- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mozilla Firefox
- Microsoft Outlook topic
- Zyxel NAS326
- Disney+
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Széltoló
tag
válasz
azigazforest #3560 üzenetére
Úgy látom,hogy nem olvasok el minden hozzászólást,mert ez elkerülte a figyelmemet.
+ pont egy itt a fórumon vitatott összeg. Ennek rejtettsége abban áll, hogy vételi és eladási árfolyam különbségét nem költségként kell feltüntetni, csak egyszerűen van és kész. amikor adsz, 5%-al olcsóbban adsz, mint ahogy hozzájutsz a másikhoz. Széltoló szerint ez nála nincs, de én már hiszek neki ( talán
)
Ez a kérdés az Uniqánál ,erült föl és felelősségem teljes tudatában kijelenthetem,hogy én nem tapasztaltam ilyen sarcot, mert ha volna,akkor mínuszban kéne lennem vastagon,de nem.:-)(itt eget rengető hozamról sem számolhatok be)
Az aviva RENDSZERESÉN valóban ennyi az eladás-vásárlás,de azt csak minden befizetésnél vonják,ami persze még úgy is combos.+ minden egyes pénzmozgáskor a tranzakció díjai.
Ezt kérlek forintosítsd vagy százalékosítsd,mert így többnek látszik,holott elhanyagolható.
Találtunk olyan avivás szerződést,amelyben a Pplusz mozgatásáért nem tüntetnek föl költséget, ám ha mégis van,a max költség akkor is csak 4500HUF,ha milliárdok vándorolnak is.(Dr M,majd utána néz,ha pontosítani akar,mert ebben(is) slendriás vagyok,de valamikor kimásolt számokat írtam ide-hát keressétek)
Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mozilla Firefox
- Microsoft Outlook topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Tapasztald meg a Ryzen 7 5700g erejét!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest