Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
milyen bt hangszórót tudtok ajánlani, ami1 nem tütükézik (szignálozik, trallalázik) be- és főleg kikapcsoláskor
2 egyértelműen ki lehet kapcsolni (dedikált fizikai gomb)
3. relatív kicsi-közepes méretű, hordozható
4. esetleg ezek közül amelyik jól is szólSajnos a Hama Pipe 2.0 nem volt ilyen, hajnalban hangos szignálosra ébredtem, így jelezte, hogy (még egyszer utoljára ) kikapcsol. Most már viszont tudom, milyen a belseje.
Dockin, Envaya egyik sem ilyen. Igazából az sem érdekel, hogy hogyan szól, az ilyet nem zenei élménynek, hanem háttérzenének használja az ember, esetleg elalváshoz. (már amelyiket) El nem tudom képzelni milyen motivációk vezetik a gyártókat, amikor ilyen csapdákat építenek a készülékeikbe,
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest