Új hozzászólás Aktív témák

  • negro

    őstag

    válasz MPowerPH #28460 üzenetére

    Nem volt 98 kozepi facelift! :) Lampakrol volt szo es abban az egegyadta vilagon semmi valtozas nincs 98 utan attol meg, hogy akkortol mar lehetett kapni feher indexel is oket. Ugyanugy ahogy az angyalszemesnel sincs kulombseg attol, hogy sarga vagy feher indexburas. Faceliftet 2001-tol kapott az E39.

    Persze igaz 98 utan volt jo par technikai valtozas akar ujabb kormanyok, ulesfutes kapcsolo vagy elektromos gazpadal es jo par aprosag teren vagy jottek a TU motorok is, tobb extra lehetoseg az autoba, de attol az meg nem facelift! FL-et kulsosegre szoktak mondani aka rancfelvarras. Ez pedig egesz pontosan a 2000/8 -tol gyartott modellekre igaz mikor is bejott az angyalszemes elso es hatso ledes helyzetjelzos lampatest es persze a nagy vese.

    Az E39 pont egy olyan modell, hogy egy azonos gyartasi evben 1 konkret alkatresz 2 cikkszammal is van mert egyik honapban azzal a masikban meg mar massal szereltek. Akar belso kilincs vagy ajtohatarolo. Ez pedig minden evben volt nem csak 98 vagy teszam azt 2000-es gyartasnal.

    ''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''

Új hozzászólás Aktív témák