Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
aktív tag
Oluvval nekem annyi bajom van, hogy szinte kizárólag elektronikus dance/popzenével tesztel és neki a "telt hangzás" azt jelenti, hogy szépen szól a basszus, pedig a középtartomány bántóan el van nyomva. Egyébként szerintem igyekszik korrekt lenni, de a zenei preferenciája alapvetően határozza meg, hogyan értékel egy hangfalat.
-
Ati1979
veterán
Nem gondolom hogy reszrehajlo lenne. Nem hiszem, hogy lenne miert. Peldaul a jbl meg mas nagyobb cegek adhatnanak neki penzt azert hogy szamukra kedezo teszteket keszitsen. De nem. Igazabol szerintem ez egy hobby neki, es ugy csinalja mintha alkotna valamit. A feltoltott hangmintakra gondolok.
A vifak jok. Nekem tetszik a finom hangzasuk kellemes magas, jo kozep eleg jo basszus. A legtobb mas hangfal V karakterisztikaju vagyis eros mely magas kiemelessel vannak hangolva.lasd sony jbl.
Igen eloben minden mas. Nyilvan, de a videok is jol visszadjak hogy szol.
Igen nekem van igenyem erre. Nem mondom hogy a jbl meg tarsai nem jok de en nem a boombox hangzast keresem, hanem inkabb az elethubb reprezentaciot.
A masik meg a mai vilagban ahol egy uj telefon 3-400 ezer forint vagy meg tobb ha csucstelefont akarsz, nem gondolnam hogy olyan meredek egy kis hangfalert a 100 ezres ar sem ha jol szol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EAFC 25
- Trollok komolyan
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen processzort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia
- Apple MacBook Air 13" M2 Chip 8GB 256GB (MLY33MG/A) - bontatlan új - 1 év Apple garancia