- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratam23
aktív tag
A hdd az asztali gépembe ment és közvetlenül arra mentenék. Az előre lefoglalás opció be van kapcsolva. Mit kéne tennem? előre is köszi!
-
ratam23
aktív tag
Sziasztok!
600/100-as netem van és eddig nason keresztül hálózati meghajtóra töltöttem le a dolgaimat. Voltak hibák megszakadt a letöltés stb ezért inkább visszatérnék a hagyományos útra. Betettem egy 2 terás új toshiba winchestert és erre mennek a letöltések. A kisebb fájloknál nincs gondom mondjuk úgy 5-10 gigáig viszonylag jó sebességen leszedi probléma nélkül. Azonban amikor ilyen 40-50 gigás anyagot próbálnék vagy esetleg próbáltam egy 120 gigást is elindítom a letöltést elkezd felfele menni a sebesség majd pár másodperc múlva visszaesik 0 környékére és ott is marad. Olyan torrentek amit elegen seedelnek szóval nem ez lehet a probléma és nem is a netemmel. uTorrentet használok alul zöld a pipa a teszt is azt mondja port nyitva minden rendben. És a kisebb torrenteknél rendben is van de mi a helyzet a nagyobbakkal? Elég idegesítő. Tudtok erre esetleg ötletet h mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen program, ami...?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Notebook hibák
- CES 2025: segít a játékok futtatásán a Project G-Assist
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!