- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- PHP programozás
- Rendszergazda topic
- eBay
- Milyen program, ami...?
- Synology NAS
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
Aktív témák
-
azigazforest
tag
válasz alucardo #3666 üzenetére
Kevés az infód!
Nagyonnagyon kevés!Meg lehetsz elégedve, mert oda se figyeltél rá, mégis mesés jutalmat kaptál. Így van?
Kérlek szállj le a földre! Tudtad hogy a tőzsdék történelmében az eddigi leghosszabb megszakítás nélküli emelkedésben voltál ebben az időszakban? Ha ezt eddig nem tudtad, kérlek tudatosítsd magadban: óriási és kivételes szerencséd volt.
Nem ismerem a Brokernetesedet és lehet hogy egy igazi jó trader, csak más piaci környezetben is teszteld. Képzeld mi lett volna, ha ugyanekkora csökkenés következik be (2008-ban ugyanis ez történt)! Felhívott volna, ha 80%-os a veszteséged?
Sokan kérkednek azzal, hogy az általad említett időszakban milyen hozamokat értek el, azonban ez inkább úgy igaz, hogy a hozamok érték el őket (tisztelet a kivételnek).
Figyelj a következőkben a befektetéseidre, még ha nem is hozol feltétlenül befektetési döntéseket mert ehhez a 80%-hoz a Brókernetesednek csak annyi köze volt, hogy hagyta. Egyáltalán nem biztos, hogy tudatos volt. Ha mégis, akkor számíthatsz rá, hogy ugyanezekkel a befektetési alapokkal két hét alatt 9% eső BUX-ból 5% plusz hozamot tudna neked csinálni. Kérd tőle nyugodtan, nem lehetetlen. Tehát nézd úgy hogy megúsztad, foglalkozz vele kicsit többet és jobban tartsd kontroll alatt.
Egyébként nem tudom mikor hívott utoljára, de ha az elmúlt 3 hónapban nem rendeztétek át a befektetési alapjaidat, akkor nem csodálom hogy csöndben van...
[ Szerkesztve ]
-
filo-p
csendes tag
Jogos a felvetés...
Egyrészt eszembe sincs semmi olyanba belevágni, pénzt ölni, amiről azt sem tudom micsoda, másrészről, évente egyszer odajön valaki és azt mondja, ellenőrizte, és 80 %-ot tett hozzá... hagyjuk ezt. Ráadásul ezek szerint Te nem is láttad. Ebből lesznek ám az érdekes meglepetések. Fájdalmas lesz...
Én bármikor ráláthatok a saját befektetésemre!!! És nem évente tudatják velem, amit hallani akar mindenki... -
Pörp
senior tag
Miért nem TE nézed meg a saját portfóliódat? Más mondja meg hogy mennyi? A saját pénzedről van szó, és ennyire nem vagy képben? Eseti számlának hívják, nekem ugyan nincs befektetésem, de még ennyit én is tudok, úgy meg hogy évtizedekre lekötöd a saját pénzed, és azt se tudod magadtól hogy mi van vele, nagyon nagy fokú felelőtlenség... A konkrét számokat láttad, vagy csak %-at mondtak be neked telefonba?
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nők, nőügyek (18+)
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Legszebb nők!
- További aktív témák...
- Eladó: Sugar Dating Társkereső Platform
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos