók pont mint a Btelnél nem kapták meg időben a munkabérüket) de valójában továbbra is a Btelnek végezték feladataikat, munkájukat hisz egyébként is egy irodán belül működött a két cég. Az hogy épp kikerült át a Bteltől papíron az EuroSys-be az is egy jól felépített stratégia volt, nem véletlen, hogy a Btel utolsó stádiumában is azok egy része maradt meg akik a csoportosításnak részei voltak.
-
TOBY29
csendes tag
válasz
DanteLe #3352 üzenetére
De azért valami tevékenységüknek kellet lenni. A cégadatok szerint 16 főt alkalmaz a cég. Gondolom, nem blindre ülnek ott az emberek.
Volt egy morbid vízióm arról, hogy a szélhámos testvérpár mihez kezdhet a jövőben. Azt már tudjuk, hogy a távközlés harcmezején elvéreztek és a reklámszakma sem fogadta őket tárt karokkal. De könnyen lehet, hogy elmerülnek a jog sötét bugyraiban és itt alkalmazzák a jól bevált üzleti modellt.
Adott jó pár ügyfél, akikkel szemben a btelnek vélt vagy valós követelése volt. Nemrég képbe került az Expert Inkasszó Kft, akiről kiderült, hogy tulaj szinten komoly érdekeltsége van a btelben. Valamilyen úton, módon átkerültek az ügyfelek adatai a behajtó céghez, aki elég furcsa módját választotta a behajtásnak. Persze aki utánament és kicsit elmerült a jogban attól elnézést kértek és törölték a követelést. Szóval, ha a btel a követeléseit átadta az Expert Inkasszó Kft-nek, akkor már csak egy bírói végzés kell, hogy behajtható legyen a tartozás. Ez után jöhet a képbe takácsok cége az eurosys telecom kft, mert mindig jól egy független árverést visszaszerzés/adósságbehajtás (repossesssion) végző cég a háznál. Lehet, hogy mindenki retteghet, akinek valaha köze volt a céghez?
Persze lehet, hogy marhaság az egész, de ezeknél már semmit nem lehet tudni. -
DanteLe
újonc
Valóban jól látod, az új irodaház ami tavaly készült el az is az Eurosys-hez tartozik. Azt megelőzően pedig elég sokáig húzodott a kivitelezése.
Illetve, micsoda véletlen(kicsit sem az), hogy az alábbi tevékenység is be lett jegyezve a tavalyi évben az EuroSys-hez-->
8299 '08 M.n.s. egyéb kiegészítő üzleti szolgáltatás
Bejegyzés kelte: 2014/07/04 Közzétéve: 2014/07/05
Hatályos: 2014/07/04Aki nem tudná az alább felsoroltak tartoznak a fent említett TEÁOR számhoz:
- az élő, jogi eljárásokról helyszíni, szószerinti jegyzőkönyv és gyorsírásos feljegyzés készítése és azután a rögzített anyagok leírása, mint pl.
- bírósági jegyzőkönyvkészítés vagy gyorsírás
- nyilvános gyorsíró-szolgáltatás
- a találkozók, események, kongresszusok, konferenciák élő televíziós adásának valós idejű (értsd szimultán) feliratozása, képaláírás
- vonalkód-szolgáltatás
- sávkód cégjelzésnyomtató szolgáltatás, cégjelzéskódolás
- adománygyűjtés-szervezés díjazásért vagy szerződéses alapon
- levél-előrendező szolgáltatás
- visszaszerzés/adósságbehajtás (repossesssion)
- parkolóóraérem-gyűjtő szolgáltatás
- független árverés
- hűségprogramok adminisztrációja
- az egyéb, jellemzően üzletvitelt kiegészítő tevékenységek, amennyiben nincsenek máshová besorolva.Van egy jó pár olyan szolgáltatás közte amire a jövőben szüksége lehet a Btel-nek
De a korábbi tevékenységeit is megnézve a cégnél jól látszik, hogy a Takács tesók itt élték ki magukat..hajókázás stb.
902. A cég tevékenysége
9/177.
7022 '08 Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás
Főtevékenység.
Bejegyzés kelte: 2012/05/23 Közzétéve: 2012/06/07
Hatályos: 2012/05/23 ...
9/178.
4614 '08 Gép, hajó, repülőgép ügynöki nagykereskedelme
9/179.
4641 '08 Textil-nagykereskedelem
9/180.
4642 '08 Ruházat, lábbeli nagykereskedelme
9/181.
4651 '08 Számítógép, periféria, szoftver nagykereskedelme
9/182.
4652 '08 Elektronikus, híradás-technikai berendezés, és alkatrészei nagykereskedelme
9/183.
4669 '08 Egyéb m.n.s. gép, berendezés nagykereskedelme
9/184.
4673 '08 Fa-, építőanyag-, szaniteráru-nagykereskedelem
9/185.
4674 '08 Fémáru, szerelvény, fűtési berendezés nagykereskedelme
9/186.
4721 '08 Zöldség, gyümölcs kiskereskedelme
9/187.
4722 '08 Hús-, húsáru kiskereskedelme
9/188.
4723 '08 Hal kiskereskedelme
9/189.
4724 '08 Kenyér-, pékáru-, édesség-kiskereskedelem
9/190.
4725 '08 Ital-kiskereskedelem
9/191.
4726 '08 Dohányáru-kiskereskedelem
9/192.
4751 '08 Textil-kiskereskedelem
9/193.
4752 '08 Vasáru-, festék-, üveg-kiskereskedelem
9/194.
4771 '08 Ruházat kiskereskedelem
9/195.
4772 '08 Lábbeli-, bőráru-kiskereskedelem
9/196.
4791 '08 Csomagküldő, internetes kiskereskedelem
9/197.
5210 '08 Raktározás, tárolás
9/198.
5221 '08 Szárazföldi szállítást kiegészítő szolgáltatás
9/199.
5224 '08 Rakománykezelés
9/200.
5510 '08 Szállodai szolgáltatás
9/201.
5610 '08 Éttermi, mozgó vendéglátás
9/202.
5629 '08 Egyéb vendéglátás
9/203.
5630 '08 Italszolgáltatás
9/204.
5914 '08 Filmvetítés
9/205.
6202 '08 Információ-technológiai szaktanácsadás
9/206.
6209 '08 Egyéb információ-technológiai szolgáltatás
9/207.
6920 '08 Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység
9/208.
7010 '08 Üzletvezetés
9/209.
7120 '08 Műszaki vizsgálat, elemzés
9/210.
7320 '08 Piac-, közvélemény-kutatás
9/211.
7420 '08 Fényképészet
9/212.
8220 '08 Telefoninformáció
9/213.
8292 '08 Csomagolás
9/214.
9200 '08 Szerencsejáték, fogadás
9/215.
9311 '08 Sportlétesítmény működtetése
9/216.
9321 '08 Vidámparki, szórakoztatóparki tevékenység
9/217.
9411 '08 Vállalkozói, munkaadói érdekképviselet
9/218.
9412 '08 Szakmai érdekképviselet
9/219.
9511 '08 Számítógép, -periféria javítása
9/220.
7733 '08 Irodagép kölcsönzése (beleértve: számítógép)
9/221.
6820 '08 Saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése
9/222.
6311 '08 Adatfeldolgozás, web-hoszting szolgáltatás
9/223.
7711 '08 Személygépjármű kölcsönzése
9/224.
8299 '08 M.n.s. egyéb kiegészítő üzleti szolgáltatás
Bejegyzés kelte: 2014/07/04 Közzétéve: 2014/07/05
Hatályos: 2014/07/04 ... -
TOBY29
csendes tag
válasz
DanteLe #3347 üzenetére
Régebben írtam, hogy Takács Gábor neve mellet szerepelt a cég a btel oldalán. Valóban a két bratyó cége és nagy valószínűséggel az eurosys-é a kecskeméti btel irodaház.
A magzrt. oldalán:
„az Eurosys Telecom Kft. nyert Európai Uniós pályázaton (DAOP 1.1.1/E-11 Telephelyfejlesztés) 64 063 337 forintot. A szerződés adatai szerint elég elhúzódó projekt lehet, mert lassan 3 éve nem sikerült lezárni. Persze lehet, hogy az NGM nem frissítette az adatokat.”
Szerintem az épületet a btel tulajdon számításakor nyugodtan ki lehet venni.Menő cég lehet, mert a 2013 as adatok alapján 493 180 000 HUF éves nettó árbevétel ért el
Mindezt úgy, hogy távközléssel foglalkozó cégként még e weblapot sem sikerült összehozni.
Ja, most látom a fő tevékenység 7022. Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás. Így már kezdem érteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest