- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Hans: látom hasonló dolgokon mentünk át, csak én nálad kb. 1,5-2 évvel korábban jártam be ugyanezt az utat. Szép történeteket tudnék mesélni én is, így utólag számomra már közömbös a dolog, tanultam belőle, ugródeszkának jó volt.
Más: Nyilasi szerint a 2009-es év a kötvények éve lesz. Úgyhogy kötvényalapok (főleg a magyar) előnyben (UL-el, vagy anélkül, de inkább anélkül). Amúgy kíváncsi vagyok nálunk mikor lesznek elérhetők az ETF alapok.
De az én meglátásom továbbra is az, hogy aki tőke alapú jövedelemből szeretne megélni, az tanuljon meg technikai elemezni és határidőzzön. És ott nem fogja lehúzni sem egy közvetítő cég, sem egy biztosító, sem egy alapkezelő. Pont.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
Aktív témák
- HP notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- EA Sports WRC '23
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Windows 11
- Tippmix
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A premier előtt még egyszer kipróbálhatjuk a Monster Hunter Wilds-ot
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- Akció!!! Márkás monitor, 50 darab, HP, Samsung, Philips, SUB, DVI, hibátlan, olcsón eladó!
- Lenovo LOQ (15IRX9) - I5-13450HX, 32GB DDR5 RAM, NVIDIA RTX 4060 8gb, 1TB NVMe SSD, 2 év GARANCIA
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17,3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest