- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
Aktív témák
-
törölt tag
Én is tegnap voltam náluk interjún, bár ha tudom hogy a brokernethez kell mennem, valószínüleg el sem megyek. De a telefonban vhogy nem hangzott el... Nekem azzal kezdte hogy 85 önéletrajz van az asztalán, és hogy győzzem hogy miért engem válasszon. (Hozzáteszem, szerintem mind a 85-öt felvette volna.) Direkt vissza is kérdeztem, hogy mindenkinek ezt mondja-e, erre közölte hogy velem együtt 5 embert választott ki. Utána felvázolta hogy 4 üzletkötés után már 320.000 Ft-ot kapnék, a következő hónapban meg már vmi félmilliót... 5 üzlet után meg iphone, + utazás külföldre. Majd hozzátette hogy ez még semmi, mert ahhoz a fél millás fizetéshez néhány hónapon belül képzeljek hozzá nullákat! Meg később esetleg vezető pozíció és részesedés a cégből... Ja és a sorsjegyeket majdnem kihagytam amivel 1 a 20-hoz az esélyed hogy megkapj egy új 5-ös BMW-t! Ez így együtt azért erős túlzásnak hangzott, úgyhogy én másnap közöltem hogy inkább nem fizetem be a csekket.
Aktív témák
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- Akció!!! Márkás monitor, 50 darab, HP, Samsung, Philips, SUB, DVI, hibátlan, olcsón eladó!
- Lenovo LOQ (15IRX9) - I5-13450HX, 32GB DDR5 RAM, NVIDIA RTX 4060 8gb, 1TB NVMe SSD, 2 év GARANCIA
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17,3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest