Legfrissebb anyagok
IT café témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Sweet.tv - internetes TV
- ASUS routerek
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Hans: látom hasonló dolgokon mentünk át, csak én nálad kb. 1,5-2 évvel korábban jártam be ugyanezt az utat. Szép történeteket tudnék mesélni én is, így utólag számomra már közömbös a dolog, tanultam belőle, ugródeszkának jó volt.
Más: Nyilasi szerint a 2009-es év a kötvények éve lesz. Úgyhogy kötvényalapok (főleg a magyar) előnyben (UL-el, vagy anélkül, de inkább anélkül).
Amúgy kíváncsi vagyok nálunk mikor lesznek elérhetők az ETF alapok.
De az én meglátásom továbbra is az, hogy aki tőke alapú jövedelemből szeretne megélni, az tanuljon meg technikai elemezni és határidőzzön. És ott nem fogja lehúzni sem egy közvetítő cég, sem egy biztosító, sem egy alapkezelő. Pont.
Aktív témák
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Filmvilág
- Új mobilszériát indít a Honor
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest