-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FIREBLADE78 #76405 üzenetére
Fullos casco normális önrésszel 1M+, nekem speciális cascóm van (elemi kár és lopás), ez 350k ha jól emlékszem.
Az átlagfogyasztás nálam 13-14 körül alakul, az előző tulajnak is ennyi volt, mert az autó szerint 14 liter a 8k km átlaga. De ezt az én nyugis vezetési stílusom mellett tudja, 80-90% cruisin és csak 10-20% haladás. Plusz nálam legtöbbször a haladás is lightos, nagyon ritkán találkozik a gázpedál a padlóval. Ha viszont igen, akkor határ a csillagos ég, tényleg nagyon kevés kell hozzá, h drasztikusan megnőjön a fogyasztás. A cruisin 12, a lightos haladás 20 liter/100km. De ez így van jól, kész csoda, h el lehet járni vele ilyen gazdaságosan is.
De őszintén szólva ez az első olyan autóm aminél a legkisebb mértékben sem izgat, h mennyit fogyaszt. Olyat tud adni, ami minden pénzt megér. Haveroknak szoktam mondani, h ez egy igazi terápiás autó. Lehet bármilyen elba**ott kedved, biztos h bármikor mosolyt tud csalni az arcodra.Ezenkívül a gumizás jut még eszembe, erről azért nem könnyű ledarálni egy szett gumit. Mondjuk ez is lábfüggő. De a gumi sem olcsó rá, Pilot Alpin szett 6-700k, nyári gondolom ugyanennyi.
Ja, és elég durva fék van alatta, gondolom az sem olcsó.
Miért adom el? Minden autómmal ezt csinálom. Így próbálom minimalizálni a veszteséget. Plusz imádom az autókat, szeretnék az életemben minél többet kipróbálni. Ezt szerintem nagyon jó (téli) áron vettem, ezért csábító a gondolat, h még idén tavasszal megváljak tőle (haszonnal). De még mindig óriási a szerelem, így sanszosabb, h csak jövő tavasszal lesz eladva. Akkor jár le a garija is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- 2 x Nanoleaf Shapes Triangles Expansion Pack 3 Pack + töltő eladó!
- BASETBL Office Chair eladó Győr-ben! 200 kg teherbirás!
- Új hangfalkábel OFC 2x4 mm2 réz hifi hangszórókábel hangfal vezeték
- Új digitális forrasztó állomás PTC hőfokszabályzós trafó 24V 110W
- Új digitális forrólevegős hőlégfúvó műanyag hegesztő Hotair 959D BGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest