- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
Aktív témák
-
Széltoló
tag
válasz azigazforest #3560 üzenetére
Úgy látom,hogy nem olvasok el minden hozzászólást,mert ez elkerülte a figyelmemet.
+ pont egy itt a fórumon vitatott összeg. Ennek rejtettsége abban áll, hogy vételi és eladási árfolyam különbségét nem költségként kell feltüntetni, csak egyszerűen van és kész. amikor adsz, 5%-al olcsóbban adsz, mint ahogy hozzájutsz a másikhoz. Széltoló szerint ez nála nincs, de én már hiszek neki ( talán )
Ez a kérdés az Uniqánál ,erült föl és felelősségem teljes tudatában kijelenthetem,hogy én nem tapasztaltam ilyen sarcot, mert ha volna,akkor mínuszban kéne lennem vastagon,de nem.:-)(itt eget rengető hozamról sem számolhatok be)
Az aviva RENDSZERESÉN valóban ennyi az eladás-vásárlás,de azt csak minden befizetésnél vonják,ami persze még úgy is combos.+ minden egyes pénzmozgáskor a tranzakció díjai.
Ezt kérlek forintosítsd vagy százalékosítsd,mert így többnek látszik,holott elhanyagolható.
Találtunk olyan avivás szerződést,amelyben a Pplusz mozgatásáért nem tüntetnek föl költséget, ám ha mégis van,a max költség akkor is csak 4500HUF,ha milliárdok vándorolnak is.(Dr M,majd utána néz,ha pontosítani akar,mert ebben(is) slendriás vagyok,de valamikor kimásolt számokat írtam ide-hát keressétek )
Aktív témák
- Eladó: Sugar Dating Társkereső Platform
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos