- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kácsa
aktív tag
Jó magyar szokás megy a majom-nál,találomra tiltanak ki usereket.Ma reggel az fogadott ,hogy ki vagyok tiltva csalásért.Ami érdekes mert soha nem használtam ilyen gyorsítókat.
Ha valaki az ottani staffból ezt ólvasa hát köszi majom... ,nem csalódtam,hoztátok a formátokat ! -
Kácsa
aktív tag
A majmos oldal egy kicsit be van lassulva .
-
Kácsa
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #5323 üzenetére
-
Kácsa
aktív tag
freereg a demonoid-don ![link]
-
Kácsa
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #4402 üzenetére
Például a torrentoldalak elérhetőségét blokolják meg a p2p portok le vannak tiltva ,se a torrentezés sem pedig az emule,limewire,stb. kliensek nem tudnak se le sem pedig feltöltenni .
Ez azért van mert a közelmultban sok koleszban a diákok fizetös szervereket müködtettek.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest